Ako neko ima kod u planeti, takođe bi značilo. Hvala
Da li i dalje treba nekome?Ako ima neko kod koji mu ne treba, bio bih zahvalan da mi prosledi.
Neki kod za Planeta Sport?
Verovatno da je tako. Ne znam da li su popusti na iste proizvode.@The Filozof
Ja od ePlanete dobijam 60EP, 60SUNCE i slicne kodove, nisu tog formata sa nizom brojeva. Da li je to taj isti popust na iste proizvode?
Ovi nisu personalizovani i jedinstveni kodovi, te verovatno vise njih moze iskoristiti.
Ti dobijas sa ePlanete, a ovi sto su samo brojevi to je Planeta.@The Filozof
Ja od ePlanete dobijam 60EP, 60SUNCE i slicne kodove, nisu tog formata sa nizom brojeva. Da li je to taj isti popust na iste proizvode?
Ovi nisu personalizovani i jedinstveni kodovi, te verovatno vise njih moze iskoristiti.
Ne neplacujem, ja od tih kodova isto dobijam po 200 din na mesecnu pretplatu, ne bi bilo fer naplacivati jos na to.Nadam se da ne naplacujete te kodove, posto ce isti ti ljudi biti udaljeni na (ne)odredjeni period.
Bolje uzmi klasičnu kameru, na baterije je previše ograničena kvalitetom i duzinom snimka pritom mora da se puni.Vrede li čemu one Xiaomi kamere za video nadzor, vidim da će sutra biti na popustu u okviru one Daily Picks promocije?
![]()
Mi bežična spoljna sigurnosna kamera 1080p Set - Mi Srbija
Četiri kamere snimaju istovremeno, bez mrtvih tačaka. Više kamera može raditi istovremeno i snimati svaki ugao oko kuće. PIR detekcija ljudi do 7m.mi-srbija.rs
Imas svakog dana od 14 do 15h popust, ali od 15%Kad je bio popust na Ogistri 20%, jel se seca neko zbog cega je bas 20% bilo? Rodjendan firme npr, ili nesto sasvim drugo..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari