Ok kad zavrsis ali npr. odem da jedem samo pauziram.Ja bukv odmah oteram u rest mode cim zavrsim, ne znam sto bih drzao upaljeno, 10 sekindi mu treba da se digne
Uloguj se kako valja, profil i region ... i moći ćeš.Pokazuje mi da be mogu da vidim ps wrap up zbog lokacije,klasični rasizam
Reseno, postoji apdejt za igru 23 gb i posle njega sve radi dobro, nista ne secka i ne izbacujeUzeh calisto protocol na snizenju 1000 din, igra ne deluje uopste lose ali imam problem na ps4 slim, igra blago secka cak je jednom i prsla. Izgleda kao da se ps4 slim bas muci sa tom igrom. Jel imao neko takav problem? Da napomenem trenutno sam oflajn sa sonijem tako da nisam proveravao apdejtove i ako postoje da li oni otklanjaju taj problem mucenja i seckanja. Ovako je bas bzvz da se igra i ako je igra takva na ps4 ide na dilit![]()
Krug dugme ili PS dugme?circle taster mi zabagovao i kad god ga pritisnem u isto vreme učita input i za start dugme, kao da sam oba istovremeno pritisnuo.
drugi džojpadovi rade uredno.
resetovao sam pad iglom i sve ostalo, ista priča.
(dualsens regularan)
ima li neko ideju za opravku ili da ga šaljem na reklamaciju?
Ako je u garanciji ne diraj nista nego reklamiraj. Samo da nije crni sok 😊circle taster mi zabagovao i kad god ga pritisnem u isto vreme učita input i za start dugme, kao da sam oba istovremeno pritisnuo.
drugi džojpadovi rade uredno.
resetovao sam pad iglom i sve ostalo, ista priča.
(dualsens regularan)
ima li neko ideju za opravku ili da ga šaljem na reklamaciju?
Ona slika gore na kojoj piše "Version 2" nije zvanični promo materijal Sonija. U gornjem desnom uglu stoji neki TCMFGames (random YT kanal koliko vidim), dok dole piše "Vertical stand sold separately", što nam govori da je ovo fotošopirana promo slika za PS5 slim.Pa nije bas silent ako ga reklamiraju kao version 2.
Baterija znatno jaca. Tesko bas da ce biti neprepoznatljiv u odnosu na stare, mora biti barem neke oznake na kutiji.
Aha, jasno skroz, nisam zagledao. Onda i moze biti silent sto je malo smor al ajde, caveat emptor, kao i uvek sa Sonijem.Ona slika gore na kojoj piše "Version 2" nije zvanični promo materijal Sonija. U gornjem desnom uglu stoji neki TCMFGames (random YT kanal koliko vidim), dok dole piše "Vertical stand sold separately", što nam govori da je ovo fotošopirana promo slika za PS5 slim.
Na Sonijevom sajtu se nova verzija kontrolera ne pominje trenutno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari