Ah ok,nisam video,mada cini mi se nije bio direktan link nego neki prema nekom forumu....nvm,dok je u garanciji necu sigurno da probampričali smo o tome par strana ranije... si ga probao možda? kako radi? samo 317mb? nije to malo malo?
ono za originalni kineski firmware se povela diskusija u fazonu: šta ćemo ako stavimo custom rom i tab rikne, kako da mu vratimo originalni rom radi reklamacije...
Pa dobro pa onda probaj ti pa nam javijuuuuuuuuuu pa dve godine ti je u garanciji, a kad istekne garancija kupićeš drugi bolji za kesicu čipsaza 2 godine može atlantida ponovo da izroni, a kamo li procesori sa 16 jezgra za tablete
i ja uvek kažem: neću da diram dok je u garanciji, pa onda cvrc, ne da mi đavo mira. kad se pokaže da uređaj radi dobro, posle nekih pola godine kreće root/ rom divljanje :d
Pa sacekaj,ti bi voleo da ispusti dusu nakon 1,5 godine (da bi dobio brzi/bolji) a oces da ubacis custom firware nakon pola godine....are you sure?za pola godine kad mi dosadi stock i uverim se da da tab neće da ispusti dušu u garantnom roku![]()
promaster kad odeš u niš ispitaj treperenje ekrana, zanima me da čujem još jedno mišljenje...
nope, ekran radi super inače, ali kad je ceo ekran siv javlja se treperenje i to samo kad je osvetljenje na nekom intervalu između min i max. na max i na min je sve ok!
to za ceo siv ekran je najbolje da uđeš u settings, pa u wifi, ali da je wifi off, da ti ne ispisuje imena mreža desno, nego da sve bude sivo sa desne strane... i nemoj baš da stojiš na suncu i tada se ne vidi treperenje.
pa ekran je faktički taze upaljen svaki put kad se probudi iz sleep-atabovi su spakovani za slanje, samo što ga nema kurir da dođe nikako... ne mogu sada da proverim...
šta ti je bilo sa touchpadom? to je mašina boli glava.
što svojevrememo. i sada je ok. dualcore + 1gb ram. isto ko ovaj momo12
ja sam mislio da je cm9 za njega potpuno funkcionalan... ne znam kako će da zaživi ovaj open webos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari