Pametno mtomas, nema sta!
btw. ovo cudo radi jako lepo. mislim da se necu vracati na TNT ni slucajno. Ali ova kineska aplikacija sto je potrebna za root je izgleda odvratno mocna! suze mi teku jer ne'am pojma st tamo pise!xD kontam da je nesto kao odin i kies u jednom, pa verovatno univerzalno za sve rk3066, a mozda i ostale uredjaje.
galaxy tab sa tegrom? šta to čudo ima tegru 3? zar ne guraju one exynose u njega?
ne znam koliko su ti benchmark testovi neko merilo, ali evo neki lik što je uradio na netu:
![]()
![]()
![]()
po onom jednom gore benchmarku se kotira bolje nego galaxy nexus telefon, čak i bolje nego galaxy tab, a jako blizu transformer primeu što je meni malo čudno i ne znam da li da verujem u to.......
Nasao sam negde neki ZhuoDaShi-2.2.9-setup tool za root-ovanje navodno RK3066 uredjaja...jel probao neko, ili jel probao neko da radi prepakivanje tj. modifikovanje rom-a?
nego, ovaj rk3066 kakav je on u stvari? gde se kotira u odnosu na ostale "poznate" soc-ove. pošto rk3066 ugrađuju samo kinezi, ni jedna "poznata" marka ga ne ugrađuje.
Jeste li videli ovaj njihov tablet u najavi!!!! Ployer momo 19 Quad
ja sam ga rootovao tako. Radi kul.
@djwibe jesi siguran da si ukljucio USB debugging i instalirao rk3066 drivere?.. imas drajvere u bilo kom rockchip batch toolu..
meni je sve proslo bukvalno momentalno, cak nisam morao ni da rebootujem, odma mu je instalirao supersu i par nekih njegovih aplikacija.
ja sam isto njega fleshovao. bukvalno narednog dana sam ga rootovao. ajd probaj ponovo fleshovati, pa javi kako je islo. sad si me uplasio da sam ja samo imao srece i da cu imati sa time problema ubuduce...
hvala na informaciji!Inace, aplikacije koje ne daju mogucnost premestanja na sd-card mogu se bez root-a premestiti na sd preko MoboRobo programa!!!
I mene bas cudi o cemu oni,ja nemam kineske aplikacije i sl,igre mogu instalirati i na microsd karticu,jedino mi je problem mrtvi piksel,ponudili su mi povracaj novca ali problem je sto bi morao debelo da naplatim za tablet slicnih karakteristika,previse je dobar tako da cu ga najverovatnije ostaviti sebi.....Ja bih samo voleo da znam šta konkretno dobijate sa rutovan (ako uređaj nije već rutovan pošto je nejasno). Ali svejedno ne znam šta se dobija sve aplikacije i igre rade, tako da bih voleo da znam razlog
Pa može ako se samo malo potrudiš evo ti recimo klikni na link sa tableta za ChromeMožda sam propustio negde već ali: Zašto neke od free aplikacija ne mogu da se instaliraju na ovom uređaju? Na primer Google Chrome i Wikipedia.
Poruka je:
Rockchip MOMO12 - This item is not compatible with your device
Inače što se tiče samog tableta ukratko: so far so good. Jedino što sam primetio je da se sd kartica povremeno unmountuje. Rešenje je jednostavno izvadi se i stavi ponovo ali opet. Na drugim android uređajima to nisam primetio do sada.
Možda sam propustio negde već ali: Zašto neke od free aplikacija ne mogu da se instaliraju na ovom uređaju? Na primer Google Chrome i Wikipedia.
Poruka je:
Rockchip MOMO12 - This item is not compatible with your device
Inače što se tiče samog tableta ukratko: so far so good. Jedino što sam primetio je da se sd kartica povremeno unmountuje. Rešenje je jednostavno izvadi se i stavi ponovo ali opet. Na drugim android uređajima to nisam primetio do sada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari