Šta je novo?

Popusti tokom 2023. (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najbolje da gubimo vreme na "stelovanju" foruma zarad vaucera, ili jos bolje da gledamo svaki post ko se kada registrovao.
Da li vi ljudi shvatate koliko su , uz duzno postovanje, nebulozni vasi zahtevi?
Vi stvarno mislite da ce neko da trosi svoje dragoceno slobodno vreme zarad regulisanja nekih vaucera ili kodova?
Odnosno, mislite da je to samo 2 klika u admin panelu i sve je podeseno kako ste zamislili?
Ako su vam toliko bitni ti kodovi, napravite lepo svoj forum, server, g docs, FB grupu, Viber grupu, sta god vam odgovara i cepajte po kodovima do mile volje...
Mi se bavimo nekim bitnijim stvarmia a neki kodovi za popust to nisu.

Meni licno vauceri nisu bitni, nijednom nisam javno trazio vaucer na bilo kojoj temi. Kada mi je monitor crkao sam trazio privatno na PM od nekoliko ljudi koji su rekli da se javimo, nisam dobio, kupio sam monitor svakako.

Ti napisani predlozi su iskljucivo iz zelje da forum bude bolji i kvalitetniji. Slazem se da je cimanje sve to implementirati, ali eto ako neko bude imao volje i vremena mozda ideja bude korisna. Bez ljutnje i bez pritiska, samo vi radite svoj posao nemam nista protiv. 🙂
Jos jedno resnje koje ste vec bili uveli je nemogucnost gledanja odredjenih tema za novoregistrovane clanove, nije ni to lose. Slicno tome mozda uvesti samo nemogucnost pisanja novoregistrovanih po odredjenim temama, ako je to lako podesivo.

Slazem se da se forum bavi bitnijim stvarima, vauceri nisu prioritet svakako... mada privlace nove korisnike... koji, nadam se, ostaju 🙂

Onda je posebna tema najbolje rešenje. Čak iako se ništa ne uradi biće potrebe za više moderisanja nego da postoji tema o tome.

Da li je neko video možda na dobroj akciji inverterski manji aparat(160-200A) za hobi varenje ?

Slazem se da se forum bavi bitnijim stvarima, vauceri nisu prioritet svakako... mada privlace nove korisnike... koji, nadam se, ostaju
Stvarno mislis da ljudi koji su se registrovali samo zbog kodova i samo zato jer im je na kratko bio ukinut pristup kao guest ce ostati i biti koristan clan foruma? 😀
Bolje 1 novi koristan clan koji ce nekom pomoci nego 100 novih koji ce se ulogovati samo da vidi neki kod.
Da hocemo posecenost, pustili bi oglase " sa lanca", kodovi su nista naspram njih.
Tehnicki gledano je vise stete naneto ukidanjem guest pristupa nego da je sve ostalo otvoreno.

Stvarno mislis da ljudi koji su se registrovali samo zbog kodova i samo zato jer im je na kratko bio ukinut pristup kao guest ce ostati i biti koristan clan foruma? 😀
Stvarno ne mislim da je tako 😀 ali kao sto rekoh nadam se da je tako i da ce ostati kao korisni clanovi. 🙂 Iako je jasno da je mala sansa za to, eto, nadam se da ce neki od njih uvideti korisnost clanstva na ovakvom forumu pored vaucera. 🙂

Stvarno ne mislim da je tako 😀 ali kao sto rekoh nadam se da je tako i da ce ostati kao korisni clanovi. 🙂 Iako je jasno da je mala sansa za to, eto, nadam se da ce neki od njih uvideti korisnost clanstva na ovakvom forumu pored vaucera. 🙂
Evo sad i ja da dam svoje misljenje pa da popijem ban i u ovoj temi. Ne znam kako mislite da bilo ko moze da dodje ovde prvi put nego iz neke potrebe. Cisto sumnjam da postoji negde neki covek koji sedi u kuci i onda prelomi i kaze "evo od vecereas idem da se registrujem na Bench i budem koristan clan". I licno sam dosao ovde pre xx godina iz potrebe za nekom informacijom (a nekima je to danas vaucer), registrovao se i godinama nisam pisao, samo citao i upijao znanje (koliko sam umeo naravno). I onda kada sam shvatio koliko dobrih ljudi postoji ovde na forumu, koliko njih na neki nacin "boluje" od zelje da nekom pomognu, koliko imaju strpljenja za glupe zahteve, pitanja i slicno. Koliko ovaj forum ustvari funkcionise putem PM. Onda sam i licno odlucio da se aktiviram i pomazem ljudima u onolikoj meri koliko to znam i umem naravno. E sad da li sam koristan clan ili ne, nije na meni da sudim. Ali poenta je da zelim reci da se od neceg mora poceti, pa makar to bio i vaucer.Niko se ovde nece pojaviti prvi put iz cista mira, niti mozemo pretpostaviti u kome se krije dragulj po pitanju buduce korisnosti forumu. Eto, rizikovah, napisah i... ponovo aktivirah strepnju.

A da ne bude off evo aktivnih popusta na filtere za preciscivace

Poslednja izmena:
A kad se setim prosle godine da su filteri za prethodni model 3 bili 3000 din. jos sa vaucerom od 1500 din... 😀

Poslednja izmena:
Ja sam kupio ovaj aparat pre dva dana, upravo tu sa ananasa uz vaučer na 1000 dinara. Dobra mašina.

Da li je neko video možda na dobroj akciji inverterski manji aparat(160-200A) za hobi varenje ?
Pogledaj i u Lidlu, mislim da su nedavno bili neki aparati za varenje invertorski...

---
tema za 2024:

Poslednja izmena od urednika:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno