Šta je novo?

Pocophone F2

recents ne rade sa drugim launcherom, full screen gestures samo na poco launcheru, notifikacije i dalje sa s**banim dizajnom+preklapaju se slike i imena kad ih ima više, drugi vizuelni bagovi/gličevi itd. ali sem toga sve funkcije rade kako treba. nema ozbiljnih bagova tako da može da se koristi.

ja ću verovatno u nekom trenutku preći na crdroid kad ga developer skroz utegne.

Kod mene od sinoć na 12.2.4 pola stvari ne radi. Full screen gestures i recents bih prežalio ali ne radi ni inače stabilno, zna i u pojedinim aplikacijama i podešavanjima telefona da se zamrzne.
Bekapujem danas podatke i fabrički resetujem, pa ćemo videti. Svakako ću danas pokrenuti i otključavanje bootloadera pa čim istekne odbrojavanje prelazim na aosp ili stariji xeu.

Kod mene jos nista,mada ako je tako los i ne treba mi :)
Nemam ukljuceno ono za dobijanje ispravki prvi.

Послато са POCO F2 Pro помоћу Тапатока

Ja sam odmah napisao da je katastrofalan update. Valjda će ubrzo novi

Kod mene jos nista,mada ako je tako los i ne treba mi :)
Nemam ukljuceno ono za dobijanje ispravki prvi.

zato što povuku update u roku od jednog dana jer odjednom shvate da ne valja, i tako već treći put zaredom. i***cili. Da sam znao da sačekam bar dan-dva pre upgrade na 11.

Od retkih dobrih strana - nije mi se više nikad desilo da me ne čuje sagovornik i mislim da su stock kameru još malo popravili što se tiče kvaliteta fotografija. Ali sa dobrim gcam nije mi baš nešto ni potrebna, osim za video i makro lens:)

@kVu e da,to je i meni reseno na 11-ki da me sagovornici sad cuju
Nista,cekamo novu ispravku,mada ako ovako nastave ovo ce mi biti drugi i zadnji Poco mob samo zbog softvera loseg

Poslednja izmena:
Sat vremena sa 6% baterije...

Nekoliko poziva, malo 4G, wifi, opalio nekoliko slika i lutao po FB i TT...

Ažuriranja nemam dostupna.
05738bed4eac2c482ab6b0b47ab4a467.jpg

Fabrički resetovao i sad je ok. Osim poznatih problema nisam za ovo kratko vreme primetio nešto novo, jedino u sistemskom dark modu ne radi da izuzmem aplikacije sa liste. Čekam da istekne nedelju dana i prelazim na aosp ili xeu šta me već više zadovolji. A i vreme je, dva meseca sam bio stock na novom telefonu, za mene neobična situacija :)

Update meni znači nadogradnja. Ako novi ROM ne radi bolje od starog ne zaslužuje naziv update.

Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk

Kod mene nakon reseta radi zadovoljavajuće. Double tap to lock screen je prestao da radi iz nekog razloga, ostalo sam pisao iznad. Sve u svemu može da se kaže da je upotrebljiv, daleko od utegnutog ali upotrebljiv.
Meni radi sve, nisam resetovao ništa za sad...
Možda nešto i ne radi, dosadili su mi I telefoni lol [emoji4]

Meni je baterija katastrofalna,ne kontam kako vi pravite takve rezultate,ali ja ga punim svaki dan,s tim sto ga na poslu gotovo i ne koristim. Bas sam se razocarao,od prvog dana je vrlo slaba. Cak i ne koristim previse aplikacija,samo osnovne,viber,fejs,messanger i Coin master imam da ubijem vreme. I GCam sam obrisao,probao sam sto verzija,ni jedna mi ne radi kako treba,a vidim da svi hvale ovu poslednju od Urnyxos5... Sve sam lepo podesio i dobar xml fajl ubacio,ali je ono meni tragedija. Ne kontam stvarno sta se desava. Kamerom sam generalno nezadovoljan,narocito kad slikam nesto izbliza,fokus je smesan.

Poslednja izmena:
Neka preporuka gde se u Beogradu može odraditi postavljanje kvalitetne folije za ekran?
Ispade mi iz džepa i ošteti se folija.

Poslednja izmena:
Workaround za recents sa drugim launcherom. Prebaciti na poco launcher, restart pa prebaciti na drugi launcher

Stigao je update 12.2.4.0, da li da ga pokrene ili da čekam još?

Steta. A na telegram grupi sve sjajno leptirici itd. Sta ne valja konkretno na crdroidu?

Sestra koristi slusalice sony model je sony mdr-ex155ap

https://www.amazon.in/Sony-MDR-EX155AP-Ear-Headphones-Black/dp/B073JQXC1J

i ima problem kad njih koristi,na primer slusa muziku i neko je pozove slabo je cuju preko slusalica kad se javi.Kao da mikrofon u slusalicama nesto brljavi.
Na poco f2 pro je xeu rom verzija 20.12.29 xeu weekly.
Mada i na starijim verzijama je bio isti problem.
Ne znam da li sluske nisu kompatibilne sa ovim modelom telefona ili je nesto do samog podesavanja u telefonu pod onim opcijama za slusalice i zvuk?
Da li neko ima slican problem i ima li nekih dodatnih setovanja u samom fonu?
Pre ovog fona je koristila lg v20 i sa istim ovim slusalicama je zvuk bio ok prilikom poziva kad se koriste slusalice.
Tako da sve nesto mislim da ili slusalice nisu kompatibilne za telefonom ili neka setovanja u samom fonu treba podesiti da bi zvuk bio ok u slusalicama i mikrofonu.

Od ažuriranja android 11 imam problem da povremeno ne reaguju ikone na početnom ekranu na dodir, mislio sam da je do launchera, umesto poco instalirao Microsoft launcher, međutim opet se povremeno tj često dešava. Pošto ikone ne reaguju jedini način da ih pokrenem je da uđem u obaveštenja, kliknem na bilo koje, kad se otvori, izađem iz toga i onda mogu da radim na početnom ekranu normalno. Ima li neko predlog kako da rešim ovo?

Meni vreme pokazuje da je uvek 2°c na novoj verziji.
Baš je loš miui, u odnosu na Samsung je smešan, uvek neki bagovi.
Slušao sam svašta ali jednostavno ne može da mu priđe, plus što su updejtovi jednom u 4 meseca, sramota

Ne apdejtujte na
12.2.4.0 MIUI/Android 11. Stvarno katastrofa. Juče uništio funkcionalnost telefona ovim kriminalnim apdejtom.

https://m.gsmarena.com/xiaomi_poco_f2_pro-reviews-10220.php

12.2.4.0 MIUI/Android 11 update: Websites that require Captcha before log in are broken, you won't see Captcha photos and you will NEVER be able to LOG IN! That's on top of not being able to attach files in emails, attach files in online shopping site reviews, not being able to view PDF files from File Manager apps, broken 'open with', 'complete action with' and 'share' /link functionality, broken full display mode, broken dark mode, broken full display gestures, broken third party launcher support, broken auto brightness, etc. etc. It is such a horrendously buggy update NOBODY SHOULD UPDATE THEIR POCO F2 PRO to Android 11/MIUI 12.2.4.0 or earlier (all variants) until all these stupid bugs are corrected. Xiaomi should have never released this update. A security patch update only would have been better until such time the Android 11 update is functional and workable. Android 11 with MIUI 12.2.4.0, (or other earlier Android 11 updates on this phone) is just too criminal.

U odnosu na Poco F1, definitivno drastično lošije softverski podržan telefon. A ni hardver nije previše bolji, obzirom na vremensku distancu. Bitno da je za trećinu skuplji pri pojavljivanju.

Poslano sa mog Redmi K30 Pro koristeći Tapatalk

Vrh Dno