Naravno. Upravo sam postavio prevod!@Shomi22 jel izasla 6. Secerka![]()
Jedino će biti problem za sedmu epizodu, pošto izlazi 10-og, a ja sam od 10-15 na putu, pa ću moći da je prevodim tek 16-og.
Pa da vrebačica i taj deo priče oko nje je tu najmanji sramni aspekt za glavnog protagonistu, iako ima njegovog doprinosa i ne baš časnog ponašanja u svemu tome, što je i dovelo do peripetija i eskalacije...Nisam imao želje za dubljim bunarenjem, pretpostavljam da je sve istina, uz možda neko preuveličavanje radi dramatizacije, mada mi ovo nije nikakav sram kad pogledaš šta je čovek doživeo na emotivnom planu i kakvih sve manipulatora ima.
Gledajući sa strane, on mi je veći psihopata nego jadna Mara ili Marta, kako god.Pa da vrebačica i taj deo priče oko nje je tu najmanji sramni aspekt za glavnog protagonistu, iako ima njegovog doprinosa i ne baš časnog ponašanja u svemu tome, što je i dovelo do peripetija i eskalacije...
Više sam mislio na njegovo svesno žrtvovanje dupeta (sa drogama ili bez njih) u želji da postane slavan. On je sebi ozbiljno počeo da zamera takvo ponašanje tek kad se ovaj deo obećanoj slavi nije ostvario. Pre toga ga to i nije toliko kopkalo, pa mi sa tog aspekta i deluje donekle licimeran. Čak mi i sad kad potura tu priču silovane žrtve deluje da je to sa idejom da se ostvari prvobitni cilj - da postane slavan, kao da prolongirano pokušava da ostvari ono što nije uspeo kada je davao dupe.
Odgledao sinoć prvu epizodu. Dobra… a uz to i mini serija.👏Manhunt (2024)
Ne znam da li je već bilo reči o istoj, meni odlična. Preporuka!
https://www.imdb.com/title/tt16912512/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari