Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

70e nikako nije nista. Većini ljudi je to minimum 10% od plate, a i ne verujem da se oni sa 2000e razbacuju sa 70e kako im dune.

Ja jedino da sam lud, sad bih kupovao igre za 70e. Jedina igra u životu koju sam kupio po punoj ceni je bila cyberpunk, a realno ni to nisam trebao.

Za ljude kojima je backlog neodigranih igara veliki, kao npr meni, 70e godišnje pretplate se samo tako isplati, jer cu sigurno odigrati bar 12-15 igara, a te odigrane igre me svakako ne interesuju da zadrzim. One koje želim da imam sam kupio (Witcher 3, RDR2, Cyberpunk...), pa ću njih igrati kad hoću i koliko hoću, a sigurno i više od jednom.

Ko nema šta da igra od ponuđenih igara, zaista ne vidim razlog za trošenje na extra/premium nalog. Da je šupački da moraš da platiš ps+ da bi igrao online, apsolutno se slažem.

Uglavnom, ključni razlog prelaska na konzolu sa PC-ja je prevashodno bio iz zdravstvenih razloga, posto sam odlucio da ozbiljno skratim sedenje za kompom. Ovako se zavalim u krevet/kauč i udri.

Nista gore 🙁

Jel ima jos neko problema sa konekcijom? Nisam palio konzolu jedno vreme, pa sad kad sam upalio pise da nisam ulogovan. Kao odradi system update da bi mogao da se povezem na net? Odradio preko usb-a i vise mi to ne izbacuje, kao ni prompt da se ulogujem, ali pise mi da sam offline i playstore i ostale online gluposti ne ucitavaju uopste. kada pokusam da udjem u neku igru, stoji mi na loading screenu i pise please wait. Probao da restartujem par puta, kao i preko drugih mreza, ali isti slucaj.

dzabe uradi factory reset.. sad mi izbacuje i error za disc drive. izbacuje server gresku kada pokusam da dodam nalog. najs

ok, uspeo. neam blage sta se desilo, ali proradilo je nakon sistemske reinstalacije i povezivanja na komsijin net.

Insajderi kažu, PS6 kreće sa kapacitetom od 1TB i bez disk čitača. Troškovi proizvodnje procenjeni na 760$.

Nešto ne verujem tim insajderima, mislim da će biti holiday 2028.

Sony nikad ne menja plan , jedina sansa da ne izadje u q4 2027 je da dignu sve u vazduh. takodje ovo su leaks od kepler_l2 koji ne gresi.

Cena ram memorije je pala za nekih 30-40% kako je Google izbacio neki Turbo Quant koji troši 6x manje memorije
Biće verovatno uskoro poplava memorije možda i čipova.
Tako da ne vidim zašto ne bi izbacili oni to rade u nekom dogovoru sa Rockstar da se proda što više konzola obe generacije.
Ono što mene brine je što je kvalitetnih igara na PS5 može nabrojati na prste jedne ruke, pitanje dal ima za dve sem silnih remastera.
Iskreno posle ove najgore generacije konzola sto se tice sadržaja uopšte ni ne razmišljam uzimati novu, pre ću dodati para i uzeti PC spojiti na TV, gamepad u ruke i ubiti 1,2 igre godišnje 😂

450e sa 2 godine premium naloga je odlicna opcija bez razmisljanja, samo se pitam gde ga je iskopao. Bukvalno samo on ima, na Iponu (odakle svi madjari narucuju) nema takve ponude.
Evo i ja da se javim nakon mesec dana i da kazem da sam ipak umesto verzije sa dve godine premuim naloga ipak kupio slim verziju bez naloga i jos dodatni dzojstik...
Drugar mi je moju jetel karticu povezao sa sonijem i paypalom i na taj nacin direktno kupujem igrice iz prodavnice i resio sam da kupujem samo kada si na velikim snizenjima fazon 80-90% u prevodi 5do10dolara, jedino sam za Fifu dao 20dolara jer je klinac napinjao...
Za sada sam zadovoljan kupljenim i ako sutra dan moram da prosirim imam opciju preko externog ssd-a...
Hvala svima na pomoci! Znacilo mi je u odluci!

Upravo su i kod nas kod skocile cene za ps 5….pa tako sad digital za kes izlazi 78000, a disk verzija 85000.Za pro jos uvek nisu izbacili cenu.
Primera radi u Grckoj je jos uvek digital 500e,disk 550e pro 750e.

Poskupeo u mađarskoj pro (ipon prodavnica), pa i svi mađari koji dobavljaju, sa 330k na 400k forinti.

Ja htedoh da kupim Pro, ali sam se već kasno javio - naredna tj. ova nabavka je već po višoj ceni.

Ne znam koliko su do sada izbacili Limited editiona za Dualsense, i vecina su mi bezveze, neki cak i ruzni.
2-3 su mi se svidela, a najbolji je 30th anniversary.

Videcemo kakav ce biti za Wolverina

Nov sam u ovom svetu pa da pitam koji je nalog trenutno najbolje napraviti.

Indija bude najpovoljnija kada uspeš da nahvataš dopune, dok svakako napravi jedan US birajući neku državu bez poreza (Aljaska, Oregon, Montana...). U ovoj temi možeš da nađeš koji info više.

Indija je postala jako teška za dopune a ubedljivo je najjeftinija.
Turska je solidna alternativa ako gledaš da prođeš jeftinije.

Napravio sam na Aljasku za sada. Jos da se skontam kako ide s placanje 🙂

Hvala na brzim odgovorima,jos da malog odlepim od PS5 pa da dovrsim sve.

Ja sam uspeo da ubodem na Aljasci grad za porezom 😁 Prebacio se na Oregon. Na Turskom nalogu sam se sit nakupovao sad na rasprodaji 😎

Aljaska već neko vreme naplaćuje porez. Ja sam se preselio ima sigurno 6m, možda i godinu dana.

Nazad
Vrh Dno