Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Čitam kako kukaju na D4, napisao sam da mi nije baš najjasnije zbog čega i da imam dobrih 250 igre u istoj. Al, ne lezi vraže :D

1703966330332.png

DS moram da "obrnem" ponovo čim nađem vremena.

1703966408340.png

U HFW mi je promakla platina zbog jedne sporedne misije ali me mrzelo da je ponovo igram.

1703966475294.png

A za ovo nemam objašnjenje. :ROFLMAO: Kad god me je smorio D4 igrao sam ovo.

1703966528816.png

Poslednja izmena:
Racunajte da dosta sati niste ni igrali, sem.ako odmah ne gasite kad spustite gamepad. Meni cesto ostane pauzirano pa nastavim kada ponovo imam vremena za igranje. Auto rest mod sam ugasio jer me smara svaki put da budim konzolu a cesto pauziram pa posle pola sata sat nastavim.

Ja bukv odmah oteram u rest mode cim zavrsim, ne znam sto bih drzao upaljeno, 10 sekindi mu treba da se digne

Zanimljivo, od maja do septembra imam ukupno 34 sata. Ostalih sedam meseci 400 sati :)

Prilozi

• Screenshot_2024-01-02-00-37-21-78_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2024-01-02-00-37-21-78_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    396.8 KB · Pregleda: 31
  • Screenshot_2024-01-02-00-38-35-52_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2024-01-02-00-38-35-52_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    101.1 KB · Pregleda: 40
Počeo Plague Tale Requiem iako sam ga prešao na Series S day one. Mnogo lepše izgleda na PS5 i mnogo mi se sviđa kako je iskorišten haptic feedback. Preći će se još jednom dok ne izađe TLOU2 Remastered :D

Možda će nekom značiti... ja stalno menjam slušalice, nekada opravdano a vrlo često ne :D Sad sam na preporuku uzeo Nacon Rig 600 Pro HS, dual mode su, blutut i wifi i rade na svemu osim Xbox konzola. Neviđeno su lagane i udobne, nema nelagode niti znojenja ni nakon višečasovnih sesija. Zvuk je iznad cenovnog ranga mogu slobodno reći na osnovu iskustva sa mnogo skupljim modelima. Platio sam ih 14K

Danas sam prvi put posle 3 godine doživeo na jednom gejmpadu drift... desni stik. I to na onom koji se manje koristi. Pomoglo uputstvo sa interneta koje nije zahtevalo otvaranje već samo izduvavanje

Uzeh calisto protocol na snizenju 1000 din, igra ne deluje uopste lose ali imam problem na ps4 slim, igra blago secka cak je jednom i prsla. Izgleda kao da se ps4 slim bas muci sa tom igrom. Jel imao neko takav problem? Da napomenem trenutno sam oflajn sa sonijem tako da nisam proveravao apdejtove i ako postoje da li oni otklanjaju taj problem mucenja i seckanja. Ovako je bas bzvz da se igra i ako je igra takva na ps4 ide na dilit :)
Reseno, postoji apdejt za igru 23 gb i posle njega sve radi dobro, nista ne secka i ne izbacuje

Od 16. Januara nove igre u PS+ Extra katalogu.

4761dc3993d18849158d7d52a7641cee35c03238.jpg

Hehehe pročitao sam shitbreaker 🤣

P.S. meni je RE3 remake super ali neuporediv sa RE2 mada ja nisam igrao originalna izdanja. Bas RE3 igram sad ali nikako da ga odigram nesto mi se ne da ovih dana, a znam da je bas kratak.

To je suština, zato sam i rekao osakaćen. Kapitalistička gamad nisu mogla da odrade i čuveni clock tower iz originala, a taj deo je bio pun puzli, baš je bio kidanje.

Da uopste nema puzli u igri. Deluje da su radiki drugacije u odnosu na dvojku mozda da opipaju trziste kako ce igraci da reaguju. Kraca akciona verzija.

you-got-any-7c1fdd18ae.jpg

Zagonetke u igri valjda?! Gledam i ne kapiram o kakvim "puzlama" pricate...

circle taster mi zabagovao i kad god ga pritisnem u isto vreme učita input i za start dugme, kao da sam oba istovremeno pritisnuo.
drugi džojpadovi rade uredno.
resetovao sam pad iglom i sve ostalo, ista priča.
(dualsens regularan)

ima li neko ideju za opravku ili da ga šaljem na reklamaciju?

circle taster mi zabagovao i kad god ga pritisnem u isto vreme učita input i za start dugme, kao da sam oba istovremeno pritisnuo.
(dualsens regularan)

Krug dugme ili PS dugme?
Ds4 ili Ds5?

(dualsens regularan)

Ako je u garanciji ne diraj nista nego reklamiraj. Samo da nije crni sok 😊

...uvek je neki sok...

дс5, (дуалсенс) круг дугме, кад се кликне, исто као кад би кликнуо круг+старт истовремено.
није физичко оштећење, нити какви црни или жути соци.

у гаранцији је уредно, питам само дал можда није неки вама знани софтверски баг, да се не пеглам безвезе.

Izgleda da je "silent revizija" kao i pre, sto znaci da prepoznavanje ide samo preko serijskog na kontroleru...
Veselo vece, posto ce verovatno biti dosta starih na lageru...
Btw. osim 50% vece baterije (up to 12h) "na insistiranje korisnika" ne pise nista vise da li su adresirali sto se tice drifta pecurki ili probleme sa bamperom...

Pa nije bas silent ako ga reklamiraju kao version 2.

Baterija znatno jaca. Tesko bas da ce biti neprepoznatljiv u odnosu na stare, mora biti barem neke oznake na kutiji.

Pa nije bas silent ako ga reklamiraju kao version 2.

Baterija znatno jaca. Tesko bas da ce biti neprepoznatljiv u odnosu na stare, mora biti barem neke oznake na kutiji.
Ona slika gore na kojoj piše "Version 2" nije zvanični promo materijal Sonija. U gornjem desnom uglu stoji neki TCMFGames (random YT kanal koliko vidim), dok dole piše "Vertical stand sold separately", što nam govori da je ovo fotošopirana promo slika za PS5 slim.

Na Sonijevom sajtu se nova verzija kontrolera ne pominje trenutno.

U suštini nije važno što je neki YT kanal, svi oni prenose ono što je kanadski Best Buy na kratko objavio. S tim da bih ja to uzeo sa dozom soli, jer je prvo nelogično da se uz cenu DS V2 gamepad-a dobija dock za punjenje (a ovamo traže $30 za jedno obično vertikalno postolje).

Drugo, ne vidim kojom magijom će od 4-5h izvući 12h baterije kada je kapacitet isti kao i do sada.

Ona slika gore na kojoj piše "Version 2" nije zvanični promo materijal Sonija. U gornjem desnom uglu stoji neki TCMFGames (random YT kanal koliko vidim), dok dole piše "Vertical stand sold separately", što nam govori da je ovo fotošopirana promo slika za PS5 slim.

Na Sonijevom sajtu se nova verzija kontrolera ne pominje trenutno.
Aha, jasno skroz, nisam zagledao. Onda i moze biti silent sto je malo smor al ajde, caveat emptor, kao i uvek sa Sonijem.

Nazad
Vrh Dno