Da li je moguce prebacivanje fiksnog broja Telekoma Srbije kod vas?
1. popust i duplo bolji net imaju mobilni postpaid korisnici koji trose preko 1500rsd. Mislimda je najmanja tarifa preko toga 1800rsd. To vazi po jednom broju, a ne za zbir brojeva koji se vode na jedno lice.1. Ko je Yettel korisnik a ko to nije i sta je standardna ponuda a sta nestandardna, odnosno zasto Yettel korisnik ima 500Mbps a standardna ponuda je 250mbps za DL ?
2. Da li OSI ("invalidi" ili osobe sa invaliditetom) imaju kod Yettel-a popust neki na internet i tv nakon isteka 12m pi 1din?
Kako si dobio 50% ?Ja sam uzeo Total 5 paket sa 50% i e racunom pa me izadje mesecno 1.125 dinara racun i imam duplu brzinu neta.
Sto se tice neta pise da dobijam 300/150 kada merim dobijam 302/142 ali u praksi to mu dodje ovako, download ide do 37 Mbps dok upload ide 17.5 Mbps naravno uzeta javna ip adresa jer meni za torrente bi ovaj net bio ne upotrebljiv bez javne adrese.
Do sada bez problema i pucanja linka i resetovanja. Neka ovako ostane do kraja ugovora.
Ja im samo napišem mail pred istek ugovora i tražim 50% kao i do sada. Mislim da sam već tri puta produžavao, tj. na 50% sam već 6 ili 7 godina...Kako si dobio 50% ?
BIla neka promocija ili cenkanje...?
Probaću onda da prenesem broj kod njih sa tom cenom.Ja im samo napišem mail pred istek ugovora i tražim 50% kao i do sada. Mislim da sam već tri puta produžavao, tj. na 50% sam već 6 ili 7 godina...
@vladat1
Da li si dobio bilo kakav odgovor u vezi avgustovskog racuna?
Hvala ti na informaciji. Ali ih necu kontaktirati i tu.Pitaj ih preko Twittera u DM. Odgovoraju baš brzo.
3) neko je pogresio, ispravicemo i ponuditi nesto besplatno u znak dobre volje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari