Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Meni naplaćivao, nisam otišao tek tako. Izgleda da sam nepoželjan jer malo trošim.

Meni naplaćivao, nisam otišao tek tako. Izgleda da sam nepoželjan jer malo trošim.
Zavisi od poštanskog broja, kod nekih naplaćuju porez, kod nekih ne. Meni je npr 99506 i ne naplaćuju porez već više od dobrih 10 godina

Ali da budemo iskreni taj upscale sve bolje i bolje izgleda, pogotovu na Pro-u

Ja sam se lomio, i uspeo da odreagujem na vreme pre poskupljenja. 770 EUR na kraju platio, na prvi poziv bila je oko 40ak eur manja, otisla preko noci.
Vidim da je sada mnogo vise i kod nas i u HU.

dok je bio 600-650 eur nije bio scam, ali sad kad su nasvirali cene onda jeste, pogotovo uzimajuci u obzir da sledece godine izlazi ps6 za slicnu cenu. Skoro 1k$ za gta 6 30-40fps, boze boze 😀

Ja sam samo zvao i izvadio kes, zena isla da uplati, i isla po konzolu. 😀
Sta da sakrijem kad grinda vise od mene, hahahaha. 😀 Skoro uzela platinum na Plants vs. Zombies: Replanted, 160h ubila...
Sad me juri da igramo Overcooked, ali ne dam se, prvo Pragmatica da se platinira! 😀

pa vama trebaju dve konzole 😂

Pa rekao sam joj da cu sad obican PS5 da joj prebacim gore kod kompa, ali nece, tako da ce uskoro na oglase. 😀

Koliko je bucna konzola?
Ja sam kupio Pro pre koju nedelju, cim se pokrene igra krene da zuji i testerise kao nenormalna.
Probao sam da zaustavim vent i zakljucio da je do njega. Coil whine-a ima i cuje se kada sam pored konzole, ali se ne cuje na 2m udaljenosti.
Narucio sam rezervni vent (trenutno imam Deltu), javicu da li je pomoglo.

@shin-bojan

kod mene na max settings u najluđem boss fajtu u Final Fantasy VII prede kao mačka, jedva se čuje, ali imaj u vidu da sam 4m udaljen TV-a, ne znam kakva je situacija kad naslonim uvo na konzolu, ali ko da je i bitno

Poslednja izmena:
Ja sam na 3m, pa cujem cim je tisa scena.
Imao si srece, vidim da se na redditu masovno ljudi zale.
Ako ikada budes skidao bocnu stranu, proveri da li vent ima 3 ili 4 crte u sredini.

Nisam do sada znao da i konzole imaju taj famozni coil whine, bas bezveze 🙄Moja je takodje necujna . . . .

Koliko je bucna konzola?
Ja sam kupio Pro pre koju nedelju, cim se pokrene igra krene da zuji i testerise kao nenormalna.
Probao sam da zaustavim vent i zakljucio da je do njega. Coil whine-a ima i cuje se kada sam pored konzole, ali se ne cuje na 2m udaljenosti.
Narucio sam rezervni vent (trenutno imam Deltu), javicu da li je pomoglo.
Uvek se nasmejem na coil whine, cmizdreći kalem 😅. Mada mi nije bilo smesno kad sam imao na grafi ali je prestao posle nekog vremena.

Par stvari koje 99.9% ti neće rešiti problem ali gledaj ništa te ne košta da probaš. Promenis utičnicu i/ili obrneš pinove u uticnici. To jest samo okreneš utikač za 180 stepeni. Meni je to rešavalo neke probleme sa wooferom, znam nije ista stvar ali ne košta da probaš.

Nazad
Vrh Dno