Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

konacno neki immersive sim :D deathloop mi je bio odlican iako nije potpuni immersive sim.

Koliko ima primese horora? Deluje mi da je više akcenat na istraživanju slučajeva (detektiv)?

Horor klasican. Sjajan je. Nego mi iskoci neki shnj nalog sto sam imao, bojim se moracu nosioca ozbiljnog da ipak kupim 🥶 Sad nemam na cemu da igram. Tako mi i i treba kad iznajmljujem a ne kupujem igre 🖋😆

Poslednja izmena:
Živo me interesuje kako to iznajmljivanje funkcionise. Vremenski ograniceno igranje na nalogu?

Znam da ce biti sada da malo jedem govanca, ali Blejd sa revolverom brate mili slatki :D

Да ли неко игра Дијабло задњи део у двоје?
Колико сам видео може да се игра са два играча.
Не могу да нађем игру са крштеном фрафиком за два играча без да ми се дели екран.
Другар кад дође увек ПЕС играмо и мало нам се смучило да га 10 година добијам сваки пут кад играмо па сам у потрази за неком игром у двоје...

Živo me interesuje kako to iznajmljivanje funkcionise. Vremenski ograniceno igranje na nalogu?
Evo kako, da ti nedelju - dve - tri nosilac nalog, posle samo promeni user i sifru i kikuje te (ti sam ne mozes da je zamenis zbog dvostruke autentifikacije).
Razmisljam i licno da krenem s takvon stvarima. Isplativo je za ove avanture sto traju po 8-10-15 sati. Ko u dobra stara vremena 1990tih.

Treba mi Alan Wake 2 i dalje, nisam igrao nista sedam dana skoro 😆

Koliko para je koji period?
Ne vredi to cimanja da se time baviš.

753ddf3398cca56e11b087b16b5f5af9c65346a9.jpg

Puna lista PS Plus Extra naslova koji stižu u katalog od 19. 12.
  • Grand Theft Auto V (PS4, PS5)
  • Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin (PS4, PS5)
  • MotoGP 23 (PS4, PS5)
  • Metal Hellsinger (PS4, PS5)
  • Salt and Sacrifice (PS4, PS5)
  • Moonscars (PS4, PS5)
  • Gigabash (PS4, PS5)
  • Grime (PS4, PS5)
  • Tinykin (PS4, PS5)
  • Prodeus (PS4, PS5)
  • Mega Man 11 (PS4)
  • Shadowrun Returns (PS4, PS5)
  • Shadowrun: Dragonfall – Director’s Cut (PS4, PS5)
  • Shadowrun: Hong Kong – Extended Edition (PS4, PS5)

^

gagreel_full.jpg

Sony ocigledno nastavlja u istom (kontra)ritmu... Ja ne znam da li su stvarno ozbiljni ili u fazonu da vide koliko mogu da testiraju strpljenje svojih korisnika
Highlight - 10 godina stara igra koju verovatno 90% korisnika (ako ne i vise) ima na svom nalogu...
Ostatak vrlo ponude prosecan.
Ne znam koja je motivacija prosecnog korisnika za ps+extra i ps+premium pretplatu kada ovako nesto ponude.

Videcemo koliko ce ljudi da prekine sa pretplatom tokom praznika, ako cifra bude dovoljno velika, mozda im to konacno bude wake up call..
Not really

Ja imam premijum još godinu dana ali posle toga nema šanse ...osnovna plus pretplata samo za online i ćao ...I ovako me udarila nostalgija pa sam počeo da vrtim stare naslove Killzone 2 i 3,gta 4 na ps3 a klinci prže uglavnom Roblox na ps5.Žali bože bačenih para na premium iako sam uzeo 2 godine kada je bilo 30% popusta za proslogodisnji crni petak ili božić .

Ja imam premijum još godinu dana ali posle toga nema šanse ...osnovna plus pretplata samo za online i ćao ...I ovako me udarila nostalgija pa sam počeo da vrtim stare naslove Killzone 2 i 3,gta 4 na ps3 a klinci prže uglavnom Roblox na ps5.Žali bože bačenih para na premium iako sam uzeo 2 godine kada je bilo 30% popusta za proslogodisnji crni petak ili božić .
Ima za 90 evrića naloga da se nakupujem jako, videće me + samo na kalkulatoru

This is the way.

Btw gledam kod svaba komentare za podizanje cena i tacno je da nisam istripovao - prosle godine su ipak dali 50% off na PS+ pretplatu i to bas za Bozicni sale, koji startuje kada se ovaj zavrsi 18.12. Isto su se mnogi zeznuli i uzeli ovih -30%, pa je Soni uvali -50% par dana posle... I ja sam se zeznuo i uzeo 17.12 kada je bilo -30%.
E sada i svabise kazu da ostaje pitanje da li ce ponoviti i ove godine taj popust jer su postali bas alavi, ove godine vuku potez za potezom koji su vrlo anitkonzumerski nastrojeni.
Ako bude 50% uzecu verovatno 1god ps+ extra... A ako ne bude bice -"povuci ga a i malo mi ga potegni Djole" do iduce godine, ako i tada...

Poslednja izmena:
Ma da. Svakako je jedna od igara koju treba imati "zauvek".
Mada u ovom digitalnom svetu je veliko pitanje šta je "zauvek".

Pa dobro, nije bila skupa, ja se razmisljam da je uzmem iako je daju dzabe. :D

Jel bila objava da se snima Days Gone film?
Ako je zaista istina, nije nemoguce da odrade i nastavak igre ako film solidno prodje.
Ja bih, u svakom slučaju, želeo nastavak ...
Prvi deo mi je baš lepo legao, iako je nekako potcenjena.
Jedan od naslova za koji iščekujem nastavak, kao i Alien Isolation, koji je navodno u izradi i očekuje se da ugleda svetlost dana ...

Jel ima neka preporuka za nesto slicno syphon filteru i nuclear dawnu ili 50 cent blood on the sand za ps4?

Uzeh calisto protocol na snizenju 1000 din, igra ne deluje uopste lose ali imam problem na ps4 slim, igra blago secka cak je jednom i prsla. Izgleda kao da se ps4 slim bas muci sa tom igrom. Jel imao neko takav problem? Da napomenem trenutno sam oflajn sa sonijem tako da nisam proveravao apdejtove i ako postoje da li oni otklanjaju taj problem mucenja i seckanja. Ovako je bas bzvz da se igra i ako je igra takva na ps4 ide na dilit :)

Desio se hakerski napad na Insomniac i leak-ovano je dosta podataka na netu, jer nisu bili voljni da plate.

Mozete lako naci podatke na netu, pre svega informacije o igrama koje su planirane do 2030 a pritom nisu najavljene. Jedino sto je poznato je Wolverine, sto navodno nece izaci pre 2026...

Ako nekog zanimaju ostale igre, u spojleru...

The other four games mentioned have yet to be publicly announced. They include a Venom game scheduled for FY 2025, Spider-Man 3 in FY 2028, a new Ratchet and Clank in FY 2029, and an X-Men game in FY 2030.

Nazad
Vrh Dno