Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

ComputerLand vec duze vreme nema sta da ponudi kupcima, nista novo.

Pokušaću da napravim preorder u FR i IT, pa ako prođe i bude viška kandži javljam ovde u temi.

Мала помоћ,да ли на ПС 5 може неки ВПН да се инсталира?

Треба ми регион Ирске да би могао да се инсталира Now TW за спортске канале.
На сајту стоји да подржава ПС5

Pada mi na pamet tailscale da ps5 bude na subnetu a da se stavi exit node neki laptop ili racunar kome je vpn na Irsku

Направићи нови налог на Ирску али треба ми да и саобраћај иде преко Ирске.
То је пакет спортских канала који треба да ради на ПС5 у 4К резолуцији.
А да би ти прошло све мора да иде саобраћај преко Ирске.
Да ли је неко користио CONTOLID за ПС5?

Ima vreme za PS6 nista se oficijalno nezna osim sto ce biti full digital tako da 2028 ili krajem 2027, kakva je situacija sa komponentama a nece biti ni bolje narednih godina ocekujem da ce da bude 1000 eura ako ne i vise
sa ovim cenama hardvera nije toliko problem da bude 1000e
vise sto mu jednostavno nije vreme
ne vidim cime imaju da prodaju taj novi hardver
ja ne vidim poentu nove konzole bar do zima '28 ili '29

Odradio i ja, poceo preorder u Games-u, iako necu igrati ni igru, a nemam ni PS5 u ovom trenutku mnogo mi se svidja, a i volim Wolverine kao karaktera, posluzice za igranje na PC, taman da ga dodam 30th anniversary dualsensu koji vec imam 😁

Strasno sta rade u Gamesu, svuda u svetu preorder 85e, a kod njih 100e.

I ja uzeo kontroler. Nemam ni jedan žuti DualSense, a i fan sam Wolverine-a.

Što se cene u GameS tiče, uvek su i bili na 100€. Uz neki loyalty, može malo ili malo više da se uštedi.

1787164020585.webp

Vidim i da je u GameCentru ista cena, to je to onda kod nas

Naručio i ja jedan žuti, realno ne treba mi, ali... 😂

Poslednja izmena:
Kakvu sam glupost imao sa konzolom ali sam na kraju resio problem. Naime konzola se sama od sebe gasila na Gran Turismo 7 dok su ostale igre prolazile bez problema. Konzola bi trebala sama da javi upozorenje ukoliko se pregreva pa sam posumnjao na napajanje. Rasklopim konzolu, nema prasine jer je redovno odrzavam, ispitam napajanje sve ok.
Vratim sve i opet se gasi. Hajde rekoh da nije tecni metal posto mi konzola stoji uspravno cetiri i po godine, pogledam i to sve ok. Zamenim tecni metal za svaki slucaj (Thermal Grizzly Conductonaut Extreme), ukljucim igru i opet isti problem. Na kraju mi padne na pamet da vidim gde mi je igra instalirana i vidim da je na eksternom m.2 disku (Gigabyte Aorus 1TB sa Heatsinkom), prebacim igru na Storage i igra prolazi bez problema. Neverovatno mi je da M.2 moze da izazove gasenje same konzole ali eto i to se desava. Ugradio sam sada Samsung 2TB sa Heatsinkom i sve radi bez problema. Cisto delim informaciju ako se nekome slicno desava da pogleda i SSD ukoliko ga ima.

Meni se pre neki dan konzola dva puta isključila bez upozorenja dok sam igrao GT7. Posle toga igrao druge igre bez problema. I danas igrao GT7 bez problema. Mislim da je to do zadnjeg update GT7. A ne do konzole

Moguce, ali meni je direktno bio problem povezan sa dodatnim M.2 diskom. Testirao sam ga pre slanja na reklamaciju na racunaru i video da ima greske. Meni se uvek gasila knozla dok je bio na M.2, dok je na storage disku radila bez problema. Primetio sam da mi je i PES2021 kopiralo na storage skoro 30 minuta a kasnije sam vratio preko 300gb igara sa Storage na novi M.2 za 110 sekundi.

Poslednji update gt7 je em tesko ujebao igru i sve moguce postavke vozila em konzolu, imam je na 2tb eksternom samsung 990 pro sa heatsinkom, koja ima free prostora jos oko 300gb, konzola mi se pretvara u concord pri uzletanju, pakao.

Nazad
Vrh Dno