Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Vidim da ubrzano vežba Smouka tako da će moj Sub Zero izgleda da popije patos. Ako počne da mi dere i Scorpiona, to je to, prelazim na Astro Bota.
Ako igrate MK1 probaj Noob Saibot-a, nisam puno igrao MK1, ali se sećam da smo se ortak i ja fino makljali Noob vs Smoke na MK9 😁

Koji je sad najnovili ili najzanimljiviji MK? Kakva je situacija sa Tekkenom, to sam cepao na ps2.

Zlotvori su Cyraxa, mog omiljenog, u MK1 prikazali kao ženu. Tako da se MK i ja rastajemo do daljnjeg 💧

Valja sačekati sa Mortal Kombat: Legacy Kollection jer je bio masivni refund novca koliko je igra očajno radila na PS. Iako je izašao update početkom novembra, input lag je i dalje drastično veći nego na drugim konzolama. Baš ume da upropasti uživanje.

Toliko priče oko MK, morao sam odraditi upgrade 🤣

Prilozi

• Screenshot_20251208_150158_Chrome Beta.jpg
    Screenshot_20251208_150158_Chrome Beta.jpg
    92.2 KB · Pregleda: 68
Krenuo je Wrap Up 2025 na PSN.

Screenshot 2025-12-10 at 08-54-09 roman_alexei Wrap-Up 2025 PlayStation.png
Screenshot 2025-12-10 at 08-53-38 roman_alexei Wrap-Up 2025 PlayStation.png

Sin je dobio gejmerski comp i odmah se broj sati smanjio, prošle godine smo bili preko 2.000🙂 BTW, moja žena igra isključuivo AstroBot-a 🙂

1000187603.jpg

1000042456.jpg

599€, sasvim korektno s obzirom da teško može da se nađe ispod 700.

Inače potpuno nepotrebno u ovom trenutku, ali nešto kontao, ako RAM nastavi da skače zbog ovog Ai ludila, verovatno će i sve što ima RAM u sebi, uključujući i konzole.

Sad je skriven na poslu od žene u nadi da će da se ukaže prilika da ga zamenim sa PS5 fat koji stoji ispod TV-a, a da ne primeti 😎

Sad je skriven na poslu od žene u nadi da će da se ukaže prilika da ga zamenim sa PS5 fat koji stoji ispod TV-a, a da ne primeti 😎
U koliko para da će da primeti prvog dana kad dođe sa posla, skenira prostoriju za 20ms i uporedi postojeće stanje sa stanjem baze podataka u mozgu, za šta će joj trebati dodatnih 30ms?

Ja sam priznao mojoj i nahebao, pomirili smo se tako što sam morao naručiti nov garderober... 🤣

U koliko para da će da primeti prvog dana kad dođe sa posla, skenira prostoriju za 20ms i uporedi postojeće stanje sa stanjem baze podataka u mozgu, za šta će joj trebati dodatnih 30ms?

suptilno je ućuškan iza ΔΟΧΟ lampe pa ne upada u oči, vremenom ću da protnem priču da stiže novi faceplate, ovo-ono
...pusti me da maštam brate

Izdrzi!
Javi se ako ti kojim slucajem zatreba prenociste!
i za tebe i za ps5 pro 😀

Vreme je da se podsetimo genijalnog klipa.

Inače moja mi je uzela za godišnjicu debeljka ali kad sam uzeo psvr2 umalo me ne izbaci. Od tada ostalu tehniku dobijam od kolega koje imaju viška i ne treba im 🤣, znači bitno je da nije plaćeno jer pobogu ko daje tolike pare za zvučnik 🤣

P.S. siguran sam da čitaju šta pišemo, nahebaćemo

Pogledajte prilog 517660

599€, sasvim korektno s obzirom da teško može da se nađe ispod 700.

Inače potpuno nepotrebno u ovom trenutku, ali nešto kontao, ako RAM nastavi da skače zbog ovog Ai ludila, verovatno će i sve što ima RAM u sebi, uključujući i konzole.

Gde ima za te novce? Moze i pp.

Nazad
Vrh Dno