THE SERB
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.05.2002
- Poena
- 619
To majstore da ne ispadne kako im namecemo misljenje sta je bolje odnosno jeftinije![]()
Hm sta vas je bre uvoznika na ovom forumu.cccc :-devil-:
To majstore da ne ispadne kako im namecemo misljenje sta je bolje odnosno jeftinije![]()
Dimension
Width 10.5"(270mm) x Depth 5.25" (132mm) x Height 1.25" (32mm) kopirao odavde http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php?pluginoption=productspec&item_id=6 .
naravno ne dobija se HDD za tu cenu. ja sam koristio stari maxtor od 250GB 3,5". najbolje mi je to da se uređaj uopšte ne čuje kad radi a taj hard mi je baš drndao u kompu. jedino što se greje ko ringla, srećom pa na A110 ima on/off prekidač (na A100 ga nije bilo).
treba uzeti u obzir da ne rade svi hard diskovi koje možeš da ubodeš, pa su se likovi setili da naprave listu podržanih (baš sam bio srećan kad sam pronašao moj na listi) ali i onih koji sigurno ne rade. http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=7735
Hitachi se bas pokazao.
Dobra im je ona gradacija (Notes) za pojedine diskove.
U svakom slucaju ozbiljnost firme se vidi i u ovom infou, koji je za svaku pohvalu.
Pored svih review-a na netu i poredjenju direktnih rivala, uzeo bih Azbox Premium.
Moze,evo ja imam i BD rom i sve,ali moram da nadjem SATA usb interfejs da bih prikljucio skalameriju.To moze malko da potraje.Naslova na BDu imam pa bar sa te strane nece biti problem!BD ima neki vid zastite pa otud i problema kod HD zvuka sa kompa. Za sada jedino Asus Xonar HDAV 1.3 moze da bitstreamuje HD zvuk u full obliku. Bilo bi lepo kada bi neko mogao da testira BD film preko BD-Rom na PopCornu. Ne samo slika nego i zvuk.
Pa konektori su u samom kucistu.Za tu varijantu bi morao da nadjem neke adapter kablove sa zensko zenskim konektorima za koje nisam siguran da postoje,zato mislim da je bolje naci usb sata fioku 5,25 a i brze!A BD-Rom direktno unutra umesto HDD ili HDD mora biti zbog neke memorije?
Upravo tako,to je resenje koje je prihvatio popcorn i jos par firmi,a ostali razvalce kablove po kucistima.Znaci ti maltene "nabodes" HDD unutar kucista na sata konektor. To resava problem kabliranja unutar kucista a problem je za optiku. Nikad nisam video adapter tog tipa a moze li BD-Rom preko USB? Ima li dovoljnu propusnu moc?
AuPa za te pare xtreamer + HD risiver
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari