Šta je novo?

Ployer momo 12

lulz, svi su takvi...

nego, kako da proverimo da li su leđa zaista aluminijumska. ja kad čvoknem ovo zvuči kao plastika... da nas nisu zafrknuli kinezi?

edit: mislim da su nas ipak izradili... tj. nisu, nego smo mi mislili pogrešno. na ployer sajtu ne stoji da je od aluminiuma.

Poslednja izmena:
lulz, svi su takvi...

nego, kako da proverimo da li su leđa zaista aluminijumska. ja kad čvoknem ovo zvuči kao plastika... da nas nisu zafrknuli kinezi?

edit: mislim da su nas ipak izradili... tj. nisu, nego smo mi mislili pogrešno. na ployer sajtu ne stoji da je od aluminiuma.

Nakazi ga, ako se ulubi, aluminijum, ako pukne plastika.. :D

Da li mozda postoji opcija da se ukljuci nekakav children mod,gde bi oni u tom slucaju mogli da pristupe samo odredjenim aplikacijama?

haha svaka ti čast :D

nego, ja se ozbiljno razmišljam da flešnem ovaj custom rom što je napravio ovaj ciga sa top notch tablets. kažu da imaš veću podršku sa play store-a, i da sve skupa radi bolje.... jel probao neko?

haha svaka ti čast :D

nego, ja se ozbiljno razmišljam da flešnem ovaj custom rom što je napravio ovaj ciga sa top notch tablets. kažu da imaš veću podršku sa play store-a, i da sve skupa radi bolje.... jel probao neko?

Metoda funkcionalna 100 % . . :)

Nego jel neko nekad nosio na reklamaciju neki uredjaj, na kojem je bio fleshovan neki custom rom, pa onda vracen fabricki, da li serviser to moze da provali..

Npr ti sad odradis fleshovanje na taj TNT rom, ali prethodno uradis back up tvog roma, ili pak nadjes fabricki rom negde...

na njihovom sajtu pise da su ledja od metala,nije naglaseno da je aluminijum,na nekim drugim modelima je pisalo aluminijum,moguce da je na ovom nasem neki ofarbani metal... :d

evo cvakam ledja,cvakam laptop sa alu palmrestom,cvakam plastiku,sve po kuci cvakam :crash:
subjektivno mi malo zuji u usima,sad sam dosao kuci :smoke: al primetim razliku,rekao bih da jeste metal,al koji nemam pojma :rtfm: s
ono sto sigurno primetim to je razlika u temperaturi, do malopre su svi uredjaji bili pogaseni,metalni delovi su hladniji od plasticnih pa po tome i mislim da ledja ipak jesu od metala ;)
a i ovde lepo pise shell metal http://www.ployer-tablet.com/ployer...d-4-1-tablet-pc-wifi-hdmi-bluetooth-16gb.html
dok na 9,7 modelu pise shell aluminijum http://www.ployer-tablet.com/ployer...al-camera-bluetooth-wifi-hdmi-1080p-16gb.html

ti beše muzičar :D

e to, i ja sam primetio tu razliku u temperaturi, ali opet zvuk kad ga čvoknem čini da pomislim da je plastika... mada.... ozbiljno sam se razmišljao da ga zagrebem nečim da vidim šta je :D ali nisam pošto se tableti vraćaju... mada... možda je baš zbog toga trebalo :D

mislim da je micicss rekao da je muzicar :guitar:
ma di ces da grebes,pa da nadju razlog da ti ne uvaze garanciju :trust:
proslo je dosta aluminijuma kroz moje ruke,radio sam 5-6 godina kuhinje i ostali namestaj,postoje tri vrste sto se koriste,prva je cist aluminijum,brusen,lep,i kad presecem neku nogicu ili lajsnu,vidi se da je sve isti materijal. druga je ofarbani alu,kad se oguli prvi sloj vidi se razlika u boji,verovatno je neki dur-al,losiji kvalitet,i treca je isto ofarbano kao al,a kad presecem bude plastika...ovde je verovatno drugi slucaj,ne vidim svrhu da ga farbaju ako je cist i kvalitetan al,a sigurno je neki aluminijum da bi smanjili tezinu tableta.

znam da je neko izjavio da je muzičar :D

eee evo ga stručnjak... dakle, vrv jeste neki aluminijum onda... ja sam se plašio da nije treći sličaj- ofarbano u metalni sjaj da izgleda kao aluminium, a u stvari plastika...

...muzicar,stolar.Nego kako pojacati signal Wi-Fi-ju?Indikator za bateriju je kriminalan a sam jacina baterije je najslabija tacka na ovom tabletu.Pitao sam juce ove iz TechnoMS za ogrebotine na koje se zalimo svi kod SD slota i nisu upoznati sa tim.Probacu kasnije HDMI out pa javljam utiske.
Na koji nacin podesiti tablet da klinci nemaju pristup svim aplikacijama,vec samo igricama?

...muzicar,stolar.Nego kako pojacati signal Wi-Fi-ju?Indikator za bateriju je kriminalan a sam jacina baterije je najslabija tacka na ovom tabletu.Pitao sam juce ove iz TechnoMS za ogrebotine na koje se zalimo svi kod SD slota i nisu upoznati sa tim.Probacu kasnije HDMI out pa javljam utiske.
Na koji nacin podesiti tablet da klinci nemaju pristup svim aplikacijama,vec samo igricama?

Trebalo bi da ima nesto na marketu, valjda Z(nesto) Box potrazi, ikona je onako siva valjda sa plavim tackama, kapiram da mi je objasnjenje kriminalno, ali vidim da ti je frka, a ja nmg trenutno da trazim, pa probaj ti ovako.. Ta app bi trebala da ima mogucnost da odredjene aplikacije ``zakljucas``.. Odavno sam je koristio, probaj pa ces videti da li moze ili ne..

Edit:

Zaboravih da mogu i na kompu da pregledam aplikacije.. :wall:
Evo ti link..
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zdworks.android.toolbox&feature=search_result

Poslednja izmena:
evo opet da podelim utiske o ployer momo 12 ;-)
uvek sam voleo raznu tehniku,od pojave mobilnih najvise sam para trosio na njih,jednom godisnje sam menjao fon,cena tadasnjih 300 dojce maraka ili sadasnjih 300 evrica ;-) znaci,uvek je bio neki visi rang,kao npr sada S2 ili neki malcice bolji...
ovo mi je prvi tablet,niti iko u blizem okruzenju ima,moje prvo iskustvo :-D
vec sam rekao da mi iskljucivo sluzi za zabavu,na poslu dosta vremena za gubljenje,kuci i ne bas. tako da sam trazio neki jeftiniji,greota da dam 400-500€,ako ne znam sta je dobro onda znam sta je skupo,tako sam do sada kupovao.
medjutim,ovaj me je kostao oko 175€ sa dve god.garancije !
spolja jako lepo uradjen,ne lici na kineske stvari koje kupujemo,stvarno deluje kvalitetno! dalje,ekran,IPS od 10` je odlican,cista i jasna slika,odziv je mogao biti malo bolji,poredim lg 2x koji je isto IPS,ovaj je svetliji,bela je bela,dok na lg-ju vuce na plavo. stvarno dobar ekran!
hardver znate koji je,za sad radi dobro,nisam ga jos posteno izmaltretirao al mi se cini da za srednje zahtevnog korisnika sasvim dobar. baterija nista posebno,mada je tek drugo punjenje. videcemo jos.
naravno,ima sve prikljucke,otg,sd card,3g....
bitna stvar je podrska zajednice,ova marka nije preterano popularna al se nadam da ce biti podrske,koja za sad nije neka.
sve u svemu,moj izbor je bio da zadrzim moj fon,da ne kupujem skuplji nego da kupim ovo sokocalo za zabavu,a fon nek mi sluzi za telefoniranje i navigaciju.
malo sam se raspisao,tako mi doslo :-D

ne znam kineski pa nisam sto posto siguran al mislim da je to to :)

isao sam na engleski al onda ponudi samo specifikacije momo12,prebaci na drugu stranicu,cudno malo. na kineskom je mnogo bogatiji sajt ;)

isao sam na engleski al onda ponudi samo specifikacije momo12,prebaci na drugu stranicu,cudno malo. na kineskom je mnogo bogatiji sajt ;)

Ahaaa, znaci to je to.. :) Kako vam drzi baterija, pokazao sam caletu tablet i resen je da ga uzme, posto ga smara da vucara laptop, a i baterija mu je fijuknula pa to sto bi kupio bateriju, doda jos malo i uzme ovo..

Moj predlog, kako sam pametan samo.. :D :D

meni izdrži celi dan da učim na 3/4 osvetljenja.... kapiram da je nekih 5-6 sati realno očekivati. ja zadovoljan... tj. nisam zadovoljan jer još nije stigao kurir da pokupi tablete koji idu na reklmaciju, pa da prođe reklamacija, pa dok oni pošalju nazad... pih...

meni izdrži celi dan da učim na 3/4 osvetljenja.... kapiram da je nekih 5-6 sati realno očekivati. ja zadovoljan... tj. nisam zadovoljan jer još nije stigao kurir da pokupi tablete koji idu na reklmaciju, pa da prođe reklamacija, pa dok oni pošalju nazad... pih...

Bas zbog toga planiram da se spustim do Nisa, i cale iz Leskovca dodje do Nisa i onda ga uzmem u tehnoms-u, pogledam, procackam, pa ako je sve ok, neka ga uzima, ako ne, onda sam voljan da mu prodam galaxy-a za tricavih 350e... :D

koristim android cetiri godine,i na poslu sam napalio kolege tokom vremena na njegove mogucnosti tako da ih sad vec ima petnaestak sa androidom,i svi nose punjace sa sobom :D tako da ko ti kaze da je zadovoljan sa baterijom,taj te zeza ili ima nexus 7 ili note 2 :D
to su cudovista sto se tice baterije!
a sto se tice naseg modela,kao sto ed rece pet sati,malo teze sest ;) al imajuci u vidu je kineski tablet,velicinu ekrana i bateriju od 6000mah (dosta manjih tableta ima istu ili jacu bateriju) po meni je ipak sasvim solidno trajanje.
ubacicu kasnije malo slika sa trajanjem.

koristim android cetiri godine,i na poslu sam napalio kolege tokom vremena na njegove mogucnosti tako da ih sad vec ima petnaestak sa androidom,i svi nose punjace sa sobom :D tako da ko ti kaze da je zadovoljan sa baterijom,taj te zeza ili ima nexus 7 ili note 2 :D
to su cudovista sto se tice baterije!
a sto se tice naseg modela,kao sto ed rece pet sati,malo teze sest ;) al imajuci u vidu je kineski tablet,velicinu ekrana i bateriju od 6000mah (dosta manjih tableta ima istu ili jacu bateriju) po meni je ipak sasvim solidno trajanje.
ubacicu kasnije malo slika sa trajanjem.

ako moze i koja samog taba.. :)

Vrh Dno