Šta je novo?

Ponuda Yettel Net, Yettel kod Kuće, Yettel Svuda i Yettel Sve paketa, promocije i korisnička podrška

@Yettel Srbija ponuda kanala jeste mrsava, a opet ljudi su zadovoljni netom.
Skuplji ste od ostalih a u ponudi nemate
HBO kao deo paketa, nemate radio, nemate Cinestar, razne regionalne kanale, nemate paket sa mobilnom uslugom, box ne podrzava netflix, fale vam Apollon, Pickbox i jos poneki striming servis, decije aplikacije itd. Disney+ takodje. Eto puno stavki za poboljsanje i postizanje konkutentnije ponude.

Pa Dissney + nema niko u ponudi
Apollon vala nikome i ne treba
Ovo ostalo si u pravu

Apollon?
Kome fali apollon?
Tebi fali apollon?
Što ti fali, jer ponestalo para za dvorac koji zida na Dedinju pa si rešio da mu daš malo?!
Pricam o raznovrsnosti sadrzaja. A i ni ne znamo kakve su 'lopuze' vlasinici netflixa i ostalih uvoznih sadrzaja a ko slepci im punimo dzepove :) Disney+ ima info: cena se moze razlikovati preko operatera, tako da mozda i bude uvrsten u necuju ponudu.
A sta reci o Apollonu, gomila starog sadrzaja kojeg ako zatreba bolje tu traziti nego juriti po netu. Suludo je da Yettel ni u najskupliem paketu nema HBO.

Pricam o raznovrsnosti sadrzaja. A i ni ne znamo kakve su 'lopuze' vlasinici netflixa i ostalih uvoznih sadrzaja a ko slepci im punimo dzepove :) Disney+ ima info: cena se moze razlikovati preko operatera, tako da mozda i bude uvrsten u necuju ponudu.
A sta reci o Apollonu, gomila starog sadrzaja kojeg ako zatreba bolje tu traziti nego juriti po netu. Suludo je da Yettel ni u najskupliem paketu nema HBO.
Vala sada preko net-a je barem lako naći sav sadržaj koji te interesuje tako da te niko ne primorava da koristiš bilo koju striming platformu.
A taj apollon je jedna velika glupost i što se tiče sadržaja i što se tiče kvaliteta istog.
Tvoje pare tvoj izbor

Vala sada preko net-a je barem lako naći sav sadržaj koji te interesuje tako da te niko ne primorava da koristiš bilo koju striming platformu.
A taj apollon je jedna velika glupost i što se tiče sadržaja i što se tiče kvaliteta istog.
Tvoje pare tvoj izbor
hvala ti :)
ps: imam ga u paketu, ne placam dodatno.
Kao sto rekoh, pricam o raznovrsnosti ponude, konkurentnosti, itd

Da li ima kakvih novosti vezano za prenos fiksnog broja telefona sa mts mreže na yettel?

kao aplikacija uz mobilne pakete, ne i u hipernet paketima. Platis najskuplji paket i ako nisi korisnik mobilnog paketa, doplatis za hbo kanale :)
I da ne bude zabune, vazi za sve pakete koje imaju u ponudi. Tako da koji god paket se izbaere dobijas njihov box sa preinstaliranim hbo max i mocices da ga koristis.

Web capture_18-6-2022_221015_www.yettel.rs.jpeg

Pa ako je daju za mobilne telefone u izboru da biras sto ne bi imao i ovde. Na kraju uzmi pa pozovi korisnicki servis pa pitaj jel HBO Max u osnovnoj ponudi digitalne televizije. Nevidim poentu reklamiranja necega ako to nije ukljuceno u cenu paketa. Po toj logici su mogli napisati da ima instaliran i Dizni+ i Netfliks, Amazon Prime i slicne servise ali nisu.

kao aplikacija uz mobilne pakete, ne i u hipernet paketima. Platis najskuplji paket i ako nisi korisnik mobilnog paketa, doplatis za hbo kanale :)
Već su ti objasnili ovi pre mene da grešiš 😉
Inače sličica koju sam postavio je od juče reklama sa instagrama tako da je novost ekstra sveža.

Pa ako je daju za mobilne telefone u izboru da biras sto ne bi imao i ovde. Na kraju uzmi pa pozovi korisnicki servis pa pitaj jel HBO Max u osnovnoj ponudi digitalne televizije. Nevidim poentu reklamiranja necega ako to nije ukljuceno u cenu paketa. Po toj logici su mogli napisati da ima instaliran i Dizni+ i Netfliks, Amazon Prime i slicne servise ali nisu.
Netflix nije podrzan na hipernet boxu. Ne, HBO max nije deo osnovne ponude. Deo je paketa Go i Total, i svi koji nisu korisnici Yettela moraju da doplate da bi imali HBO kanale na digitalnoj platformi.
I da ne bude zabune, vazi za sve pakete koje imaju u ponudi. Tako da koji god paket se izbaere dobijas njihov box sa preinstaliranim hbo max i mocices da ga koristis.

Pogledajte prilog 347436
prema ovom tumacenju, besplatne su i pretpalte i za deezer i za youtube, ali neko je iz Yettela vec pricao o ovome. Eto verujem da ce sutra razjasniti nedoumice.
Već su ti objasnili ovi pre mene da grešiš 😉
Inače sličica koju sam postavio je od juče reklama sa instagrama tako da je novost ekstra sveža.
ja ne vidim tu slicicu na instagramu Yettela ;)

Poslednja izmena:
Netflix nije podrzan na hipernet boxu. Ne, HBO max nije deo osnovne ponude. Deo je paketa Go i Total, i svi koji nisu korisnici Yettela moraju da doplate da bi imali HBO kanale na digitalnoj platformi.

prema ovom tumacenju, besplatne su i pretpalte i za deezer i za youtube, ali neko je iz Yettela vec pricao o ovome. Eto verujem da ce sutra razjasniti nedoumice.

Nije me mrzilo da pozovem korisnicki servis i tako je u pravu si, ono jeste da ima instaliran HBO Max na njihovom box-u koji daju uz digitalnu televiziju ali kod se dobija uz neki od njihovih total paketa ili uz go data +, go data i go start + nemaju u sebi mogucnost dobijanja koda za hbo max.

To je bila samo plaćena reklama nisam ni rekao da su je postavili na svoj instagram.
da ima instaliran HBO Max na njihovom box-u koji daju uz digitalnu televiziju ali kod se dobija uz neki od njihovih total paketa ili uz go data +
Šta smeta ko koristi sve njihove usluge ima kao bonus HBO Max besplatno.
Tako rade i drugi operateri u najjačem paketu nude besplatno HBO Max

Šta smeta ko koristi sve njihove usluge ima kao bonus HBO Max besplatno.
Tako rade i drugi operateri u najjačem paketu nude besplatno HBO Max
Poenta price je da ako hoce samo digitalnu televiziju i hipernet je da nema hbo max u tom paketu iako se na sajtu reklamira da uz box dolaze preinstalirane app za hbo max, ako hoce hbo max mora da uzme neki od ponudjenih mobilnih paketa ili da kupi sam predplatu ili da mu da login podatke. Meni je bilo logicno ako daju uz mob pakete da im je to deo i digitalne televizije ali nije.

Drugo ja imam total 5 paket pa imam pravo na hbo max tako da nije tacno da se svuda nudi u najjacim paketima.

...
Ali jedna od velikih prednosti Yettel platforme u odnosu na MTS što uopšte svoje korisnike ne uslovljava da moraju na optici imati fiksni telefon.
Kome to još uvek znači uzeće i plaćati ko ne jednostavno neće.
Prednost u cemu? MTS BOX2 - 2399, kosta manje od hiperneta M - 2499, gledam cene bez akcije i popusta. Yettel naplati samo internet skuplje nego MTS internet i telefon.
Stvarno lepo i korisno sto ne moram da imam fiksni kod Yettel-a ako hocu samo internet, a pritom placam kao da imam.

A tek razlika u ceni izmedju BOX2 i hipernet+ M...

Prednost Yettela u ovom trenutku je sto jos uvek imaju ponudu 12 meseci po 1 dinar za nove korisnike sto MTS nema vise u svojoj ponudi pa onda MTS ponuda bilo koju da odaberes izadje daleko skuplje. MTS sada najvise sto moze da ponudi je 10 meseci pola cene i drugih 14 meseci po punoj ceni paketa. I to garantujem da nece ponuditi svima nego od 10 korisnika koji im sada dodju 7 ce dobiti 3 mozda nece. Ali 12 meseci po 1 dinar u MTS nema vise, bar ne u ovom trenutku... najbolja trenutna njihova ponuda je 12 meseci po 50% od cene paketa.

Ne branim ni jedne ni druge jer svaka kompanija prvo gleda svoj profit pa tek onda sve drugo. Zato mi kao korisnici treba da se borimo za sebe i da nama bude sto bolje a ne da se prilagodjavamo njima.

Prednost u cemu? MTS BOX2 - 2399, kosta manje od hiperneta M - 2499, gledam cene bez akcije i popusta. Yettel naplati samo internet skuplje nego MTS internet i telefon.
Stvarno lepo i korisno sto ne moram da imam fiksni kod Yettel-a ako hocu samo internet, a pritom placam kao da imam.

A tek razlika u ceni izmedju BOX2 i hipernet+ M...
Ti idi tamo gde ti odgovara.
Eto ja moram MTS-u da plaćam fiksni iako ga ne koristim više od 10god. samo zato što sam na bakar infrastrukturi i to je budalaština.
A takvih ko ja korisnika "pun kufer" kod MTS-a.
Poenta price je da ako hoce samo digitalnu televiziju i hipernet je da nema hbo max u tom paketu iako se na sajtu reklamira da uz box dolaze preinstalirane app za hbo max, ako hoce hbo max mora da uzme neki od ponudjenih mobilnih paketa ili da kupi sam predplatu ili da mu da login podatke. Meni je bilo logicno ako daju uz mob pakete da im je to deo i digitalne televizije ali nije.
Razumeo sam, ali kažem nije tolika tragedija jer se može iskoristiti nalog sa mobilne aplikacije.
A pošto su TV i internet još uvek nove usluge verovatno nisu stigli da se dogovore sa predstavnicima HBO Max da pruže iste uslove i samo TV korisnicima.
Drugo ja imam total 5 paket pa imam pravo na hbo max tako da nije tacno da se svuda nudi u najjacim paketima.
Drugi operateri kablovskih/IPTV/OTT/DTH distribucija za gledanje televizije besplatan HBO Max pristup nude samo u premium najačim paketima. U ostalim se doplaćuje.

@KovacTibor
...Ali sve to nema direktne veze s onim sto sam pisao.
A pisao sam o navedenom neuslovljavanju Yettel-a da imas fiksni telefon ako zelis samo internet, i pritom Yettel to naplati kao da ti je dao fiksni telefon.
Gledam iskljucivo cene bez akcije i popusta. Da dodam, CG NAT je zagarantovan kod Yettel-a. Kome to ne odgovara, mora dodatno da plati javnu IP adresu.

Ne branim, niti navijam za neku stranu. Uporedjujem cene, nije bas kao sto ne deluje na prvi pogled.

Poslednja izmena:
Prednost Yettela u ovom trenutku je sto jos uvek imaju ponudu 12 meseci po 1 dinar za nove korisnike sto MTS nema vise u svojoj ponudi pa onda MTS ponuda bilo koju da odaberes izadje daleko skuplje. MTS sada najvise sto moze da ponudi je 10 meseci pola cene i drugih 14 meseci po punoj ceni paketa. I to garantujem da nece ponuditi svima nego od 10 korisnika koji im sada dodju 7 ce dobiti 3 mozda nece. Ali 12 meseci po 1 dinar u MTS nema vise, bar ne u ovom trenutku... najbolja trenutna njihova ponuda je 12 meseci po 50% od cene paketa.

Ne branim ni jedne ni druge jer svaka kompanija prvo gleda svoj profit pa tek onda sve drugo. Zato mi kao korisnici treba da se borimo za sebe i da nama bude sto bolje a ne da se prilagodjavamo njima.
pa ne moze ista ponuda kod svih, slicna da, i u prodavnici se kafa prodaje pod razlicitim brendom a cena nije ista za sve brendove. Postoji tu neka ravnoteza, marketing, prodaja, nece ni Hipernet biti uvek 12 mes po 1 rsd.
nema uslovljavanja za fixni kada si na optici, samo je serviran uz vecinu paketa. Ali npr yettel ga ne nudi kao zasebnu uslugu, dok TV mozes da uzmes i bez fixnog. SBB ima fixni, ali nudi i App za fixni pa ga koristis gde god da si. Eto ideje za Yettel ili MTS (pa da svi budu zadovoljni).

Zdravo,

@Bandzi8 Hvala ti na svim sugestijama, budi siguran da ćemo ih preneti na pravu adresu. Svakako svakodnevno radimo na usavršavanju i unapređenju svih naših usluga.
@ikacks Uveravamo te da će u najrkaćem mogućem roku ovakva vrsta usluge biti moguća, predlažem ti da nastaviš da nas pratiš, sve dodatne informacije će biti objavljene na našem zvaničnom sajtu.

~Lazar

Da li i dalje Yettel ima ovu promociju 12 meseci po 1 RSD? Meni MTS ugovorna obaveza ističe u decembru. Da li bi bila izvodljiva ideja, ako promocija još postoji, da sad potpišem ugovor pod tim uslovima a da se instalacija i ugovorna obaveza realizuje od decembra? ☺️

Da li i dalje Yettel ima ovu promociju 12 meseci po 1 RSD? Meni MTS ugovorna obaveza ističe u decembru. Da li bi bila izvodljiva ideja, ako promocija još postoji, da sad potpišem ugovor pod tim uslovima a da se instalacija i ugovorna obaveza realizuje od decembra? ☺️
Imaju jos uvek promociju ali koliko ce da im traje to niko ne zna. Moze da bude aktivna jos mesec dana a moze da bude jos godinu dana.

Koji internet imas kod mts-a?

Pokusaj da ih pozoves ili ako imas blizu poslovnicu pa odes pa pitas direktno da li je takava opcija sto hoces izvodljiva. Sve drugo moze da bude nagadjanje.

Ako ne moze taj plan koji si ti zamislila mozes ako ti se dopada ideja da trazis prevremeni raskid ugovora sa mts-om pa vidis koliko bi te kostalo da te razrese ugovora sada i da uzmes IDP broj da bez razmotiravanja postojece optike te prebace na Yettel bez gubitka internet linka duze od 10 min.

Ok obrisali mi post, mozda nisam najbolje razumeo svrhu ovog foruma pa ajde ne budnim se.
Ajmo par pitanja
Zasto u vasem paketu "Hipernet Trio L" nudite bolje brzine samo ako je neko vas korisnik?
Sta mi vi to bolje nudite no drugi provajderi za tih 5300din (Hipernet trio L) ako se uzme u obzir da imate mnogo manje kanala a NET brzine su vam jace samo ako postanem vas postpaid korisnik za mobilni tel?
Da li postujete otkazni rok od 2 nedelje bez penala po potpisivanju ugovora, po zakonu o zastiti potrosaca ili tu natrcavamo na problem?
Sta je to recimo bolje no MTS ili SBB koji nude u slicnim paketima isto ili slicno za manje para?
Sto ne napisete lepo koliko kanala dajete u svakom paketu no moramo da ih brojimo sami?
Hvala :)

Nazad
Vrh Dno