Da li ima ovde još nekih gejmera u svojim 30-im koji su kao mali uživali su starim konzolama i igricama i sada im je teško da nađu igru koja će držati pažnju kao nekada?
Ista prica... Vrlo cesto kad zavrsim neki open world onda mi se igra neka trka ili pucacina, cisto da promenim malo...Ja opet npr. igram sve žanrove, jedino gde uopšte ne zalazim su MP igre, za njih imam 0 interesovanja.
Znači, isključivo SP igre, još ako je i priča dobra i zanimljiva, prosto savršeno.
Baš sam skoro igrao Princa na nekom online dos emulatoru. Do 3 nivoa stigao i posle batalio.Imas ti ovde (i ne samo ovde) gejmere u 40im i 50im koji su se igrali na konzolama, PCu i slicno i obožavali te matore igre. Jedna od prvih igara uopšteno koju sam igrao, doduše ne mnogo jer nisam imao svoj komp, je matori Prince of Persia ili kako smo ga tada zvali, jednostavno, Princ.
Moracu da izdvojim vreme i odigram ga, greota da ostane na samo odigranim nekim sekvencama. Naravno, tu ne računam one jednostavnije igre koje su se mahom odvijale na jednom ekranu.
Sto se konzola tice, prvo sam se igrao na Segi, mislim da mi je prva igra bila Sonic kec. Takodje, igra u koju sam potrošio najviše vremena je Castlevania, mislim da sam to igrao na ortakovom tzv Terminatoru ili tako nesto. Naravno, na segi FIFA u društvu, te sesije su trajale jako dugo.
Posle kad sam kupio svoju prvu, ličnu konzolu PS1, prva igra je bila Crash Bandicoot, a onda i prvi Gran Turismo na koji sam stukao sigurno na stotine sati. Onda sa ortacima Mortal Kombat 3, milion partija. Posle nekog vremena sećam se da sam igrao svoj prvi Tomb Raider, mislim da je bio treći deo, sećam se da sam je igrao skoro mesec dana. Tada nije bilo, ajde da nadjem walkthrough, već se vrtim kao mentol ceo dan da nadjem prekidač 😅
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari