Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Još da ima šta da se kupi vredno igranja bilo bi sjajno.

I ono sto bude na "snizenju" vise nije tako povoljno kao pre...
Poslednjih godinu dana vrte na iste cene kada budu ta snizenja (po onome sto sam ispratio na wishlisti), jedino sto je Metro Exodus Gold i Kingdom Come Deliverance izleteo povoljno - ostatak jacih PS5 naslova se nije spustao ispod 39.99e, eventualno neki manji naslov bude oko 25-29e... (Tony Hawk, Hitman)
Tako da je pitanje kupiti 3-4 igre ili uzeti godisnju ps+extra pretplatu...

Тај Metro VR, то је Metro Aweking?
Тренутно играм Last Lights и Exodus gold.

I ono sto bude na "snizenju" vise nije tako povoljno kao pre...
Poslednjih godinu dana vrte na iste cene kada budu ta snizenja (po onome sto sam ispratio na wishlisti), jedino sto je Metro Exodus Gold i Kingdom Come Deliverance izleteo povoljno - ostatak jacih PS5 naslova se nije spustao ispod 39.99e, eventualno neki manji naslov bude oko 25-29e... (Tony Hawk, Hitman)
Tako da je pitanje kupiti 3-4 igre ili uzeti godisnju ps+extra pretplatu...
Iz Extra polako izbacuju sve sto valjda a dodaju samo neko smece koje redovno kosta po par dolara. Bas su obesmislili servis.

Još veći "problem" je što za mesec dana izlazi i Alien VR a za svetog Nikolaja i Hitman :D

Hitman ako odrade kako treba trebaće mi pet života da ga kompletiram :alien:

Nakon duge suše i ničeg specijalnog za VR, poplava dobrih naslova !
Hitmana sam pazario na popustu bas zbog VR. Inače 2000 sam bio prvu put u Budapest i morao da odem do Gelert hotela i sobe 202, naravno nije isto kao u Igrici 😁.

Alien izlazi 19. a za Hitman samo stoji Decembar.

Malo sam pobrkao datume, LOL za hotel haha

@faca , da, nego zaboravim uvek ono Awakening, lakše mi VR

Мислио сам да је VR за оне наочаре, 3D.

Igra je samo za VR pa mi je zato lakše u glavi da je tako zovem, koga je briga za Awakening haha
VR je inače svuda i u naslovu, barem na slikama.
Radi na Quest3, PSVR2 i na svemu što je kompatibilno sa SteamVR

header.jpg

Bice posebna akcija za crni petak, ima jos vremena.

Cuti, jezik pregrizao 😄
Cekam bar 25% na pretplatu, pa da pazarim godinu dana.

Ja je čekao prošle godine... Za onaj Sony event... Pa za BF.. Za katolicki Božić... Za Novu godinu... Došlo tek u februaru... 😂

Nema tu mnogo razmišljanja, kakva akcija bude za BF to je to i tad treba i uzimati, teško da bude bolja akcija posle toga.

Dobro ajde, 20% last offer 😅
Mislim, ispod toga bi bas bilo smesno.

Ne znam o cemu pricate, ali svake godine za BF bude PS popust. Svako godine u isto vreme ga produzavam po nizoj ceni.
Ne znam sta ste se pogubili. :D A popust na igre, to uvek bude isto sto je bilo pre 2-3 nedelje, jer se sve i vrti u krug neizmenicno.

O popustu za BF i pričamo :D
Pa pretpostavljam 20-25%, više od toga nema šanse da daju.
Meni Extra ističe krajem meseca ali ću najverovatnije da ga downgrade-ujem na Essential, iz Extra kataloga sam odigrao skoro sve što me i zanimalo.

Jok... Mozda grešim ali premotajte temu na prošlu godinu...
Znam da sam sigurno dopunio u februaru po nižoj ceni nego za BF i NG... Meni sada opet ističe u februaru a sećam se jer je baš na nemačkom sajtu za praćenje cena (Mydealz.de) bila kuknjava kako "uvale" mušterijama tokom praznika kada svi kupe i daju onda jeftinije za "start of the year sale"

Poslednja izmena:
Bila je niza cena za sve "praznike", ali nisu bili isti procenti. Na sve to, popust su imali samo oni kojima nije bila aktivna pretplata ili kome je bila pred istek. okvirno zadnjih mesec dana.

Znam da sam sigurno dopunio u februaru po nižoj ceni nego za BF i NG...
Tako je, sada sam gledao, u februaru sam uplaćivao za klinca i bio mi je PS Plus Extra 80 dolara.
Bila je niza cena za sve "praznike", ali nisu bili isti procenti. Na sve to, popust su imali samo oni kojima nije bila aktivna pretplata ili kome je bila pred istek. okvirno zadnjih mesec dana.
Nešto više od mesec dana pre toga mi je bila istekla pretplata.

Prilozi

• Screenshot 2024-11-07 at 17.00.49.png
    Screenshot 2024-11-07 at 17.00.49.png
    89 KB · Pregleda: 45
Poslednja izmena:
Dobro, ti spadas pod grupu svih koji nisu imali aktivnu pretplatu. U tom slučaju je nebitno da li je istekla pre 2 dana ili 2 godine.

Koji je trenutno najeftiniji ps store region za kupovinu ps plusa a da se wallet moze dopuniti pomoću psn gift kartica?

Koji je trenutno najeftiniji ps store region za kupovinu ps plusa a da se wallet moze dopuniti pomoću psn gift kartica?
Mislim da je Indija. Kartice za dopunu kupuješ na amazon.in jer su za razliku od USD kartica skuplje na Eneba, Driffle i sličnim. Recimo PS Plus Extra 12 meseci je RS 6699 što izadje 80$.

E tako vec moze 😀
Zapravo, sa 20% za nekih ~ $67, sa 25% za jos $4 manje.

2023. mi je istakao subscriptions za plus extra paket bas malopre proverio, posto razmisljam da se pretplatim da bi klinac krenuo malo da igra, ali cene koje mi se nude su bez ikakvog popusta,
za Essential paket je cena koja mi se nudi 79.99USD,
a za Extra paket 134.99 USD, sacekacu BF za neki popust ali ocekivao sam da mi vec sada nude nesto posto nemam pretplatu vec vise do 2 godine, sta mi savetujete da radimi kako da me izadje jeftinije

Saceks BF, kupis dopunu preko Enebe ili gde vec kad je isto neka dobra ponuda (pisali su ljudi ovde kad bude dobra opcija za kupovinu) i to je to.

Sony inace nudi personalizovane ponude za PS+(basic/extra/premium) pretplatu ako nemate ili ste otkazali postojecu (tj. da vam istice a niste odobrili automatsko produzavanje)...
Tako da mali podsetnik, da proverite pretplate i otkazete automatsko obnavljanje jer ce mozda izbaciti neku personalizovanu pondu za BF...

Nazad
Vrh Dno