Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Ali ne mozea da aktiviras mesecnu pretplatu bez kartice? 🤔

Ma moze, kupio sredstvima iz Walleta, pretplata aktivna, igram igru 😀

Odmah sam je i otkazao da mi ne skine sledeceg meseca.

Da, da, evo sad sam i ja 😂

Uz to se dobije i 10% popusta na FC25, koga zanima

Pitao sam na drugoj temi ali niko nije odgovorio, mozda sam i promasio pitanje.
Da li je kupovina na Turskom regionu moguca kako je to nekada bilo na Xbox-u da se samo doda kartica, Turska adresa i da se kupuje tako bez problema?
Koji region izabrati za kupovinu digitalnih igara i generalno sta je trenutno najpovoljnije PS prodavnica ili kodovi preko vec poznatih sajtova za kupovinu?

Da li je kupovina na Turskom regionu moguca kako je to nekada bilo na Xbox-u da se samo doda kartica, Turska adresa i da se kupuje tako bez problema?
Koji region izabrati za kupovinu digitalnih igara i generalno sta je trenutno najpovoljnije PS prodavnica ili kodovi preko vec poznatih sajtova za kupovinu?
Moguće je ako imaš tursku karticu.

Ja licno kupujem sve na turskom nalogu, uplaćujem dopunu kredita preko plati.market. Malo je skuplje nego kad bih imao tursku karticu, ali mi je i pored toga povoljnije za PS+ Extra pretplatu. Sto se igara tice, za neke se isplati, za neke bas i ne, sve zavisi.

U kom katalogu je Control? Mozda bih uplatio ovaj mesec da pokupim Dead Space i odigram Control

Koliko je PS+ Extra preko Turske?
Za godinu dana pretplate, puna cena 2340TL, sto google prevede na nesto preko 60e. Medjutim, ako nemas karticu koja moze da se nakaci na nalog, onda ce te kostati nesto vise. Uz malo akrobacija moze to da se zavrsi za oko ~75e.

Ja sad cekam neki popust, nadam se bar 25%, pa da uzmem godinu dana za 55-60.

Sad sam gledao mesec je tacno duplo jeftiniji na TR nego us. 7 prema 14usd.

Gde se ovih dana uzimaju PSN Plus Extra kodovi?
Dodali su Last of Us Part 1 na extra pa bi da odigram to.
Mislim da sam video na Cdkeys oko 10$,ne znam dal bih davao za 12m preskupo, tj nisam ni video Extra 12m kodove nigde.
Kako se aktivira to na Tursku? Novi turks i nalog i potrebna je njihova platna kartica?

Nema takvih kodova, nadjes za essential (rade i stari kodovi ja msm) i onda kroz soni uradis upgrade na extra tier.

Gde se ovih dana uzimaju PSN Plus Extra kodovi?
Dodali su Last of Us Part 1 na extra pa bi da odigram to.
Mislim da sam video na Cdkeys oko 10$,ne znam dal bih davao za 12m preskupo, tj nisam ni video Extra 12m kodove nigde.
Kako se aktivira to na Tursku? Novi turks i nalog i potrebna je njihova platna kartica?
Imaš privatnu poruku 😁🎮

Turski nalog je malo cimanje ako nemas tursku karticu. Da bi dopunio wallet moras da ides preko plati.market i tamo da placas kripto valutama.
Meni licno je najjednostavniji USA nalog pa onda jurim popuste na dopune wallet-a.
Ali zavisi i koliko igras i za sta ti treba.

54e za extra je odlična cena s obzirom koliko je puna cena na US.

To što je nekad davno moglo da se kupi jeftinije, ta vremena su prošla.

Turski nalog je malo cimanje ako nemas tursku karticu. Da bi dopunio wallet moras da ides preko plati.market i tamo da placas kripto valutama.
Meni licno je najjednostavniji USA nalog pa onda jurim popuste na dopune wallet-a.
Ali zavisi i koliko igras i za sta ti treba.
Mislio sam da je znatno jednostavnije jer zelim da uzmem PS4 i da odigram neke igre koje su izlazile samo za PS. U pitanju je 7-8 igara ali sto vise citam to sve vise vidim da je cimanje ogromno i da mi se daleko vise isplati da uzmem vec jailbrake-ovanu konzolu ili istu kojoj to moze da se odradi. Samim tim bih je znatno vise i koristio sem tih nekoliko igara.

Ako planiras 7-8 igara za godinu dana, nije skupo ni da platis Extra, narocito ako sacekas popust za Black Friday.

Nije problem ni platiti Extra na godinu dana ali onda treba opet kupiti GOW Ragnarok, Horizon Zero Dawn, Horizon Forbidden West, a samo te 3 igre su recimo neka prosecna cena oko 60-70e :D
Ne bi bio problem da mi je PS primarna konzola, a i da dosta tih igara na Extra opciji vec nemam dostupne na svom Xbox nalogu.
Ovako bih hteo da se izigram i ako je jailbrake konzola ostavio bih je, a ako nije igrao bih to sto zelim i nazad na oglase ;)

Mislio sam da je znatno jednostavnije jer zelim da uzmem PS4 i da odigram neke igre koje su izlazile samo za PS. U pitanju je 7-8 igara ali sto vise citam to sve vise vidim da je cimanje ogromno i da mi se daleko vise isplati da uzmem vec jailbrake-ovanu konzolu ili istu kojoj to moze da se odradi. Samim tim bih je znatno vise i koristio sem tih nekoliko igara.
Ja razmišljam to isto u obrnutom smeru.
Da nađem polovni xbox s da odigram Starfield i Indiana Jones-a.
Mada za Starfield citam osrednje kritike a Indiana Jones se pominje da ce doći na PS nekada?

Bas to Indi bi trebalo da dodje i na PS. Nego videh da je Silent Hill 2 PS ekskluziva, jel to zbilja ili patka?

Nije problem ni platiti Extra na godinu dana ali onda treba opet kupiti GOW Ragnarok, Horizon Zero Dawn, Horizon Forbidden West, a samo te 3 igre su recimo neka prosecna cena oko 60-70e :D
HFW je u japanskoj PSN prodavnici trenutno oko 28 €, baš sinoć uzeh.

Nailazim vec neki put da igrice koje zelim da kupim su na extra, i ne dozvoljava mi da ih kupim (ni preko konzole, ni na sajtu). Primer: Uncharted 4 trenutno. US mi je nalog. Da li ima neki zaobilaz za ovo? I koliko dugo ostanu igrice u Extra?

Nazad
Vrh Dno