Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

A ja baš tada (danas) našao da testiram konzolu. Izresetovah je, obrisah nalog i izgubih 2 sata na nasumične probleme sa povezivanjem, jer PSN status kaže da je sve u redu (a nije). Onda naleteh na članak na netu koji navodi da postoji problem.

Najgore je što sam kupio konzolu, ona danas stigla i neće na PSN. Restart - neće. Brisanje naloga uz reset - neće. Novi nalog - neće. Tether interneta sa telefona - neće. A ne deluje kao da je banovana. I onda videh članak da je PSN down. F-U-N.

To je mali pogled u digital-only budućnost bez fizičkih igara.

Najgore je što sam kupio konzolu, ona danas stigla i neće na PSN. Restart - neće. Brisanje naloga uz reset - neće. Novi nalog - neće. Tether interneta sa telefona - neće. A ne deluje kao da je banovana. I onda videh članak da je PSN down. F-U-N.

U istom momentu sam i ja upalio i moju konzolu i vidim nece da se uloguje na nalog, reset lozinke, promena..pravljenje novog naloga, non stop izbacuje errore, a na primarnom nalogu ima covek neke igre koje mi je dao, pa zovi njega, ni njemu nije jasno bilo. Reko sta sam sad uradio, a uzeo konzolu pre 5 dana...Posle sam batalio i rekao PC je izmislio sve za ovo....

Prvi dan odma drill, nema opuštanja 😁

Ja sam jos noc pre nego sto je PSN pao primetio probleme s mrezom, uglavnom sporadicni problemi s povezivanjem na GTA Online.. Ispadanje iz igre jer se PSN otkacio na momenat..
Uglavnom prelep uvod u buducnost 🤣

A ja se lomim da kupim PS5 😂
Salim se, uzecu ga, nalozio sam se kao mlad majmun, prelaz sa XBOX 🙂

Odradio backup sa PS5 na PS5 Pro i trajalo punih 6 sati. Sreca pa sam na vreme kupio 2Tb M.2.

Poslednja izmena:
kakav backup? zar nije sve vec u cloudu?

Trebao si samo naloge i save file-ove da bekapujes a igre ili preko ssd-a prebacis ili ponovo download, daleko brže.
Naloge? Pa zar ne mozes samo da se ulogujes na novom PS sa nalozima koje imas?
Sto se tice save games, zar save-ovi nisu vec snimljeni na cloud? Mada, kada se ulogujem na nekom drugom PS, saveovi nisu automatski downloadovani... 🤔
Igre mogu DL, ne bi mi bio problem...

Pitam ovo informativno, jer imam jedan sony i nisam imao potrebe ovo da radim...

Prebacuje instalirane igre da ne bi sve morao da skida opet, pa sad sta je kome brze.

Cloud save postoji ali je dostupan samo ko placa PS Plus..

Znaci posto imam ps plus, prakticno bih mogao da se ulogujem na novi PS bez ikakvih lokalnih backupova...

Znaci posto imam ps plus, prakticno bih mogao da se ulogujem na novi PS bez ikakvih lokalnih backupova...
Proveri samo da li radi sync sa cloud-om, ne znam dal ide automatski. Ja sam odradio prebacivanje onako kako sam napisao u prethodnoj poruci. Ps+ imam na svom nalogu, deca ne, tako da sam svakako sve odradio preko beckup&restore opcije, sem igara, njih sam deo na SSD deo sam skidao. Ne sećam se vremenski koliko je trajalo, ali je bilo kratko.

Ne diram ja to za igranje, klinac se sprema za GTA 6.

I kod mene debeli bio pretih, a i ni Pro nije bolji, tako da je razlika u nijansama.

Nazad
Vrh Dno