Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kao što sam obećao, postavljen prevod za kompletnu sezonu serije: "Lov na ubicu".
Nije bilo lako, ali sam dao sve od sebe da se izborim.
Serija je odlična i zaslužuje da se pogleda, pa imate moju preporuku. Uživajte! :)

Manhunt.jpg

Odgledao The Shield, jako dobra serija, iako imas neki osecaj na koju stranu vuce opet te nekako pogodi. Bas su mi pomesani utisci.
Odgledao The Shield pre vise od 10 godina, mnogo jaka serija za one koji vole taj tip serije... Ukucanima se nije bas svidela...

Pomozite- kako se zove serija... Opis je da se desava u Njujorku 80-ih ili 90-ih godina, radi se o policajcima i njihovim svakodnevnim aktivnostima, jedan od glavnih likova je procelavi debeljuca sa brkovima kojeg upucaju na samom pocetku serije ali prezivi i krece dalje u osvetu...

Odgledao prvu epizodu i nemam neku veliku želju da nastavim dalje, imao sam osećaj kao da je prva epizoda trajala 3 sata, puno likova i sem onog glumca iz Dark serije niko drugi nije ostavio nikakav utisak, a deluje da je spucano dosta para u ovu seriju.

Na vreme si namirisao fijasko, dosta nas je posle valjda 3-4 epizode videlo kuda ide bukvalno taj brod ali opet odgledah to pre nekih godinu dana do kraja čisto da vidim šta je ludi mozak smislio. Brže bolje otkazana druga sezona iako je kraj prve nagovestio mogućnost snimanja i druge ali to bi bila tek onda propast.

Neke serije otkriju pravo lice tek na pole prve sezone, ne treba odustati posle 2 odgledane epizode;)

Uglavnom je trend pogotovo kod novih Netflix serija da pilot bude bash dobar i onda sve losije i losije dok ne postane na sredini ili odmah posle sredine sezone skroz loshe i onda je kraj zbrzan, jer nemaju vise love.
Kao primer The Old Man mi pada napamet.

Uglavnom je trend pogotovo kod novih Netflix serija da pilot bude bash dobar i onda sve losije i losije dok ne postane na sredini ili odmah posle sredine sezone skroz loshe i onda je kraj zbrzan, jer nemaju vise love.
Kao primer The Old Man mi pada napamet.
Ima i toga, zato kazem odgledajte prvu sezonu bar do pola, tada cete shvatiti koja varijanta je u pitanju :)

Da, da, naslušao sam se toga i za Breaking Bad pa je odgledao i dan danas žalim što ne mogu da vratim vreme i uzmem nazad to potrošeno na Breaking Bad
Gledao prvu sezonu i stao, nisam ni nastavljao, gluma jeste ok, pogotovo Malkomov calac u onakvoj ulozi ali mene nije nesto odusevila, iako sam sa vise strana dobio preporuke ej gledaj, jeste prva sezona malo sporija ali posle serija izuva

Dobra BB ali ne remek deo ,kako sam se naslusao. Meni ubedjivo bolja BCS ,mozda zato sto sam je prvu gledao mada ne mislim da je to razlog.

Da, da, naslušao sam se toga i za Breaking Bad pa je odgledao i dan danas žalim što ne mogu da vratim vreme i uzmem nazad to potrošeno na Breaking Bad
Malo na prvu, ali Succession je meni možda i sam vrh, daleko iznad BB i ostalih zvučnih serija. Ne vidim koju bih drugu seriju stavio umesto nje.

Meni npr jeste remek delo. Od početka do kraja.. izuzev možda epizode sa mušicom. Sećam se dobro "Ozymandias" epizode, auu.. život mi se srušio taj dan 😁
meni je bas mocna serija neobicnog sadrzaja za prosecne gledaoce, ali kao neko ko je boravio u USA... to je skoro pa normala za New Mexico :(

Meni je Dexter dok se emitovao i bio u piku kvaliteta (1-4 sezone) bio bolja serija od Breaking B (1-3 sezone), ali kasnije sezone su mnogo bolje od Dextera koji je krenuo u slobodan pad od 6 sezone. Dok je BB po meni imao najbolju sezonu neke serije na kraju (peta sezona).
Jedino šta bih mogao da stavim znad BB (moje mišljenje) je Six Feet Under koji je zapravo imao na mene mnogo veći uticaj nego BB.

meni je bas mocna serija neobicnog sadrzaja za prosecne gledaoce, ali kao neko ko je boravio u USA... to je skoro pa normala za New Mexico :(
Ma kako ne.. pazi kad je jedan Entoni Hopkins odgledao seriju u cugu.. Likovi poput Skajler, Henka, Skini Pita i Badžera, pa Sol Gudman, Tuko Salamanka, Tod, šašava Lidija, crnja koji je obezbeđivao Gudmana, braća Salamanka.. neprevaziđeno.. Pa npr scena kad su odveli Pinkmena u Meksiko da pravi met, oni u fazonu "vidi ovog klošara", a on im zveknuo domaći zadatak. Ne znam, poštujem svačije mišljenje ali meni je "Čista hemija" masterpiece 🫡
Meni je Dexter dok se emitovao i bio u piku kvaliteta (1-4 sezone) bio bolja serija od Breaking B (1-3 sezone), ali kasnije sezone su mnogo bolje od Dextera koji je krenuo u slobodan pad od 6 sezone. Dok je BB po meni imao najbolju sezonu neke serije na kraju (peta sezona).
Jedino šta bih mogao da stavim znad BB (moje mišljenje) je Six Feet Under koji je zapravo imao na mene mnogo veći uticaj nego BB.
Dexter takođe odličan, u slično vreme su i emitovane.. Upečatljiva mi ostala epizoda "Hello Dexter Morgan".

Obe sam cele pogledao.
Succession možeš uporediti sa mnogim serijama o mešetarenju i spletkama, u bogatim, beskrupuloznim porodicama, i sigurno je bolja od većine takvih.
Breaking Bad, s druge strane, prosto nema pandana, ni takmaca. S kojom serijom ćeš uporediti BB, a da ima opštih dodirnih tačaka? Niti jedna koju znam.;)

...crnja koji je obezbeđivao Gudmana...
Najjaci njegov momenat. Dok nisam odgledao taj deo, nisam imao pojma da je iz BB
breaking bad huell babineaux GIF

Moje mišljenje je da je lik Walter-a White-a, jedna od najperfektnijih simbioza scenarija i glume, u istoriji TV produkcije, ali razumem da svi ne dele takvo viđenje.

Meni je recimo, Seinfeld, i pored ozbiljnog i predanog pokušaja od čak 2 odgledane sezone, maksimalno dosadan, i pored toga što se mnogi kunu u tu seriju. :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno