Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Jedino sto ova adidas strafta upada u oci, ali osim ako nije OCD freak ili neka picajzla, mislim da si na sigurnom. Realno moze da provali samo neko ko obraca paznju, a uz to i zna razlike izmedju verzija konzola.

Da te lepo sluzi 🎮

I ja mislim da sam lagan. Do kraja meseca da izguram i na konju sam, posle mogu da protnem priču da je to bilo još letos 🕶️
Mada se neki kladili ovde da sam busted u naredna 24 sata, ali ja mislim da je velika kvota za to 🙂
Ma ne priznaj ništa to je taj koji imate oduvek samo si zamenio masku u nekom trenutku ako baš počne da zapitkuje.

odrađena Indija sa našom Rajf karticom 🙂
Deluxe paket
5,091 Indian Rupee equals
56.70 United States Dollar

hvala kralju !
Planiram klinca da obradujem za novu godinu sa ps5, dobar je djak, zasluzio je. Zadju konzolu koju sam imao je Sega mega, od tada nisam nista pratio. Dali ovo gore znaci da nalog odmah pravim na Indiju? I dok god mi traje pretplata, imam te igrice iz paketa? Razmisljam o ps5 disk verziji, ako neko ima predlog gde je povoljnije kupiti, moze i u pp da napise.

Planiram klinca da obradujem za novu godinu sa ps5, dobar je djak, zasluzio je. Zadju konzolu koju sam imao je Sega mega, od tada nisam nista pratio. Dali ovo gore znaci da nalog odmah pravim na Indiju? I dok god mi traje pretplata, imam te igrice iz paketa? Razmisljam o ps5 disk verziji, ako neko ima predlog gde je povoljnije kupiti, moze i u pp da napise.
Ja bih napravio US kao glavni nalog, a onda Indiju kao nalog za PS+ pretplatu. Igre instaliras preko indijskog naloga, a igras na US.

Sto se konzole tice, ili KP ili neka od domacih prodavnica, ali sacekaj 2-3 nedelje, najverovatnije ce uleteti neki popusti u prodavnicama. Zapravo, isto vazi i za PS+. Obicno bude oko katolickog bozica, doduse mislim da su prosle godine preskocili, ali je zato bilo bese u februaru.

Sto se igara tice, na raspolaganju su ti dok ih ne sklone iz kataloga. Svakog meseca nesto ubace, nesto izbace. Takodje mesecno imas 3+ igre da pokupis koje su ti uvek dostupne za igranje, pod uslovom da ti je aktivna pretplata.

Ima li neko sličan problem? Nova konzola ps5 slim. Radi ovo vec drugi put prilikom pokretanja,a posle par sekundi problem nestane.

...
Proveri da nije HDMI kabl nekako loše ubačen ili nešto savijen. Možeš i u drugi port televizora, a probao bih i sa nekim drugim kablom čisto da vidiš da li je do povezivanja. Ovako na blic ne deluje mi da je do konzole.

Ima li neko sličan problem? Nova konzola ps5 slim. Radi ovo vec drugi put prilikom pokretanja,a posle par sekundi problem nestane.

...
Jesi siguran da nije problem do HDMI na tvom vrhunskom tesla televizoru?

Takav problem mi se isto javio sa Android box-om na jednom sličnom ŠBL televizoru

Probao na Samsungu i gle čuda radi bez problema.

Što će reći riknaja HDMI 😁

Probao sam i drugi HDMI port ali ista situacija. Dešava se da radi vez problema danima i onda prilikom pokretanja počne da pravi problem. Fora je što to traje par sekundi i nakon toga radi bez ikakvih problema u meniju i tokom igranja igrica. Jedino zeza prilikom pokretanja sistema i to povremeno. Mislim da je do ovog glupog tv-a. Jedino još da probam drugi hdmi kabl.

Tv je 1080p i stavrno je vrhunski xD ...

Mislim da je do ovog glupog tv-a.

99%
Nema šanse da je do konzole. Možeš da kreneš sistemom eliminacije. Ako imaš još neki displej (monitor npr) možeš da probaš pa da vidiš da li će problem da se javlja i s njim. Ako koristiš HDMI koji je došao uz konzolu teško da i on može da stvara problem. Znači najverovatnije je TV, odnosno njegovi HDMI portovi.

Edit : sad vidim da je brend Tesla. Burazeru je jedan takav živce pokidao, na kraju ga je presekao motornom testerom na pola (ozbiljno).

U prevodu - sasvim sigurno je TV problem.

100% je

🤣

Glup tv ne može nikako biti vrhunski
Zezam se da je vrhunski xD gde može da bude vrhunski tv od 100e

99%
Nema šanse da je do konzole. Možeš da kreneš sistemom eliminacije. Ako imaš još neki displej (monitor npr) možeš da probaš pa da vidiš da li će problem da se javlja i s njim. Ako koristiš HDMI koji je došao uz konzolu teško da i on može da stvara problem. Znači najverovatnije je TV, odnosno njegovi HDMI portovi.

Edit : sad vidim da je brend Tesla. Burazeru je jedan takav živce pokidao, na kraju ga je presekao motornom testerom na pola (ozbiljno).

U prevodu - sasvim sigurno je TV problem.
I meni kida živce.... Zvuk nikakav, kvalitet slike onako... Mora da je do njega. Koristim HDMI koji je dosao uz konzolu.

Nazad
Vrh Dno