Pa ovo je vid društvene mreže, zar neGledao dobar je, a inače nisam na soc.mrezama nikada imao naloge do 2010 pa nakratko i onda pobrisao jer jelte smeće.
Tako je a ja vec dva dana razmisljam gde su najavili pad helikoptera.Homeland 8/10
Legla kao budali šamar.
Još mi se poklopi pad helikoptera u seriji sa padom helikoptera iranskog predsednika.
Keri Matison uz Skajler Vajt meni jedna od najomraženijih likova ikada u serijama 😁
Kompletirao sam "trilogiju" Amerikanci/Biro/Domovina. Svaka je dobra na svoj način. Na "Homeland" sam se jedva naterao i nisam se pokajao nimalo.. koliko god me izluđivala KeriTako je a ja vec dva dana razmisljam gde su najavili pad helikoptera.
Imas Amerikance ako nisi gledao koji su na istom nivou zadatka.
E jeste Quinn bio dobar, i Max. Ali zato Brett O'Keefe (tv reporter), kako opisati onu njušku 😁Meni je Quinn bio najjači lik u Homelandu.
Carrie pored svog ludila briljantan lik
Najviše me je Sol nervirao
Od početka do kraja odlična. Kao i Ana Gan u BrBa. Činjenicu da ih svrstavam u sam vrh najomraženijih likova, mogu samo da pripišem njihovim glumačkim sposobnostima.Claire Danes prvih par sezona najbolja gluma koju sam ikada video u serijama,a nagledao sam se dosta
😂😂😂Kao i Ana Gan u BrBa
Zbog njega sam ozbiljno razmišljao da prekinem na tim sezonama. Najslabija karika u serijalu i po glumi i po njuški.E jeste Quinn bio dobar, i Max. Ali zato Brett O'Keefe (tv reporter), kako opisati onu njušku 😁
Keri Matison uz Skajler Vajt meni jedna od najomraženijih likova ikada u serijama
Verovatno, jer sam u jednom trenutku pratio Biro, Faudu i Amere. Fauda mi je bila u neku ruku osveženje zbog drugačijeg koncepta i dinamike, iako dosta naivna, dok mi kod Amera nešto ozbiljno zapire. Nije mi nikako bila na nivou jednog Biroa. Dva puta pokušavao i ne ide. Puno mi to sezona da bih zagrizao i odgledao nešto što me u startu odbilo. A drugo, volim da pripremim seriju (sve sezone ako samu u zaostatku), usb, tv i ostala zgoda, a ovo mi kako stvari stoje, idealno dođe u nekom luftu sa vremenom da online preko kompa spičim bar prvu sezonu koju sam započeo.Gledaš serije sto posto u razlicitim stanjima svesti 😜, nema drugog objasnjenje kad nisi Amerikance naveo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari