Šta je novo?

POPCORN A110 napokon u Srbiji

Mpeg4. Ok
Sa kojim codecom.
Predpostavljam da ce biti H.264.
Znaci...

Ozbiljna firma, nema sta.

Da prekinemo raspravu gde moze da se kupi POP CORN. NT Company je uvoznik mada koliko ja znam jos nisu poceli prodaju za nekih 10 dana, tako su bar meni rekli. Pretpostavljam posto je nov proizvod treba onaj cuveni sertifikat iz Nisa.

U Nisu testiraju da se uredjaj pri ekspoataciji nece zapaliti, eksplodirati i slicno. Testovi nemaju veze ni sa cim drugo.

Ja sam samo otisao pljunuo lovu i uzeo primerak,nisam pisao niti zvao_Oni su na Novom Beogradu.Ne znam mail za kontakt.Verovatno je nesto tipa [email protected]

Pozdrav

kako li to rade ? ? ?

ja koliko znam Kvalitet NIS testira prvenstveno neophodan uslov - da uredjaj ne emituje nedozvoljeno zracenje, i nista vise zarad davanja neophodnog RSO sertifikata [radio smetnje otklonjene]

Ja sam samo otisao pljunuo lovu i uzeo primerak,nisam pisao niti zvao_Oni su na Novom Beogradu.Ne znam mail za kontakt.Verovatno je nesto tipa [email protected]

Pozdrav

ma imaju oni kancelariju i u novom sadu, baš ću otići u pon/uto da pitam. valjda me neće gledati kao da sam ih pitao na kligonskom, što mi se uvek dešava kad se raspitujem za neke nove stvari u novom sadu.

*** grad sa najvećim brojem korisnika interneta u srbiji a nijedne prodavnice gde možeš neki gadget da kupiš ili bilo kakav novi hardver po normalnoj ceni. za 8 godina koliko živim ovde nijednu komponentu nisam pazario u NS-u.

" popcorn ce poceti da se prodaje od 21.06.2009. god i cena ce mu biti 250E u dinarskoj protivvrednosti

pozz
"

sad mi baš stigao odgovor.

Uhh, kako ovo dobro izgleda(pogotovo ovaj zadnji model koji si postovao):D
Da li ce za njega cena biti 250E ili za neki drugi model?
Jesi li ti uzeo nesto ili cekas da krene prodaja?
Mozes li mi poslati na pp ime prodavnice, kontakt, koja ce ovaj uredjaj prodavati.
Unapred hvala i veliki pozdrav

za ovaj zadnji se ne zna cena jer još nije ništa zvanično, ali računaj min. 300e (sigurno 350-400e).

250e je cena za PH A110. gledao sam da mi komšija donese iz austrije ali izašlo bi me 229e tako da je ovo bolje nego da čekam lika 2-3 meseca dok se ne vrati.

poslao sam im mail u kojem sam izrazio neviđenu želju da pazarim jedan PH-A110 u nadi da će mi prodati pre zvaničnog starta ali očigledno treba otići tamo na lice mesta pa valjda kad im pokažeš keš ne mogu da odbiju. nema veze sačekaću 26-ti, taman da se počastim za sve položene ispite.

Tja, ja se taman ponadao da je ovaj 250E. Nema veze, videcu nekako da sakupim za ovaj, jer greota je uzimati stariji model ako je vec izasao novi. Znas li mozda koje su bitne razlike izmedju ova dva uredjaja?
Nisi mi rekao koja je to prodavnica koja ce prodavati PH A110?

300 dolara/eur ovaj C200 popcorn. dobra suma ako ima podršku za 2x sata konektora a može čak i BD drajv sa kompa da se ubaci. native wi-fi N.

Kada se pusti na novom Samsungu serija 6 model 650 izgleda vrhunski.

a kako radi plejer tvog tv-a sa mkv-om. znam jedino da ne podržava DTS. video sam kod jednog druga da je slika super, podržava i titlove, NTFS na sticku ili ExHDD-u. tako da njemu nije ni trebao PH ili WD tv. jedino što konvertuje audio u stereo da bi ga uopšte i bilo kad gleda film.

Na zalost ne radi nikako!Divx,titlovi za divx sa usb-a rade besprekorno.Ima cak i ugradjenu podrsku za cirilicna slova.
Sto se tice c200,zvao sam,pitao,a i malko citao,nece biti u ponudi pre septembra,oktobra,tj pre IFA 2009 sajma u Berlinu.Znaci realno na ovim prostorima sigurno nece biti pre janura,februara 2010 godine.Sto se tice razlike jedina neka bitnija razlika je mogucnost ugrafnje BRD-roma,ali nije mi bas najjasnije kao bi to uopste moglo da radi sa original BD filmovim,posto kolko se nesto secam nisu uspeli neki kod da im razbiju tako da ne verujem da je kod dostupan kao open source,ali opet mozda gresim.Postoje NMT plejeri vec sada koji imaju ugradjene Dvd-romove ali glavna zamerka je sto nemogu da pustaju css enkriptovane filmove,tako da verujem da ce istu problem biti i sa C200 i BRD-romovima.Za cenu nisam siguran vidim da se svugde vrti cifra oko 300us.
Sad nesto vrtim i film u glavi ja kolko se secam ni HT PC nema podrsku za BRD bar ovi sa kojima sam se ja petljao pod Linuxom,stade mi mozak za ime i verziju.Nema veze.Eto to je neko moje vidjenje stvari!

Pozdrav

meni poslao mail danas lik iz nt company-ja da C200 kreće sa masovnom proizvodnjom za 20 dana i da će prvo ići u SAD i EU ovi što su preorderovani, a tek za 2-3 meseca stiže kod nas podsrestvom gorepomenute firme po ceni koja neće biti manja od 350e. to znači da euro i dolar nemaju 1:1 odnos jedino u srbiji. kod nas je dolar jači od eura. a euro je 100-105 din(u našim velikim IT radnjama) a ne 93 kako nas "lažu" ovi iz vlade.

Poslednja izmena:
Zar nece ovi to da prokontrolisu jer ispade da se uzima drzavi iz usta ako tako racunaju evro?

Znaci, novi Popcorn bi kosta oko 350e, jos nekih 100e za BD-Rom, eventualno HDD i dobija se cena od nekih 500e a za te pare jos malo pa se kupi AZBOX i neki BD player (pasce im cena dok izadje C200). A sta je onda bolje? Imas BD player za BD filmove a AZBOX za sve drugo + HD SAT. Ne kapiram cenu tih playera.

cena C200 je npr. 300$ blu-ray drajv je 79$ . u eurima = 272e.

Bilo ko kome treba tako nešto sigurno neće čekati kod nas da dođe. a to što će kod nas biti 450e, na to ne znam šta bih rekao.

a bogte ovi nikako da dobiju taj atest za popcorn. sad je varijanta krajem sledeće nedelje.
jedva sam i do danas izdržao.

Poslednja izmena od urednika:
@vox pozdrav.samo da znas da ti ovo kuckam sa azbox-a

Eto dodjosmo na stavku da je svrsihodnije kupiti AZBOX nego preskupi POPCORN:)))

Zavisi sta ti treba, a valjda se kupuje celishodniji uredjaj. Meni treba uredjaj koji ce da mi izbaci video recorder, kojeg zena non-stop koristi za snimanje , a meni treba ono sto ima popcorn.
Isto tako mozemo i polemiku zasto se kupuju mobilni od preko 300€, kada i moj K510 zavrsava namenu.
Naravno ko ima lovu na bacanje, uvek ce sebe ubediti da mu je bas taj uredjaj neophodan za zivot. Neko vozi CD1 E220, a zivi sa zenom i dvoje dece u 30km2, ali je bitno da komsija vidi da ga ima.
I nije mi jasno, vecito na benchu, se neko pravi pametan i namece svoju viziju drugom. To da li ce neko kupiti AzBox umesto Popcorna je apsolutno privatna stvar.
Da, kupi cu ga kada budem imao pare za bacanje.

Popcorn oko 250e, AZBOX oko 300e. I jedan i drugi imaju iste stavke, da i AZBOX moze da snima a uz to ima i SAT HD. Pare za bacanje?

Ne brini, neće :) Nije reklama ako se porede konkurentni proizvodi.

Vrh Dno