evo opet da podelim utiske o ployer momo 12 ;-)
uvek sam voleo raznu tehniku,od pojave mobilnih najvise sam para trosio na njih,jednom godisnje sam menjao fon,cena tadasnjih 300 dojce maraka ili sadasnjih 300 evrica ;-) znaci,uvek je bio neki visi rang,kao npr sada S2 ili neki malcice bolji...
ovo mi je prvi tablet,niti iko u blizem okruzenju ima,moje prvo iskustvo :-D
vec sam rekao da mi iskljucivo sluzi za zabavu,na poslu dosta vremena za gubljenje,kuci i ne bas. tako da sam trazio neki jeftiniji,greota da dam 400-500€,ako ne znam sta je dobro onda znam sta je skupo,tako sam do sada kupovao.
medjutim,ovaj me je kostao oko 175€ sa dve god.garancije !
spolja jako lepo uradjen,ne lici na kineske stvari koje kupujemo,stvarno deluje kvalitetno! dalje,ekran,IPS od 10` je odlican,cista i jasna slika,odziv je mogao biti malo bolji,poredim lg 2x koji je isto IPS,ovaj je svetliji,bela je bela,dok na lg-ju vuce na plavo. stvarno dobar ekran!
hardver znate koji je,za sad radi dobro,nisam ga jos posteno izmaltretirao al mi se cini da za srednje zahtevnog korisnika sasvim dobar. baterija nista posebno,mada je tek drugo punjenje. videcemo jos.
naravno,ima sve prikljucke,otg,sd card,3g....
bitna stvar je podrska zajednice,ova marka nije preterano popularna al se nadam da ce biti podrske,koja za sad nije neka.
sve u svemu,moj izbor je bio da zadrzim moj fon,da ne kupujem skuplji nego da kupim ovo sokocalo za zabavu,a fon nek mi sluzi za telefoniranje i navigaciju.
malo sam se raspisao,tako mi doslo :-D