Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je još jedan problem s njihovim serijama - jbn se svi slično zovu, tipa, Jovanović, pa kad to upariš s tim da mora titl, ispadne bukvalno da moraš da radiš kad gledaš🤣

Super su oni, zezam se malo. ;)

Ima i nekoliko holivudskih mistery filmova gde dva polusporedna lika koji samo sto nisu bliznaci nazovu nesto kao Jack i Jake.

Jel to film Šoneta Pena, s Niklsonom u glavnoj?

Lupam, zaličilo mi, a mrzi me Guglam. ;)

Ne secam se konkretno ali gledao sam ih par gde sam bio u fazonu čemu to.

Marko, nadam se da ćeš ga naći.

Svako dobro tebi i porodici. 🤣

Još na jbn MySpace, postojo je izvesni Drkili. Garant si ti on! ;)

Evo ti fin film, a baš je tog žanra koji pominješ:

U drugim vestima, a pošto ovde ne postoji vocao, sin Vlada Đurovića, predrag lik, se ubio pre par dana...

Eto, niđe veze s filmovima, ali možda nekoga trgne..

Poslednja izmena:
Gledao dobar je, a inače nisam na soc.mrezama nikada imao naloge do 2010 pa nakratko i onda pobrisao jer jelte smeće.

Zavrsio drugu sezonu Farga, uz kracu pauzu pa natrag na bindz :D
Kad ubodete sa predlogom, onda bas ubodete! Genijalna serija, nema sta.. Jaka osmica!

Gledao dobar je, a inače nisam na soc.mrezama nikada imao naloge do 2010 pa nakratko i onda pobrisao jer jelte smeće.
Pa ovo je vid društvene mreže, zar ne

Ti od 2007., ja još ranije. ;)

ed: a ovde sam čak i kasnije krenuo; prvi nalozi su bili Elitesecurity, i B92. :D

Poslednja izmena:
Homeland 8/10
Legla kao budali šamar.
Još mi se poklopi pad helikoptera u seriji sa padom helikoptera iranskog predsednika.
Keri Matison uz Skajler Vajt meni jedna od najomraženijih likova ikada u serijama 😁

Homeland 8/10
Legla kao budali šamar.
Još mi se poklopi pad helikoptera u seriji sa padom helikoptera iranskog predsednika.
Keri Matison uz Skajler Vajt meni jedna od najomraženijih likova ikada u serijama 😁
Tako je a ja vec dva dana razmisljam gde su najavili pad helikoptera.

Imas Amerikance ako nisi gledao koji su na istom nivou zadatka.

Tako je a ja vec dva dana razmisljam gde su najavili pad helikoptera.

Imas Amerikance ako nisi gledao koji su na istom nivou zadatka.
Kompletirao sam "trilogiju" Amerikanci/Biro/Domovina. Svaka je dobra na svoj način. Na "Homeland" sam se jedva naterao i nisam se pokajao nimalo.. koliko god me izluđivala Keri :)
Kosta Ronin odličan i u Amerikancima i u Domovini.. nisam ga ranije zapazio na tv ekranima.

Da, da, opasna glumica - prosto vidiš kad neko sija prirođenim talentom :)

Ko, recimo, Lauš, il Marlon Brando, tako neki rođeni za glumu. 😊

Gledam Outer Range, S02 - prvoj sam dao tipa 7, nije sad mnogo bolje. :)

E jeste Quinn bio dobar, i Max. Ali zato Brett O'Keefe (tv reporter), kako opisati onu njušku 😁
Zbog njega sam ozbiljno razmišljao da prekinem na tim sezonama. Najslabija karika u serijalu i po glumi i po njuški.
A što se tiče nekog poretka tih špijunsko intrigantnih serija: Biro definitivno, Homeland (zbog dobrih i nekako u kontinuitetu sezona), The Honorable Woman (zbog jedne ubitačne ali i jedine sezone), Diplomat... Nešto manje zvučno će se još pogledati, ostalo zvučnije mi nije išlo.

Gledaš serije sto posto u razlicitim stanjima svesti 😜, nema drugog objasnjenje kad nisi Amerikance naveo
Verovatno, jer sam u jednom trenutku pratio Biro, Faudu i Amere. Fauda mi je bila u neku ruku osveženje zbog drugačijeg koncepta i dinamike, iako dosta naivna, dok mi kod Amera nešto ozbiljno zapire. Nije mi nikako bila na nivou jednog Biroa. Dva puta pokušavao i ne ide. Puno mi to sezona da bih zagrizao i odgledao nešto što me u startu odbilo. A drugo, volim da pripremim seriju (sve sezone ako samu u zaostatku), usb, tv i ostala zgoda, a ovo mi kako stvari stoje, idealno dođe u nekom luftu sa vremenom da online preko kompa spičim bar prvu sezonu koju sam započeo.

Sad okači sliku u temu o ljubimcima.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno