Šta je novo?

Ponuda Yettel Net, Yettel kod Kuće, Yettel Svuda i Yettel Sve paketa, promocije i korisnička podrška

@Yettel Srbija Poštovani, zanima me da li se u slučaju odustanka od ugovora u roku od 14 dana plaća samo usluga za dane korišćenja paketa, ili se plaća i priključna taksa?
Zdravo,

Naplaćuju se i troškovi instalacije usluga, a sam iznos možeš proveriti u najbližoj Yettel radnji, gde se i podnosi zahtev za raskid ugovora.

~Mila

IZNAJMLJIVANJE STATIČKE IP ADRESE

Kao što smo prethodno najavljivali, od sada je dostupno iznajmljivanje statičke IP adrese, po ceni od 480 din mesečno (po adresi) 🙂
Zahtev za aktivaciju ove usluge se podnosi u Yettel poslovnici.

Na raspolaganju je aktivacija samo jedne (osnovne) IP adrese po lokaciji, odnosno ugovoru za fizička lica. Ukoliko imaš više ugovora, svaka od lokacija ima različitu javnu statičku IP adresu, pa je za svaku neophodno dokupiti ovaj dodatak.

Dinamička privatna IP adresa se dobija po automatizmu, a statička se aktivira na zahtev i može se aktivirati samo ako korisnik ima internet. Razlika između dinamičke i statičke IP adrese je u tome što se dinamička IP adresa menja (nestankom struje, gašenjem/paljenjem rutera, resetom rutera i slično), dok se statička IP adresa ne menja.

~Mila

Da li ova Vasa izjava znaci da ste krenuli da dajete JAVNE dinamicke adrese? Posto po poredjenju/objasnjenju tako ispada.

Dobar dan. Kada bih prešao sa SBB-a na Yettel Hiper net duo (televizija i internet) na koliko risivera imam pravo?

Dobar dan. Kada bih prešao sa SBB-a na Yettel Hiper net duo (televizija i internet) na koliko risivera imam pravo?
Zdravo,

Drago mi je ako si se odlučio da pređeš u našu mrežu.
Uz jedan ugovor za Duo i Trio pakete se dobija jedan STB uređaj, ali je moguće iznajmljivanje do šest uređaja. Iznajmljivanje dodatnog uređaja je 350 dinara mesečno, s tim što postoji dodatna naknada u slučaju da se uzima 4 i više uređaja.

~Lazar

Ajde makar neko iz Yettela nek se javi u razumnom vremenu.
Poslao sam mail na broadband.podrska pre 7 dana, odgovor dobio danas.

Uzeo sam Stat IP, dajte mi vise te parametre za PPPoE da mogu da setujem svoju opremu.
Ubih se po korisnickim servisima da objasnim sta je to... gledaju me k'o s' marsa da sam pao.

Treba mi bridge mode + PPPoE uname-pwd.

Lazare iz Yettela, ti si na potezu.

Moram da pohvalim ekipu Yettela na brzinski odrađenom poslu, sve brzo, ljubazno i profesionalno
I operateri i momci na terenu

Jel si raskinuo u mts-u? Uzimao onaj broj?

Moze malo detaljnije, posto i mene izleda ovo ceka za par meseci.

Da, u ponedeljak je bio poslednji dan ugovora kod MTS-a, u poslovnici zatražio IDP broj, broj stigao sinoć na mail
Pozvao yettel podršku sa kojom sam već bio u kontaktu, juros u devet me pozvali, zakatali instalaciju, instaleri došli u 13:30
U međuvremenu, dobio poruku od yettela da su instalateri krenuli ka meni, i dali mi mapu da u realnom vremenu gledam gde se nalaze.
Momci došli, za 15 minuta aktivirali sve i otišli

Za ovih osam sati radi odlično, ali mali je to uzorak da se može nešto zaključiti

Hvala rene, ma radiće to super.

Oni na postojeći optički samo kače svoje uradjaje, zato ide brzo? Ti nisi bio bez neta ni sekund? To vreme dok stigne broj, jel mts i dalje radi?

Nisam bio bez neta ni sekund, mts radi sve do trenutka dok oni preko aplikacije ne aktiviraju svoj.
Znači neki milisekund budeš bez neta u tom ultra kratkom prelaznom periodu.
Da, samo postave svoje uređaje na postojeću infrastrukturu. U ZOK uključe minijaturni Huawei ONT, na nega ruter, i to je to.
Andoid box radi odlično preko WiFi

Kakva ti je televizija posle mtsove?

Slika kao slika je manje-više ista
Korisničko iskustvo je kilometrima daleko u odnosu na Iris, Hipernet je mnogo bolje urađena aplikacija, kao i android box koji se dobije na korišćenje. Iris tu mnogo zaostaje

Јел се добија апликација за телефон као што је ирис го?

Nema još uvek aplikacije, mada su najavili
Samo preko browsera

Da li se jos nekome desava da na par sajtova dobijaju error 403 otkako su presli na yettel i da li znate kako to da se popravi... kada se povezem na sbb mrezu (koja mi je jos uvijek aktivna do kraja meseca) nemam tih problema i pristupam sajtovima normalno, jedan od tih sajtova mi je neophodan za posao

Korisničko iskustvo je kilometrima daleko u odnosu na Iris, Hipernet je mnogo bolje urađena aplikacija, kao i android box koji se dobije na korišćenje. Iris tu mnogo zaostaje
Zdravo, hvala ti što si podelio svoje iskustvo sa nama i baš mi je drago što čujem da si zadovoljan. Kvalitetno korisničko iskustvo nam predstavlja jedan od najvažnijih ciljeva, pa je sjajno što si to prepoznao 😊
Јел се добија апликација за телефон као што је ирис го?
Nema još uvek aplikacije, mada su najavili
Samo preko browsera
U toku je i razvoj mobilnih aplikacija (Android, iOS), pa svakako nastavite da pratite forum za sve novosti 🤞

~Mila

Da li se jos nekome desava da na par sajtova dobijaju error 403 otkako su presli na yettel i da li znate kako to da se popravi... kada se povezem na sbb mrezu (koja mi je jos uvijek aktivna do kraja meseca) nemam tih problema i pristupam sajtovima normalno, jedan od tih sajtova mi je neophodan za posao
Ćao,

Da li si pokušao da obrišeš keš memoriju? Ukoliko to ne pomogne, predložila bih da nam proslediš u privatnoj poruci o kojim sajtovima je reč, da detaljnije proverim.

~Mila

Zdravo, hvala ti što si podelio svoje iskustvo sa nama i baš mi je drago što čujem da si zadovoljan. Kvalitetno korisničko iskustvo nam predstavlja jedan od najvažnijih ciljeva, pa je sjajno što si to prepoznao 😊
Još treba da rešiti kašnjenje koje imate kada se tv gleda preko boxa, jer je mnogo veće nego kada se gleda preko browsera, što je iritantno pogotovo kada su live prenosi u pitanju
Kašnjenje je skoro 40 sekundi, i to bi morali pod hitno da rešite

Imaju jedan minus u odnosu na IrisTV, a to je broj tv kanala koji nude čak i u najjačem L paketu.
Tu poprilično zaostaju za IrisTV platformom.
Ali jedna od velikih prednosti Yettel platforme u odnosu na MTS što uopšte svoje korisnike ne uslovljava da moraju na optici imati fiksni telefon.
Kome to još uvek znači uzeće i plaćati ko ne jednostavno neće.

mts ne uslovljava da imate fixini telefon na optici, vec isti dolazi u paketu koji je na optickom kablu. Korisnik sam optike, nisam pre imao fixni aktivan u stanu. Niti sam insistirao da mi mts prikljuci, ali imam tu mogucnost.

mts ne uslovljava da imate fixini telefon na optici, vec isti dolazi u paketu koji je na optickom kablu. Korisnik sam optike, nisam pre imao fixni aktivan u stanu. Niti sam insistirao da mi mts prikljuci, ali imam tu mogucnost.
Ali ti uredno svaki mesec naplate svoje usluge za fiksni, koristio ti ili ne. Ono sto je kolega gore reko u Yettelu mozes kako hoces, samo optiku, optiku i tv ili optiku i fiksni ili sve zajedno dok u MTS-u to ne moze, ako hoces optiku da uzmes hteo ti to ili ne moraju da ti aktiviraju fiksni telefon u centrali i koji ti uredno naplacuju pored svega sta si izabrao. Jednostano ne da ne moze bez fiksnog nego je to njih uslov za bilo kakvo dalje poslovanje.

13288265759.png

Posle sedam dana korišćenja moram reći da sam zadovoljan, ovo je skoro pa zakucana brzina non stop.
Tv dobar, box dobar, za sada fino korisničko iskustvo

Мени бокс истиче у јануару, ако тад буде и даље важила ова промоција за 12 месеци прелазим на хипернет. Надам се да ће до тад да буде готова и апликација за андроид.

Zdravo,

Verujem da će se u ponudi u skorijoj budućnosti pronaći još dosta kanala koji su po meri naših korisnika, za svakoga po nešto (zvuči kao rečenica koju možete često čuti na pijaci) ali zaista je tako, svoju ponudu kanala kreiramo ka potrebama naših korisnika. Zahvalni smo za svaku sugestiju, a takođe i pohvalu, verujemo da ćemo u pozitivnom tonu i nastaviti ovako uspešnu saradnju. @renne @AcaRamone991 @GoranIT @KovacTibor @Bandzi8

~Nemanja A.

Stavako treba uvrstiti u ponudu i regionalne kanale HRT1-4, RTL... koji se nalaze u svim ostalim velikim platformama

Nazad
Vrh Dno