Šta je novo?

Pocophone F2

GCam_7.3.018_Urnyx05-v2.5.apk

I sta, samo instaliram ovu apk i imam GCam? Otkljucan mi mob.

I'stalirao sam GCam_7.3.018_Urnyx05-v2.5.apk. Kad mogu da imam 2 mp3 playra, 2 video playra sto ne bi imao dve kamere. Nego gledam malo pre i vidim da vec od ranije imam apk za kameru Google Lens, jel i to neki GCam?

Google Lens is an AI-powered technology that uses your smartphone camera and deep machine learning to not only detect an object in front of the camera lens, but understand this and offer actions such as scanning, translation, shopping, and more.

Da video sam posle da detektuje predmete slicne uskljocanim i pretrazuje ih na netu. Kad bi mogao skljocnem bivsu zenu sa statusom sadasnje i da mi pretražuje 20 godina mladju za shopping za do kraja zivota.

Mozes, samo ces rezultate da gledas iz bolnickog kreveta ako vidi zena sta radis. haha

Da video sam posle da detektuje predmete slicne uskljocanim i pretrazuje ih na netu. Kad bi mogao skljocnem bivsu zenu sa statusom sadasnje i da mi pretražuje 20 godina mladju za shopping za do kraja zivota.

Izvini Beosoft obrisao sam post misleći da ga nadogradim, posleo odustao. Sta sam hteo da dodam, bojim se da bio dobijao totalno pogresne rezultate pretrage, verovatno bi mi izlazili burici od 200L za kiseli kupus.

Baš tako.
Edit: Jedna uporedna na brzinu. Stock je omašila balans bele boje i otišla u potpuno žutilo. Sledeće, pogledajte koliko se detalja (to jest godova drveta) vidi na desnoj slici a koliko na levoj.

Jel onda bolje instalirati Gcam? :)

GCam dolazi do izrazaja ako slikas nocne slike, preko dana je dobra i Stock kamera.

Meni nocne slike preko GCam i nisu nesto bolje od njegove Cam, mozda treba da odradim neka podesavanja. Razmisljam se da uzmem Note 20 Ultra u mts-u preko box 4 paketa a citam puno je losih kritika o njemu.

Ne trebaju spec. podešavanja, slikaš night mode i to je to. Šta te briga, ako ne vidiš razliku ili ti nije bitna utoliko bolje, koristiš stock.
Nećeš sa Ultrom dobiti ne znam ti šta, e sad verovatno ćeš čuti i suprotno mišljenje, isprobaj pa vidi ako si baš zainteresovan.

Fantastična baterija
Na 50%
a1ef7e8fd6c4ac6f5743a640b7d981ef.jpg

Problem je što u vipu (i telenoru) daju volte samo uz najjače pakete i to samo za Huawei i Samsung najnovije modele.

Jel ovo neka greska na zvanicnom sajtu,ili X2 pro drze po ceni 41999 i jos ima 10% popusta trenutno? Vidim da za 37 soma nema ni na KP? Uzeo bih sad,mada ne znam hocu li se ispaliti ako sacekam jos 2 dana ovu novogodisnju akciju koju najavljuju?

Problem je što u vipu (i telenoru) daju volte samo uz najjače pakete i to samo za Huawei i Samsung najnovije modele.
Nije vise tako,uz nove pakete je dostupan i VoLTE,ne moraju biti najskuplji,samo ne znam kako i da li funkcionise ako nije samsung mob...moracu videti.

Послато са POCO F2 Pro помоћу Тапатока

Ako je poslednji onaj sa kraja novembra, ja sam. Prezadovoljan sam. Nova double tap to lock zabaguje jednom dnevno otprilike ali nista drugo mi ne pada napamet.

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

Ja sam pre par meseci probao XEU weekly i meni je to bilo katastrofa, bagova dosta, svaku aplikaciju ponovo učitava ne zadrži je u ramu, ni fluidnost mi nije bila nešto.
Na Pocou F1 sam imao MiRoom, on nije imao bagove, ali je fluidnost bila osetno lošija nego na stock romu, tako da sam ja odustao od custom romova. Flešnuo sam na F2 pro global verziju umesto eu i šljaka sve odlično.

Послато са POCO F2 Pro помоћу Тапатока

Ljudi viber mi bas pravi probleme. Nece da salje slike.. Ima li resenja za taj problem i koja verzija Gcam najbolje pase za ovaj telefon?

Nazad
Vrh Dno