Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

I šta da radi kad napravi, kako da puni wallet?
Pisao je čovek da je nemoguće napraviti Turski PSN nalog, na šta sam se nadovezao da sam ja uspeo da napravim isti koristeći VPN.
Gde sam pominjao punjenje wallet-a?

Kureta verovatno interesuje šta sa takvim nalogom? Pretpostavljam plaćanje trećim licima da pune wallet.

A blokirali su otvaranje turskih psn naloga preko konzole? Ja sam tako pravio naloge (direktno na ps5) dok je još moglo preko onog cryptopay da se radi.

Kureta verovatno interesuje šta sa takvim nalogom? Pretpostavljam plaćanje trećim licima da pune wallet.
To je prva opcija. Druga opcija je pokušati otvoriti virtuelnu platnu karticu kod Inanal-a koja po svemu sudeći prolazi (između ostalih) na Turskom PSN-u. Videćemo.

Ako je po svemu sudeći daj neki source uputstvo pa da moze da se proba.

Sad vidim da treba turski broj a posle verovatno i verifikacija turske rezidencije. Tanka priča sa puno cimanja.

Ako neko bude odradio ko ima živaca nek javi da li može.

Meni je samo kreiranje turskog naloga prošlo bez vpn i bez telefona. Samo sam izabrao tursku i to je to.
Uplata je već nešto drugo

Ja sam pre par meseci pokusavao i nikako nisam mogao da kreiram TR nalog. Konstantno mi je iskakala greska pri svakom pokusaju.

Ako je po svemu sudeći daj neki source uputstvo pa da moze da se proba.

Sad vidim da treba turski broj a posle verovatno i verifikacija turske rezidencije. Tanka priča sa puno cimanja.

Ako neko bude odradio ko ima živaca nek javi da li može.
Ima dosta novijih (od pre par meseci) videa na Jućubu, ali su uglavnom na Turskom i Ruskom jeziku gde objašnjavaju šta kako itd.
Kucaj samo Inanal PlayStation Store ili Inanal PSN...

Pozdrav ljudi mora se prikljucim :) ja imam turski nalog od pre 2 meseca, ali ne znam ni jedan iole siguran nacin da uplatim novce na nalog... hvala

PS+ extra i Premium pretplata 30% off (ispadne 88e) za nove korisnike/korisnike bez trenutno aktivne pretplate, traje do 18.12.2023.
DE/AT region u pitanju, ali kapiram da ce biti i za ostale.

Ko ima aktivnu pretplatu, tj kome istice neka proveri i otkaze automatsku reaktivaciju/produzavanje, jer samo tako moze da uzme na snizenju tek kada mu istekne.
Meni je bas knap ali se taman poklapa zadnji dan je mi trenutna istice 17.12.

Evo i kod mene na USA nalogu. 30% popust.

Snc imjbmzarko, pustio sma da istekne 09.12.

A za blackfriday su mi ponudili tzvetka

Samo sto sam od 100USD koje sam mao na accountu potrosio 50 u medjuvremenu 😅

Proverio sam sada. Na US i TR nalogu bez aktivne pretplate, popusti su 30%, a na TR sa aktivnom pretplatom jos 9 meseci, nema popusta.

Evo i kod mene na USA nalogu. 30% popust.

Snc imjbmzarko, pustio sma da istekne 09.12.

A za blackfriday su mi ponudili tzvetka

Samo sto sam od 100USD koje sam mao na accountu potrosio 50 u medjuvremenu 😅
Cekaj na popust do Uskrsa...Ili Days of Play u septembru ako se ne varam... :ROFLMAO:
Jeste bas funjarski sto ne daju i za clanove sa aktivnom pretplatom popust na ps+ servis.
Digitalne igre tj wishlistu i ne gledam vise, cak i sa aktivnom pretplatom popusti su im smesni.

Od 22. krece nova akcija, prosle godine sam dobio popust kao stari, ocekujem i sad. Istice mi pocetkom januara.

Roll the dice - hoce li dati ili nece uzeci u obzir kako im se promenila politika poslovanja i kako tretiraju musterije... :)

Ma necu se potresti i ako ne daju, ne igram online, katalog sam izgustirao. Punu cenu necu platiti a oni kako hoce 😁

To je prva opcija. Druga opcija je pokušati otvoriti virtuelnu platnu karticu kod Inanal-a koja po svemu sudeći prolazi (između ostalih) na Turskom PSN-u. Videćemo.
Tako je. Imam ininal karticu, al muka ziva je napraviti ininal nalog. Sto se dopune tice, imam prijatelja koji zivi u Turskoj, tako da i to nece biti problem.
Ne uspevam i dalje da napravim nalog (nece preko konzole). Pise i da dns treba podesiti drugi. Probacu jedan dan.

Nezgodno malo kod turskog baloga sto je najbolje odmah da kupujete to sto str zamislili i ako uspete da dopunite karticu. Jednostavno inflacija ih gazi

Tako je. Imam ininal karticu, al muka ziva je napraviti ininal nalog. Sto se dopune tice, imam prijatelja koji zivi u Turskoj, tako da i to nece biti problem.
Ne uspevam i dalje da napravim nalog (nece preko konzole). Pise i da dns treba podesiti drugi. Probacu jedan dan.

Nezgodno malo kod turskog baloga sto je najbolje odmah da kupujete to sto str zamislili i ako uspete da dopunite karticu. Jednostavno inflacija ih gazi
Druže ako stvarno imaš prijatelja u Tur, neka ti on i otvori nalog i uplati pare u novčanik, šta bistriš nuklearnu fiziku?
Uz to ponavljam, turski nalog nije problem otvoriti, problem je šta sa njim, kako ga dopuniti...

Druže ako stvarno imaš prijatelja u Tur, neka ti on i otvori nalog i uplati pare u novčanik, šta bistriš nuklearnu fiziku?
Uz to ponavljam, turski nalog nije problem otvoriti, problem je šta sa njim, kako ga dopuniti...
Zato sto necu da davim jednu te istu osobu za svakih malo otvaranje novog naloga pravljebje share i sl 😆

Pa napravi 1 nalog i pakuj na njega ili si ti zamislio za svaku igru da praviš novi pa da preprodajes po prelasku igre

Jedno pitanje. Vidim da spominjente USA, UK, TR nalog. Da li je moguće otvoriti SRB nalog? Odnosno, šta se preporučuje po kupovini nove konzole? Planiram da sinu kupim konzolu u narednih 10ak dana, pa da znam na koji način da odradim taj prvi "setup".

Mali update vezano za prošlu stranu gde se diskutovalo oko regiona naloga sa diskovima i mogućim dlc, imam GoW Ragnarok, evropski disk na U.S nalogu, malopre udjoh u store i dodao sam dlc Valhalu da se skida, bez ikakvih problema, a da nisam prethodno pravio evropski nalog. Možda ima do toga sto je dlc besplatan, ne znam. Uglavnom prekinuh download jer sam tek počeo da igram igru a u opisu dlc piše da ima spojlera pa se savetuje da se prvo završi glavna priča 😄

Ja sam za black friday uzeo expanziju za Horizon Forbidden West sa US store-a i kada pokrenem HFW sa diska (koji je EU) - ne vidi se expanzija iako je download uredno prosao. Tako da, ima tu ogranicenja.

Па јел' ради ининал картица? Јел може да се допуни турски налог?

Nazad
Vrh Dno