Šta je novo?

Popusti tokom 2023. (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobio i ja -20% na bazen, ako nekom treba neka piše.

Vrede li čemu one Xiaomi kamere za video nadzor, vidim da će sutra biti na popustu u okviru one Daily Picks promocije?

Promo kodovi za 6 meseci pretplate od 100% popusta bilo koju tarifu da izaberete.
Uslov je da prebacite broj u A1 mrežu i ne uzimate uredjaj.
U koliko zainteresovani ne iskoristi kod u narednih 7 dana od davanja istog kod će biti nevažeći.
U koliko je neko zainteresovan neka piše u PP.

Nadam se da ne naplacujete te kodove, posto ce isti ti ljudi biti udaljeni na (ne)odredjeni period.

@The Filozof

Ja od ePlanete dobijam 60EP, 60SUNCE i slicne kodove, nisu tog formata sa nizom brojeva. Da li je to taj isti popust na iste proizvode?
Ovi nisu personalizovani i jedinstveni kodovi, te verovatno vise njih moze iskoristiti.

Da, dobro si primetio, Planeta Sport i njihova nova online prodaja ePlaneta. To je razlika sto se tice izvora. Ostaje samo pitanje da li se popust odnosi na isti asortiman.

Nadam se da ne naplacujete te kodove, posto ce isti ti ljudi biti udaljeni na (ne)odredjeni period.
Ne neplacujem, ja od tih kodova isto dobijam po 200 din na mesecnu pretplatu, ne bi bilo fer naplacivati jos na to.

Kad je bio popust na Ogistri 20%, jel se seca neko zbog cega je bas 20% bilo? Rodjendan firme npr, ili nesto sasvim drugo..

Ovo je stvarno dzaba, uz preuzimanje na paketomatu za 499 nema nigde...

Vrede li čemu one Xiaomi kamere za video nadzor, vidim da će sutra biti na popustu u okviru one Daily Picks promocije?

Bolje uzmi klasičnu kameru, na baterije je previše ograničena kvalitetom i duzinom snimka pritom mora da se puni.

Znam za to, imam i kod da ne cekam, nego me cisto onako zanimalo zbog cega 20%.

Bila je tada akcija za 15 godina postojanja, pre koju nedelju.
Kakav je to kod u pitanju?

To je u pitanju, vazi.
Kod koji upises kad narucujes paket u korpi i imas 15% popusta, da ne cekas 14h-15h. Narucis pre 14h i drugi dan je paket kod tebe.

Screenshot_2023-07-01-15-07-06-007_com.facebook.katana.jpg

Ovaj Gigatron greb-greb, funkcioniše samo na određenim artiklima, ili?

Pitam, jer za proizvod koji gledam ne funkcioniše (možda zato što je već na popustu)...

Kada smo već kod G greb-greba, kada kliknem na link u mail-u ka "grebalici" prebaci me na gumene bazene :) ...
Šta ne radim kako treba?

Ocigledno je jedina taktika gigatrona da uvali prijavu na newsletter, pa ko ostavi, ostavio je :D

U subotu na Ananasu bio popust na usb 128gb, cena bila 800din i oduzimali jos onih 1000 din na cenu ako se mastercard karticom plati.
Uzeo 4 komada drugaru kako bi ispostovao uslov, pa usb izasao 550 din.
Jutros otkazali porudzbinu, kao nema na stanju, a sada se prodaje za 1000din.
Koji prevaranti...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno