U istom momentu sam i ja upalio i moju konzolu i vidim nece da se uloguje na nalog, reset lozinke, promena..pravljenje novog naloga, non stop izbacuje errore, a na primarnom nalogu ima covek neke igre koje mi je dao, pa zovi njega, ni njemu nije jasno bilo. Reko sta sam sad uradio, a uzeo konzolu pre 5 dana...Posle sam batalio i rekao PC je izmislio sve za ovo....Najgore je što sam kupio konzolu, ona danas stigla i neće na PSN. Restart - neće. Brisanje naloga uz reset - neće. Novi nalog - neće. Tether interneta sa telefona - neće. A ne deluje kao da je banovana. I onda videh članak da je PSN down. F-U-N.
To je mali pogled u digital-only budućnost bez fizičkih igara.
Prvi dan odma drill, nema opuštanja 😁Najgore je što sam kupio konzolu, ona danas stigla i neće na PSN. Restart - neće. Brisanje naloga uz reset - neće. Novi nalog - neće. Tether interneta sa telefona - neće. A ne deluje kao da je banovana. I onda videh članak da je PSN down. F-U-N.
To je mali pogled u digital-only budućnost bez fizičkih igara.
Trebao si samo naloge i save file-ove da bekapujes a igre ili preko ssd-a prebacis ili ponovo download, daleko brže.Odradio backup sa PS5 na PS5 Pro i trajalo punih 6 sati. Sreca pa sam na vreme kupio 2Tb M.2.
Naloge? Pa zar ne mozes samo da se ulogujes na novom PS sa nalozima koje imas?Trebao si samo naloge i save file-ove da bekapujes a igre ili preko ssd-a prebacis ili ponovo download, daleko brže.
Proveri samo da li radi sync sa cloud-om, ne znam dal ide automatski. Ja sam odradio prebacivanje onako kako sam napisao u prethodnoj poruci. Ps+ imam na svom nalogu, deca ne, tako da sam svakako sve odradio preko beckup&restore opcije, sem igara, njih sam deo na SSD deo sam skidao. Ne sećam se vremenski koliko je trajalo, ali je bilo kratko.Znaci posto imam ps plus, prakticno bih mogao da se ulogujem na novi PS bez ikakvih lokalnih backupova...
Može može poklon dodir ne može 🤣Ja volim poklone. 😏
i da li si primetio razliku u igranju u odnosu na ps5?Odradio backup sa PS5 na PS5 Pro i trajalo punih 6 sati. Sreca pa sam na vreme kupio 2Tb M.2.
ja imam PS5 i PS5 Proi da li si primetio razliku u igranju u odnosu na ps5?
to sve zavisi jer imaju 3 vezije i revizije FAT-a pa je tako ona prva najtisa jer ima najveci bakarni ventilator...dok je poslednja fat verzija najbucnijaI kod mene debeli bio pretih, a i ni Pro nije bolji, tako da je razlika u nijansama.
ja sam uzeo day 1 debelog...i bolo je dosta komplikovano ocistiti sveOd čega tiši kad se debeli ne čuje
Zavisi mnogo od igre do igre, meni i pro pocne da zuji kad ga uzjase neka zahtevna igra..Od čega tiši kad se debeli ne čuje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari