- Učlanjen(a)
- 19.06.2004
- Poena
- 707
Onda nisi gledao:Mislim da je ovo prva serija gde ni za jednog lika nisam mogao da se koliko toliko vežem i da "navijam" za njega/nju

Apsolutno svi likovi, su nestvarno odvratni.
Onda nisi gledao:Mislim da je ovo prva serija gde ni za jednog lika nisam mogao da se koliko toliko vežem i da "navijam" za njega/nju
Meni su Greg i donekle Tom bili gotiva 😁Onda nisi gledao:
![]()
Apsolutno svi likovi, su nestvarno odvratni.![]()
Nisam a i ne nameravam, nešto me ne privlači premisa serijeOnda nisi gledao:
![]()
Apsolutno svi likovi, su nestvarno odvratni.![]()
Serija je remek delo, gluma je odlicna, kasting savrsen.Nisam a i ne nameravam, nešto me ne privlači premisa serije
Odgledao The Shield pre vise od 10 godina, mnogo jaka serija za one koji vole taj tip serije... Ukucanima se nije bas svidela...Odgledao The Shield, jako dobra serija, iako imas neki osecaj na koju stranu vuce opet te nekako pogodi. Bas su mi pomesani utisci.
Daaaaaaaaa, to je ta majstore, i to je lik na koga sam mislio, hvala ti puno za brz odgovor
Ima i toga, zato kazem odgledajte prvu sezonu bar do pola, tada cete shvatiti koja varijanta je u pitanjuUglavnom je trend pogotovo kod novih Netflix serija da pilot bude bash dobar i onda sve losije i losije dok ne postane na sredini ili odmah posle sredine sezone skroz loshe i onda je kraj zbrzan, jer nemaju vise love.
Kao primer The Old Man mi pada napamet.
Nema potrebe da nastavljaš, instinkt te nije prevario.Odgledao prvu epizodu i nemam neku veliku želju da nastavim dalje, imao sam osećaj kao da je prva epizoda trajala 3 sata, puno likova i sem onog glumca iz Dark serije niko drugi nije ostavio nikakav utisak, a deluje da je spucano dosta para u ovu seriju.![]()
Da, da, naslušao sam se toga i za Breaking Bad pa je odgledao i dan danas žalim što ne mogu da vratim vreme i uzmem nazad to potrošeno na Breaking BadSerija je remek delo, gluma je odlicna, kasting savrsen.
Gledao prvu sezonu i stao, nisam ni nastavljao, gluma jeste ok, pogotovo Malkomov calac u onakvoj ulozi ali mene nije nesto odusevila, iako sam sa vise strana dobio preporuke ej gledaj, jeste prva sezona malo sporija ali posle serija izuvaDa, da, naslušao sam se toga i za Breaking Bad pa je odgledao i dan danas žalim što ne mogu da vratim vreme i uzmem nazad to potrošeno na Breaking Bad
Nemoj reci da ti se nije svideo breaking bad????Da, da, naslušao sam se toga i za Breaking Bad pa je odgledao i dan danas žalim što ne mogu da vratim vreme i uzmem nazad to potrošeno na Breaking Bad
Meni npr jeste remek delo. Od početka do kraja.. izuzev možda epizode sa mušicom. Sećam se dobro "Ozymandias" epizode, auu.. život mi se srušio taj dan 😁Dobra BB ali ne remek deo ,kako sam se naslusao. Meni ubedjivo bolja BCS ,mozda zato sto sam je prvu gledao mada ne mislim da je to razlog.
Nimalo.Nemoj reci da ti se nije svideo breaking bad????
Malo na prvu, ali Succession je meni možda i sam vrh, daleko iznad BB i ostalih zvučnih serija. Ne vidim koju bih drugu seriju stavio umesto nje.Da, da, naslušao sam se toga i za Breaking Bad pa je odgledao i dan danas žalim što ne mogu da vratim vreme i uzmem nazad to potrošeno na Breaking Bad
meni je bas mocna serija neobicnog sadrzaja za prosecne gledaoce, ali kao neko ko je boravio u USA... to je skoro pa normala za New MexicoMeni npr jeste remek delo. Od početka do kraja.. izuzev možda epizode sa mušicom. Sećam se dobro "Ozymandias" epizode, auu.. život mi se srušio taj dan 😁
Ma kako ne.. pazi kad je jedan Entoni Hopkins odgledao seriju u cugu.. Likovi poput Skajler, Henka, Skini Pita i Badžera, pa Sol Gudman, Tuko Salamanka, Tod, šašava Lidija, crnja koji je obezbeđivao Gudmana, braća Salamanka.. neprevaziđeno.. Pa npr scena kad su odveli Pinkmena u Meksiko da pravi met, oni u fazonu "vidi ovog klošara", a on im zveknuo domaći zadatak. Ne znam, poštujem svačije mišljenje ali meni je "Čista hemija" masterpiece 🫡meni je bas mocna serija neobicnog sadrzaja za prosecne gledaoce, ali kao neko ko je boravio u USA... to je skoro pa normala za New Mexico![]()
Dexter takođe odličan, u slično vreme su i emitovane.. Upečatljiva mi ostala epizoda "Hello Dexter Morgan".Meni je Dexter dok se emitovao i bio u piku kvaliteta (1-4 sezone) bio bolja serija od Breaking B (1-3 sezone), ali kasnije sezone su mnogo bolje od Dextera koji je krenuo u slobodan pad od 6 sezone. Dok je BB po meni imao najbolju sezonu neke serije na kraju (peta sezona).
Jedino šta bih mogao da stavim znad BB (moje mišljenje) je Six Feet Under koji je zapravo imao na mene mnogo veći uticaj nego BB.
Najjaci njegov momenat. Dok nisam odgledao taj deo, nisam imao pojma da je iz BB...crnja koji je obezbeđivao Gudmana...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari