Sta su sve morali da rade kako bi pogurali Pro verziju 😄Sony je mislio na ovakve stvari za spas muževa... Zamisli da si morao da menjaš Xbox Series S za X. 😎
Kazi ti nama vidis li neku realnu razliku izmedje ps5 i sada pro verzije?
Imam problem, ne mogu da se ulogujem na psn account. PS5 nisam koristio od aprila meseca, nisam ni bio kući. Sinoć ga upalim ne mogu da se ulogujem. Id i password prihvati, ali mi traži 2 step verification neki kod. Ne pamtim da sam mu to ikad ubacio.
Ma ps support centar nema vajde, može kao šifru da mi resetuje, to mogu i sam. Radi se o običnom chat botu.
Kad mu dam do znanja da imam problem sa 2 step verification kodu, onda mi kaže da moram da razgovaram sa njihovim agentima da mi ugase tu opciju, ali trenutno nema dostupnih agenata😅
Jel imao ko sličnih problema?
Sa lozinkom je sve ok. Ali me baci na 2 step verification cod. Pretrazio sam sve mejlove od Sony-a, nista nisam mogao da nađem.
Imam tu opciju sa passkey, kao ubacite neki passkey koji ste sačuvali od ranije. Koji bre passkey? Nisam ja to uopste pravio, valjda bi znao da jesam. Ps5 imam od 2022. samo ID i password nista vise. Ne znam sta da radim
@delrey Mislim da PS nema opciju da ti 2FA ide preko emaila. Mislim da su opcije tipa google authenticator ili SMS. Vidi ako si kojim slucajem sacuvao backup codes negde.
I da, kao sto rece Djomla, najverovatnije si upisao sigurnosno pitanje, pa pretpostavljam da sa tim mozes da iskoristis recovery opciju. Doduse, pojma nemam kako se radi recovery.
Ne moze da se loguje na PSN account ali je ulogovan na konzoli. Bar sam ja bio.Ne može da menja pass zato što ne može da se loguje.
@delrey loguj se preko web-a tj idi na Trouble Signing In> recover your account
Ovo su njegove reči:Ne moze da se loguje na PSN account ali je ulogovan na konzoli. Bar sam ja bio.
Valjda ce da ga pusti da pokuša promenu.
Dobro je i da pokuša recovery ako ga tu opet ne vrati na 2FA.
Mozda ne moze samo na PSN.Ovo su njegove reči:
PS5 nisam koristio od aprila meseca, nisam ni bio kući. Sinoć ga upalim ne mogu da se ulogujem.
Jedino sta mi nudi je 2 step verification cod i passkey@delrey Mislim da PS nema opciju da ti 2FA ide preko emaila. Mislim da su opcije tipa google authenticator ili SMS. Vidi ako si kojim slucajem sacuvao backup codes negde.
I da, kao sto rece Djomla, najverovatnije si upisao sigurnosno pitanje, pa pretpostavljam da sa tim mozes da iskoristis recovery opciju. Doduse, pojma nemam kako se radi recovery.
Tako je. Mogu da se ulogujem u konzolu na pocetku, ali na PSN me moguMozda ne moze samo na PSN.
I ja sam bio offline za PSN a ušao sam u nalog.
Kakogod, neka proba čovek sve varijante.
Ovde idi bez unosa maila ili nakon unosa maila idi na trouble kako bi dobio link na mail za recovery.Jedino sta mi nudi je 2 step verification cod i passkey
Tako je. Mogu da se ulogujem u konzolu na pocetku, ali na PSN me mogu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari