Šta je novo?

Ployer momo 12

pričali smo o tome par strana ranije... si ga probao možda? kako radi? samo 317mb? nije to malo malo?

ono za originalni kineski firmware se povela diskusija u fazonu: šta ćemo ako stavimo custom rom i tab rikne, kako da mu vratimo originalni rom radi reklamacije...

pričali smo o tome par strana ranije... si ga probao možda? kako radi? samo 317mb? nije to malo malo?

ono za originalni kineski firmware se povela diskusija u fazonu: šta ćemo ako stavimo custom rom i tab rikne, kako da mu vratimo originalni rom radi reklamacije...
Ah ok,nisam video,mada cini mi se nije bio direktan link nego neki prema nekom forumu....nvm,dok je u garanciji necu sigurno da probam :p

juuuuuuuuuu pa dve godine ti je u garanciji, a kad istekne garancija kupićeš drugi bolji za kesicu čipsa :D za 2 godine može atlantida ponovo da izroni, a kamo li procesori sa 16 jezgra za tablete :D

i ja uvek kažem: neću da diram dok je u garanciji, pa onda cvrc, ne da mi đavo mira. kad se pokaže da uređaj radi dobro, posle nekih pola godine kreće root/ rom divljanje :d

Screenshot_2013-01-17-16-17-17.pngScreenshot_2013-01-17-16-17-02.pngScreenshot_2013-01-17-16-16-55.png
osvetlenje 50%, baterija 61%,wifi ukljucen,surfovao netom i skidao aplikacije,listao forum,bez igrica i filmova.

Poslednja izmena:
juuuuuuuuuu pa dve godine ti je u garanciji, a kad istekne garancija kupićeš drugi bolji za kesicu čipsa :D za 2 godine može atlantida ponovo da izroni, a kamo li procesori sa 16 jezgra za tablete :D

i ja uvek kažem: neću da diram dok je u garanciji, pa onda cvrc, ne da mi đavo mira. kad se pokaže da uređaj radi dobro, posle nekih pola godine kreće root/ rom divljanje :d
Pa dobro pa onda probaj ti pa nam javi :p

za pola godine kad mi dosadi stock i uverim se da da tab neće da ispusti dušu u garantnom roku :D
Pa sacekaj,ti bi voleo da ispusti dusu nakon 1,5 godine (da bi dobio brzi/bolji) a oces da ubacis custom firware nakon pola godine....are you sure? :D :p

Poslednja izmena:
oda ću da vratim stock, pa da im tražim novi tab :D mislio sam na to da ne umre baš odma, nego malo kasnije... jer ako oće da crkne brzo onda mi se ne cima da ubacujem novi rom pa da vraćam fabrički... a ideja o crkavanju nakon godinu i po dana je zapravo veoma dobra. neki lik je ovde prijavio da mu je crkao single core prestigio tab i oni mu dali u zamenu to isto samo dual core. misliš da će kinezi da se bakću sa isporučivanjem rezervnih delova servisima za uređaje koje prave ispod 100 usd. oće briga ih. to se samo ovi veliki ciganišu, prodaju tabove po 600 evra pa im se ne isplati da ti daju drugi.

nope, ekran radi super inače, ali kad je ceo ekran siv javlja se treperenje i to samo kad je osvetljenje na nekom intervalu između min i max. na max i na min je sve ok!

to za ceo siv ekran je najbolje da uđeš u settings, pa u wifi, ali da je wifi off, da ti ne ispisuje imena mreža desno, nego da sve bude sivo sa desne strane... i nemoj baš da stojiš na suncu i tada se ne vidi treperenje.

nope, ekran radi super inače, ali kad je ceo ekran siv javlja se treperenje i to samo kad je osvetljenje na nekom intervalu između min i max. na max i na min je sve ok!

to za ceo siv ekran je najbolje da uđeš u settings, pa u wifi, ali da je wifi off, da ti ne ispisuje imena mreža desno, nego da sve bude sivo sa desne strane... i nemoj baš da stojiš na suncu i tada se ne vidi treperenje.

Ok probacu..
-Nego znas sta bi mogao da proveris.. Desava se na IPS panelima, da trepere, kada su taze upaljeni, meni se slicno desavalo na HP Touchpad-u.. Probaj da vidis da li se desava slicno i kada uredjaj radi malo duze..

pa ekran je faktički taze upaljen svaki put kad se probudi iz sleep-a :D tabovi su spakovani za slanje, samo što ga nema kurir da dođe nikako... ne mogu sada da proverim...

šta ti je bilo sa touchpadom? to je mašina boli glava.

pa ekran je faktički taze upaljen svaki put kad se probudi iz sleep-a :D tabovi su spakovani za slanje, samo što ga nema kurir da dođe nikako... ne mogu sada da proverim...

šta ti je bilo sa touchpadom? to je mašina boli glava.

pa jeste bila svojevremeno.. :) Pa dogadjalo se da npr kad mi se isprazni i ne koristim ga neko vreme, kada ga upalim, vidim sitno treperenje ekrana, ali to samo 5-10 min dok se ne ``zagreje`` :) , posle je sve ok...

što svojevrememo. i sada je ok. dualcore + 1gb ram. isto ko ovaj momo12

Ma naravno, meni se vise dopadao on nego ovaj slogirani galaxy.. Pogotovu je bolji za citanje, ovaj mi je kao da okrecem monitor.. :D Zbog odnosa stranica.. Nego me je nerviralo to sto android nije bio kompletno sredjen falili su drajveri za kameru i mic, zbog toga sam ga i prodao..

Pozdrav ljudi!
Ja sam ga kupio pre malo manje od 2 meseca lepo sluzi. Zadovoljan sam performansama, ekranom generalno zadovoljan, imam i ja sitno flikerovanje LCD-a ali samo kada menjam brightness ili kada krene da dimuje ekran kad hoce da ode na sleep. Plasio sam se u pocetku, ali citao sam da mnogi imaju slican problem na IPS-ovima i da sem toga svi funkcionisu. Ucestalost flikerovanja se ne povecava.. pu pu, da ne ureknem!:). Sam dizajn je predivan, tanak je, poledjina je jako simpaticnog dizajna. Jedino sto mi se ne dopada je sto se ekran jako lako uprvlja i umasti..
Vidim mnogi se dvoume da li da nabace TNT Firmware Release 1 za njega. Ja sam ga flesovao odmah u pocetku i u sustini isti djavo, samo sto je rootovan. Mucio sam se na fabrickom, nisam uspeo da ga rootujem nikako i zbog toga se ovoga drzim. Ako vam root ne zapinje, cini mi se da fabricki radi podjednako lepo. Upravo skidam ovaj najnoviji firmware sto je postavio link @mtomas. Voleo bih cisto da vidim da l su ista pametno odradili kinezi.
Citao sam temu sto sam vise mogao nisam siguran da li je ovo vec pitano/odgovoreno. Ja sam imao neku zbrku kod statusa baterije na fabrickom. Nije je skoro nikada refresovao i morao sam s vremena na vreme da restartujem tab da bih skontao bateriju. A kada ga stavim na punjenje, pa kad zavrsi skinem, ne skonta da se punio i lepo registruje tako posle nekoliko dana bog zna koliko sati da je proveo na bateriji:) E, ako neko ima taj problem, meni je ovaj TNT to resio.
Inace ne znam da li ste skontali poceli su da razvijaju cm10 za rk3066.. trebalo bi da i nas momo12 tu upadne..
Ej, da je l ima neko ideju kako rootovati fabricke firmware-e?... bas sad skidam ovaj MOMO12-4.1.1-20121220 i jako me zanima da l cu ga uspeti rootovati.
Pozdrav!

Naravno, razumem tvoju odluku u potpunosti. Meni se isuvise dopao za te pare i plus procitao sam da od tog flikera retko kome rikne displej.. Nadam se da nisam toliki baksuz!

citao sam i ja o tome da je to do led osvetljenja, trepkaju led diode kad im se smanji, ili poveca napon... nema ni govora o tome da ce da crkne, samo me nerviralo... jel se i kod tebe javlja samo na sivoj pozadini i to kad je vecina ekrana sivo, na 50% osvetljenja?

da!:)... no ocigledno to neki lakse primete nego drugi. Ja to nisam skontao dok mi devojka nije rekla a ja ga vecito drzim na 20% osvetljenja. Vrlo moguce da sam ja tup malo za neke sitnice..:) sto je ovde ocigledno jako dobro!

da, to je taj problem... meh, ja sam moj vratio iz više razloga, uključujući i taj. očigledno je to subjektivno, i zavisi od očiju, neko može da vidi, neko ne... ako me odbiju za reklamaciju, tražim keš nazad na to uvek imam pravo.

jel ima neki način da se poveže usb kontroler (gamepad, džojstik) na ovo čudo bez rutovanja? nema šanse igre da se igraju na ovolikom touch ekranu

to i meni palo na pamet danas dok sam igrao NFS ;) al nemam ni jedan da probam...

ljudi ako ikoga interesuje rootovanje, jako lepo radi na ovom linku. malo cete se gubiti sa kineskim ali ima lepo objasnjenje u linku, lako je snaci se. Bukvalno vam ne treba vise od 5min.

btw. instalirao sa najnoviji firmware sa ployer-ovog sajta i cini se jako kul. Ubacili su neku fensi boot animaciju, to je sve sto sam za sada primetio. Ali moram da kazem da mi puuuno brze radi od romanovog tnt-a! Mnogo brzi boot(ne vise od 10sec), brzi interfejs, veoma primetno - ja uvek drzim na apex lancher-u 3 ekrana i na jednom drzim gmail, hotmail inbox i calendar vidzete i jos par ostalih gluposti i kod tnt-a mi je ta strana stalno bagovala framerate.. sada przi.. bukvalno, ni trunke stucanja. sada kada sam rootovao Ployerov firmware, mislim da je to mnogo bolja solucija od tnt-a.
Nadam se da sam ikome pomogao!:)
Pozdrav!

Vrh Dno