Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Očekivanja nikakva, ali obradovao bi me first party PSVR2 naslov. Već prolazi dve godine od Horizon CotM.

Bukvalno ništa od glasina nije bilo 💀ali Saros na kraju fenomenalno iznenadjenje, deluje da će biti roguelike kao Returnal.

Ovo je jedan od onih momenata kada ne očekuješ ništa, a opet se razočaraš.

Ovaj Soroš deluje zanimljivo pogotovo što je reset uz permanent progress a ne kao Returnal aj Jovo nanovo.

Where's the (sadistic) fun in that? 😂

Onimushu moram da ispratim, poslednji put sam igrao pre 20 godina, deluje zanimljivo

Astro Bot dobija pet novih nivoa prvi već danas,posle po jedan svakog četvrtka

Inače sa ovog State of play ima za mene i nešto zanimljivo, tipa ovaj Splitgate 2. Prvi deo sam igrao jedno 300 sati, najoriginalnija pucačina koja je izašla u prethodnoj generaciji uz naravno R6.

Pritom Sony ne želi da uzme 10 dolara od ljudi koji su uzeli igru kroz ps plus za džabe ali bi doplatili za taj remaster
Koja je to ekonomska logika stvarno mi nije jasno, jer 100x veći broj bi doplatio 10 za to od onih koji će platiti punu cenu od 50 nečega
Neverovatno…

^Pa jedino što mi ima "logike" je da kad ti istekne ps+ igra nije dostupna i nisam siguran kakav status bi imala igra kad doplatiš za taj remaster upgrade. Ali kažem samo nagađam.
Da ne bude zabune, ne branim ih, samo pokušaj da shvatim zašto bi neko doneo takvu odluku....

Tačnije 60$ je, ali svakako valja sačekati popust.

^^
Jedan od najboljih filmova ikada. Jako me vuče na veselo detinjstvo. Jedino što ja priznajem jeste Terminator trilogija (prva tri filma) s tim da je Judgement day ubedljivo najbolji, ovo ostalo baci.
Ako bude na Game Pass, probam 100% :)

3 deo je početak sunovrata franšize. Kad su čekali toliko da ga izbace umeto 96 da je izašao.

Nazad
Vrh Dno