Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Ističe mi PS Plus Extra pretplata 4. jula. Pošto mi nisu davali mogućnost da produžim sa popustom ni za BF, ni za Božić a ni kasnije (jer sam bio 6m+ od isteka pretplate), ponadao sam se da će biti popusta sada tokom State of Play, međutim jedini popust koji mi nude je za Premium i to do kraja pretlate, još ovih mesec dana otprilike. Čak sam uradio i Cancel subscription renewal ali nije napravilo razliku.

Kada bi bio neki sledeći event da se mogu očekivati popusti? Da li je neko dobio popust u skorije vreme za obnovu pretplate?
4. јули је у Америци национални празник, можда буде попуст. 😀

Ja presao juce na Premium sa Essential, istekao prosli Premium pre dva meseca pa uzeo Essential bez popusta, jer ih nisu nudili dugo.
Sta znam, nije idealno ali ok.

Ističe mi PS Plus Extra pretplata 4. jula. Pošto mi nisu davali mogućnost da produžim sa popustom ni za BF, ni za Božić a ni kasnije (jer sam bio 6m+ od isteka pretplate), ponadao sam se da će biti popusta sada tokom State of Play, međutim jedini popust koji mi nude je za Premium i to do kraja pretlate, još ovih mesec dana otprilike. Čak sam uradio i Cancel subscription renewal ali nije napravilo razliku.

Kada bi bio neki sledeći event da se mogu očekivati popusti? Da li je neko dobio popust u skorije vreme za obnovu pretplate?
Ako si voljan da PS+ prebaciš na drugi nalog i ako si eventualno iskoristio priliku za ekstra jeftinog Spajdija preko japanskog PSN, pa već imaš nalog, razmisli o PS+ pretplati na japanskom nalogu. Pre nekoliko dana kada sam uzimao dopunu za japanski nalog, proverio sam godišnje cene PS+, 67 € Extra i 81 € Premium. To je znatno manje nego na USA nalogu, čak i sa popustom.

Има ли сад нетшто на Јапанском налогу од игрица за пар долара. NFS, CoD...

Od 18. Juna u Extra katalogu.

3b2d36f53814dcf3c8639b1969a1e19a3c183b4c.jpg

Puna lista:
Monster Hunter Rise
Football Manager 2024
Crusader Kings III
Monster Energy Supercross – The Official Videogame 6
After Us
Anno 1800
Police Simulator: Patrol Officers
Far Cry 4
LEGO The Hobbit
LEGO The Incredibles

Pozdrav forumasi. Danas uzeo PS5 i napravio US nalog. Kako uzeti i gde PS+ Extra?
Hvala unapred na odgovoru.

Poslednja izmena:
Kupiš preko konzole same, u menijima nadješ , kao i bilo koju igru, treba prvo da dopuniš nalog sa dolarima, putem nekog vaučer koda.
Možda ima i sam vaučer za PS+, ne znam nisam nikad probao.
Verovatno se pitaš gde da kupiš dopunu, znam samo P2P sa kriptovalutama, za druge metode moraće neko drugi da ti pomogne.

Pogledaj prvu stranicu ove teme, drugi post, zaboravih to da ti kažem. Linkovao sam ispod.

Није лоше ко воли. Лично нисам фан ових игрица.
Мада можда пробам Бордерленд јер ме Сајберпанк мало навикнуо на ФП.

^
Igrao sam sve delove Borderlandsa pre ovoga i ludo su zabavni, za ovaj treći deo kažu da je priča bas bzvz ali akcija i dalje pršti na sve strane sto i jeste glavni element igre.

Trenutno je Essential Picks Sale na storeu, dosta igara na popustu.
Nisam gledao detaljno koliko i sta, ali ovo izdvajaju kao dobru ponudu:

"Ovogodišnji Dragon’s Dogma 2 je snižen za 30%, isto kao i Persona 3 Reload. Od nešto starijih naslova ističu se Deathloop (-80%), Need for Speed Heat (-90%), te Resident Evil 7 + Village paket (-63%)."

ngnt ako je za PS+extra

Pathfinder zelim da isprobam vec neko vreme, dok FFVII Reunion takodje nije los naslov ali ne bih platio punu cenu.

Evo i slikovito :D
Ovo ubacuju 16. Jula

738a63af98a7e1e7d0316517530b67ba21ab821e.jpg

Puna lista:
  • Remnant II – Standard Edition
  • Crisis Core – Final Fantasy VII – Reunion
  • Mount & Blade II: Bannerlord
  • The Jackbox Party Pack 9
  • Pathfinder: Wrath of the Righteous
  • No More Heroes 3
  • Travis Strikes Again: No More Heroes Complete Edition
  • Deadcraft
  • Steep

Људи, како беше иде са ДЛЦ-јевима и налозима?
Купио сам Сајберпанк преко огласа, примарни УСА налог. Скинуо и играм на мом главном УСА налогу.
Е сад, хоћу после мора да узмем Фантом либерти ДЛЦ. Да се повратим мало од отвореног простора, сунца и ваздуха 😁
Да ли могу ДЛЦ да узмем на било ком налогу (неки трећи налог)...или морам са свог...или са овог са којим је стигла игрица?

Mozes sa koga hoces, samo ako je mora biti USA, ali najbolje da uzmes na tom gde ti je igra logicno.

Mozes sa koga hoces, samo ako je mora biti USA, ali najbolje da uzmes na tom gde ti je igra logicno.
Хвала. Па видећу, то је згодно ако после препродајем игру.
Али генерално не волим те купљене налоге јер немам 100% контролу.
Ово је прва игра коју сам тако купио (и задовољан сам...ценом пре свега 😁)

Pa znam, samo da te neko ne izbaci a da nisi ni stigao da predjes igru. Te kupovine treba izbegavati. Nadjes nekog ortaka, rodjaka, delite trosak, kupite legit igru na tvom ili njegovom primarnom nalogu, i lagano. Ili uzmes disk, predjes, prodas za 500 kinti manje, sto mi je najbolji nacin vec godinama.

Pa znam, samo da te neko ne izbaci a da nisi ni stigao da predjes igru. Te kupovine treba izbegavati. Nadjes nekog ortaka, rodjaka, delite trosak, kupite legit igru na tvom ili njegovom primarnom nalogu, i lagano. Ili uzmes disk, predjes, prodas za 500 kinti manje, sto mi je najbolji nacin vec godinama.

Па да, то и мене брине. Мада са Сајберпанком нисам имао проблема. Не знам каква искуства имају други.
А од дискова сам одустао одавно. Узео дигитал ПС5. Имао свега 2 комада за ПС4.
Не знам зашто...ваљда кад сам видео како ми је завршила велика полица за ДВД и ЦД 🙂😪

Ima li na vidiku da ce extra biti na akciji? Usa ili uk?🤣
Istice mi turski share nalog za koji dan,pa bi uzeo sa prijateljim pola/pola tj on ima ps4 a ja ps5.

Nije bas skroz besplatna, ukupno 5h moze da se odigra.

Jel probao neko? Kakvi su vam utisci? Ja sam počeo i nešto me nije uvukla igra. Grafika lepa ali ono, moraš da imas obroke, klasicna ubisoft fora sa ogromnom mapom i ponavljajucim zadacima da bi mogli da kazu da se igra igra 50+h.
Nisam potrošio besplatne sate 😂

Nazad
Vrh Dno