Šta je novo?

Popusti tokom 2022.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta je ovo, neka prevara ili je neverovatan dil ili je tv krs krsina ?

Kome treba ultra jeftin TV, tipa za video nadzor ili nesto slično, samo 10k

SAMSUNG UE43TU7022KXXH - 4K za samo 4o.ooo na više mesta

Nije IT ali kome je blizu Pandorf u AT, Timberland ima brutalne popuste. ☺️

Ma dajte i ne-tehnicke popuste, ne stidite se :D

Tako je svake godine. Gledao sam neke frelške za 700 dinara, sada su na popustu 1.000,00 Čak je i ona gejmerksa radnja imala super ponude za 15 godina. Sada je izbacila samo jednog miša.

Da li ima neka ponuda za Power Bank, ovo joj je inače redovna cena

Pre par meseci ga sa bodovima uzeo u G za 1200din inace nema fast charge samo 5v 2a je punjenje.

Sta je ovo, neka prevara ili je neverovatan dil ili je tv krs krsina ?

Ja imam u igraonici tri Vox 43ads314m - isto android. Kakve kršine od TV-a. Ako koristiš preko STB boxa ili kompa, i mogu da prođu. Slika ok, zbuk užas. Ako koristiš njihov android, užas živi. Ne znam ni sam koliko su puta bili na reklamaciji. Preslab procesor, premalo memorije što RAM što storage, sistem je non stop zabadao. Na dva crkla ploča, nekoliko puta nošeni na reset, na jednom otišao i panel. Vox više nikada. Ne što je možda loša serija, već zbog politike servisa. Znači neće Vam napisati povraćaj nova ni u ludilu. Jedan TV mi je bio tri puta nošen - jednom zamenili ploču, jednom panel i jednom reset i savet da mu više ne koristim smart funkcije. Ja kažem da posle tri nošenja, hoću povrćaj novca. Ovi u servisu rekoše da to ne mogu da daju kao preporuku i da imaju isntrukciju da popravljaju svaki put. Ma ludilo.

Ja sam kupio upravo kafe aparat https://www.philips.rs/c-p/EP0820_00/series-800-fully-automatic-espresso-machines

Vidim u tehomediji https://www.tehnomedia.rs/kucni-aparati/aparat-za-kafu/philips-ep0820-00.html#data cena kao i ostali, svratio do BIGa imaju neke BIG dane, dobio vaucer od 3000 za neku kupovinu i kupio aparat za 35k https://www.drtechno.rs/philips-aparat-za-kafu-ep0820-00.html doduse za sledecu kupovinu u BIGu, ali opet...

Gledam aparat fabricki zapakovan, nista mu ne fali, jedva cekam sutra da pravim kafu.

Kafe aparat jos i nekako, nije se spremala kafa, ves masine, susare, rerne, ploce su upitne staklo se izgrebe, televizori su upitni jer gore. Nego ono, kad pogledam pogotovo te Philips aparate, pogledom ih mozes izgrebati posto imaju onu piano black plastiku.

Stigao mi je mail od VOZZI-a da ce biti akcija za BF.. Redovna cena za EU paket je 4500din :)

Nek bude 1000 jeftinije, vredi uzeti, jer ce na leto biti 5k min...

^menjali su uslove pre nekih mesec dana, pročitaj dobro kako sada ide šlep iz inostrastva itd.

Naleteo na Mi Smart Scale 2 za 1.200din - jel to popust vredan kupovine? 🤔

Ako je to ona sa senzorima koja ima 10ak funkcija, što da ne, mada nije najtačnija kod nekih parametara, ako je ona obična, mislim da ne vredi.

To je vrv samo vaga, ta cena je korektna ali bila je i pre popusta, ima je i za 1050rsd. Body composition je ona što meri svašta još nešto pored kg i skuplja bar +1k. Vrede i jedna i druga.

Nazivi za te vage su im jako konfuzni sa našim prevodom - ta naprednija je Body Composition Scale koju su naši nazvali Mi Pametna Vaga 2 a Mi Smart Scale je nazvana Mi Vaga... *******.

Meni je extra ta obična. Ona što kao meri procente masti je glupost, jer su ta merenja šrocenta masti neprecizna. Ja sam ih uzimao za oko 2k-2.5k. Aplikacija zepp life je onako, solidna al ima plaćena 3rd party koja je meni ekstra zove se openscale radi i sa drugim smart vagama.
Glavna prednost mi je što memoriše merenja i što je precizna, ako 10x staneš deset puta će ti biti ista težina uzmeš 100g u ruku pokaže 100g više.

Odlična informacija. Pre 3-4 god sam kupio u Lidlu neku vagu, nije pametna ali je digitalna. ***, pomerim je 5 cm ulevo, pokaže skroz drugu težinu... Kako da znam kad je tačna?
Ako ova svaki put pokaže isto i u 100 grama razlike, onda je odlična za te pare.

^haha imam tako neku iz Lidla od prosle godine, sve isto kao gore napisano :)
Ova Xiaomi nema displej, samo preko aplikacije?

Ima displej, pojave se brojke između palčeva :)
edit. Najveća mana je sinhronizacija zepp lifea sa drugim aplikacijama, npr radi sa google fitnesom ali nisam uspeo da uvezem u npr my fitness pal ili stravu. Export u xls je smaranje i sl.

U Gigatronu je 25% popusta na laptopove od danas do 28. novembra, a glavna ponuda će im trajati od 24. do 26, kada će između ostalog biti 20% popusta na belu tehniku i 25% popusta na male kućne aparate i usisivače.

Dabome. Ja bih neke kamo DIG gace za zimu..

OT

VOZZI EU, sa 4500 do 3150..

Naleteo na Mi Smart Scale 2 za 1.200din - jel to popust vredan kupovine? 🤔
Ima u DESK MI "obična" (ajde da je tako nazovemo iako je i ona smart) vaga za 1049 din... Bila 2000 din.

Ja upravo kupio. Dosadila mi ona stara, a i neprecizna je, što kolega @nidzesi reče ide + - 5kg, čim je malo pomeriš...

EDIT: Ne vidim smisao da se kače BF popusti sa ipon.hu i sl...

55u7qf sa 63 skočio na 66k din što se tiče najniže cene...
Izgleda od top cena za bf nema ništa,može da bude izgleda samo skuplje 😃

Meni Vozzi paket ističe u januaru, mogu li sada da uplatim? Odnosno verujem da mogu, ali do kada će mi važiti novi paket?

Meni Vozzi paket ističe u januaru, mogu li sada da uplatim? Odnosno verujem da mogu, ali do kada će mi važiti novi paket?
Moraš prvo da deaktiviraš stari paket i onda kupiš novi koji važi 12 meseci.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno