Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Кренуо са Dark Matter. После прве 2 епизоде ми изгледа ОК, само се надам да неће претерати са бројем сезона и да неће кренути путем Fringe и који је по мом мишљењу отишао у ********* после друге сезоне.

Cracker. Gledao sam je tamo 90- ih kada je išla na nekoj televiziji i sada uzeh da obnovim. Ovaj Robbie Coltrane je jedna glumčina bio. Svaka mu čast. Scenario je takođe odličan, ali ovaj razbija. Imam utisak da je samo stojao i gledao u kameru da bi opet bilo dobro.

Odgledah trecu sezonu Mrkomira prvog :cool: Svidja mi se forma, duzina trajanja, uvodna i zavrsna melodija, svidja mi se ambijent i sve kako su zamislili, al im humor previse blag, nazalost. Vidi se ideja, ali jednostavno ne umeju da iznesu pricu. Steta

Moje mišljenje je da je lik Walter-a White-a, jedna od najperfektnijih simbioza scenarija i glume, u istoriji TV produkcije, ali razumem da svi ne dele takvo viđenje.

Meni je recimo, Seinfeld, i pored ozbiljnog i predanog pokušaja od čak 2 odgledane sezone, maksimalno dosadan, i pored toga što se mnogi kunu u tu seriju. :D
Seinfeld takodje neobicna serija,nekom dosadna a nekom vrh...
Taj sam :ROFLMAO:
Mada Seinfeild sam gledao prvi put kao klinac na preskoke kad su puštali na B92 čini mi se.
Bilo mi je zanimljivo ali ne nešto wooow.
Međutim posle kad sam, da kažem odrastao i malo sazreo, uzeo sam ponovo da ga gledam i jednostavno me serija oduvala, drigačije me je udarila.
Imam seriju na HDD i dan danas znam neku nasumičnu epizodu da zavrtim kao i Mućke i Allo Allo npr.

Te tri serije su meni sveto trojstvo što se tiče sitkoma.
Mucke i AloAlo sam pogledao nekoliko puta po celu sezonu, nikada ne dosadi :). svaku recenicu maltene znam napamet i opet mi je smesno :)

Imala je potencijala svakako. Ali već u drugoj sezoni kreće bezidejno krivudanje i da se videti zašto su je ipak na kraju otkazali.

The Acolyte
Posle odgledane prve epizode... Lose... Lose. Ovo vise nije Star Wars. Vizuelno ok. Gluma i odabir mladjih glumaca katastrofalan. Kao da su ih birali ko ce imati lepsu frizuricu. Prica vec ispricana samo ubacena u Star Wars svet.
Mozda ce se ovo dopasti mladjoj publici. Ali starijim ljubiteljima Star Wars-a tesko.
Zato zeljno iscekujem nove epizode Andor-a i The Mandalorian-a.

Da se nadovezem na Star Wars serijale. Od kad su krenuli da stancuju, gledao sam sve do Ahsoke iako nisam neki ludilo SW fan. Medjutim, kod Ahsoke me je nesto odbilo i uopste nemam ni truknu zelje da pogledam ni minut neke epizode. Sad primecujem da mi je isti osecaj za Acolyte. Ajao, sad videh ocenu na IMDB za Acolyte... pa ono je kriminalno 😄😄😄

Sve u svemu, Andor mi je najbolji, odmah iza njega Mandalorian.

Кренуо са Dark Matter. После прве 2 епизоде ми изгледа ОК, само се надам да неће претерати са бројем сезона и да неће кренути путем Fringe и који је по мом мишљењу отишао у ********* после друге сезоне.

Meh, meni glavni glumac posle dve epizode načisto ubija seriju. On kao treba da bude genije, a svo vreme deluje kao Tupko tupavi. Probaću još malo, al do sad me ne ispiriše uopšte, uprkos Dženifer Koneli.

Ima li negdje prevoda? Nađoh samo za prvu sezonu!
Nema "domaći" prevod, osim to za prvu sezonu. Iz nekog razloga serije nije bilo na streaming platformama koje su nudile ostatak AMC serija.

Prva sezona je pre par godina emitovana na Nova S (ili se još kanal zvao Top), a mislim da je kompletna serija prošle godine emitovana na RTV Vojvodina 😂 Pod nazivom "Bitka za Ctrl". Traži vezu u RTV da ti dostave titlovane epizode 😂😂

@Shomi22 moze li prevod za Halt and Catch Fire, nekada kad budes imao vremena?

Meh, meni glavni glumac posle dve epizode načisto ubija seriju. On kao treba da bude genije, a svo vreme deluje kao Tupko tupavi. Probaću još malo, al do sad me ne ispiriše uopšte, uprkos Dženifer Koneli.
Te dve prve epizode su jos i najbolje, posle se sve pretvori u dosadu...zaobici slobodno

Je l ima neko valjan prevod za The shield, jednostavno već u drugoj sezoni ne mogu da nadjem nijedan da odgovara, kodi u titlovi.com ne nalazi ništa

Započeo ponovo juče od prve sezone:
Neću da koristim izlizane termine poput remek delo, a možda i hoću. :ROFLMAO:

Svakako jedna od najinteligentnijih serija koju sam gledao, i evo uživam i drugi put. :)
Gledao sam nekad davno prvu sezonu. Odustao sam nakon onog ludila glavnog lika. A serija je tako obećavala.
A Gentleman in Moscow - kvalitetna britanska miniserija. Moja preporuka, mada ne shvatam pojavu dosta crnih glumaca u seriji, jer je radnja u Sovjetskom Savezu od 1920 - 1950ih u jednom hotelu u Moskvi i 99% likova su Rusi i ostali Sovjeti?! Čak i taj jedini Amer u seriji - CIA agent - je AfroAmerikanac, što čisto sumnjam da se desilo 50ih godina prošlog vijeka.

Je l ima neko valjan prevod za The shield, jednostavno već u drugoj sezoni ne mogu da nadjem nijedan da odgovara, kodi u titlovi.com ne nalazi ništa
Провериш да ли на сајту титлова постоји или не. А адон за коди понекад не види титлове па можеш ручно у претрагу унети назив серије.

Dark Matter 5 epizoda počinje da se udalji od knjige i istrazi malo širu priču .Slažem se za Jasona da je promašen glumac i iskreno mi je i Danijela promašena glumica .Ali pošto mi se knjiga baš svidela da sam je obrnuo 2 puta daću šansu ovoj seriji do kraja mada ne deluje ništa specijalno do sada .Recimo 6/10 sa sada .

Dark Matter 5 epizoda počinje da se udalji od knjige i istrazi malo širu priču .Slažem se za Jasona da je promašen glumac i iskreno mi je i Danijela promašena glumica .Ali pošto mi se knjiga baš svidela da sam je obrnuo 2 puta daću šansu ovoj seriji do kraja mada ne deluje ništa specijalno do sada .Recimo 6/10 sa sada .
Izgleda da se svi slažemo da je glavni glumac veliki promašaj i čini seriju osjetno lošijom nego što jest. Mada nije on jedini problem u ovoj seriji.

Провериш да ли на сајту титлова постоји или не. А адон за коди понекад не види титлове па можеш ручно у претрагу унети назив серије
Da da, rucno sam i probao sa unosom naslova epizove, serije, serijal i epizoda i nista nisam nasao.
Skinuo sam direktno sa titolovi.com ;)

Cracker. Gledao sam je tamo 90- ih kada je išla na nekoj televiziji i sada uzeh da obnovim. Ovaj Robbie Coltrane je jedna glumčina bio. Svaka mu čast. Scenario je takođe odličan, ali ovaj razbija. Imam utisak da je samo stojao i gledao u kameru da bi opet bilo dobro.
preko čega gledaš ovu seriju ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno