Po meni ima dosta horora. Ja nisam baš ljubitelj pa mi je baš upečatljivo.Koliko ima primese horora? Deluje mi da je više akcenat na istraživanju slučajeva (detektiv)?
Ipak nije Dishonored 3, ali rade na...
Evo kako, da ti nedelju - dve - tri nosilac nalog, posle samo promeni user i sifru i kikuje te (ti sam ne mozes da je zamenis zbog dvostruke autentifikacije).Živo me interesuje kako to iznajmljivanje funkcionise. Vremenski ograniceno igranje na nalogu?
Ne vredi ni priblizno al eto xD Kriptomanija. Ma i ne bavim se nego sam uzeo da probam kao korisnikKoliko para je koji period?
Ne vredi to cimanja da se time baviš.
![]()
GTA 5 stiže na PS Plus pretplatu uz još 13 drugih igara | HCL.hr
Iz Sonyja su otkrili koje će igre proširiti kataloge PS Plus Extra i Premium pretplata. Glavna zvijezda ponude je deset godina stari GTA 5.www.hcl.hr
Ja imam premijum još godinu dana ali posle toga nema šanse ...osnovna plus pretplata samo za online i ćao ...I ovako me udarila nostalgija pa sam počeo da vrtim stare naslove Killzone 2 i 3,gta 4 na ps3 a klinci prže uglavnom Roblox na ps5.Žali bože bačenih para na premium iako sam uzeo 2 godine kada je bilo 30% popusta za proslogodisnji crni petak ili božić .
Ima za 90 evrića naloga da se nakupujem jako, videće me + samo na kalkulatoru
![]()
GTA 5 stiže na PS Plus pretplatu uz još 13 drugih igara | HCL.hr
Iz Sonyja su otkrili koje će igre proširiti kataloge PS Plus Extra i Premium pretplata. Glavna zvijezda ponude je deset godina stari GTA 5.www.hcl.hr
Puna lista PS Plus Extra naslova koji stižu u katalog od 19. 12.
- Grand Theft Auto V (PS4, PS5)
Ja bih, u svakom slučaju, želeo nastavak ...Jel bila objava da se snima Days Gone film?
Ako je zaista istina, nije nemoguce da odrade i nastavak igre ako film solidno prodje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari