Ma nema sanse da provali... You are safe!The bomb has been planted 💣
Pre
Pogledajte prilog 517865
Posle
Pogledajte prilog 517868
Zločin 🤘
Ako bude nešto zanimljivo javljam, ali nadam se da neće 😎
Sad sam pokazao verenici, kaze ne vidi nikakvu razliku 😀The bomb has been planted 💣
Pre
Pogledajte prilog 517865
Posle
Pogledajte prilog 517868
Zločin 🤘
Ma ne priznaj ništa to je taj koji imate oduvek samo si zamenio masku u nekom trenutku ako baš počne da zapitkuje.I ja mislim da sam lagan. Do kraja meseca da izguram i na konju sam, posle mogu da protnem priču da je to bilo još letos 🕶️
Mada se neki kladili ovde da sam busted u naredna 24 sata, ali ja mislim da je velika kvota za to 🙂
Realna priča skroz. 😁Ma ne priznaj ništa to je taj koji imate oduvek samo si zamenio masku u nekom trenutku ako baš počne da zapitkuje.
Planiram klinca da obradujem za novu godinu sa ps5, dobar je djak, zasluzio je. Zadju konzolu koju sam imao je Sega mega, od tada nisam nista pratio. Dali ovo gore znaci da nalog odmah pravim na Indiju? I dok god mi traje pretplata, imam te igrice iz paketa? Razmisljam o ps5 disk verziji, ako neko ima predlog gde je povoljnije kupiti, moze i u pp da napise.odrađena Indija sa našom Rajf karticom 🙂
Deluxe paket
5,091 Indian Rupee equals
56.70 United States Dollar
hvala kralju !
Poslao ženi, vidi razliku 🤣Sad sam pokazao verenici, kaze ne vidi nikakvu razliku 😀
Ja bih napravio US kao glavni nalog, a onda Indiju kao nalog za PS+ pretplatu. Igre instaliras preko indijskog naloga, a igras na US.Planiram klinca da obradujem za novu godinu sa ps5, dobar je djak, zasluzio je. Zadju konzolu koju sam imao je Sega mega, od tada nisam nista pratio. Dali ovo gore znaci da nalog odmah pravim na Indiju? I dok god mi traje pretplata, imam te igrice iz paketa? Razmisljam o ps5 disk verziji, ako neko ima predlog gde je povoljnije kupiti, moze i u pp da napise.
Nova maska, sa većim prorezom za hladnjak, uzeo kod lokalnih Kineza 😁Ma ne priznaj ništa to je taj koji imate oduvek samo si zamenio masku u nekom trenutku ako baš počne da zapitkuje.
👀👀👀👀👀👀👀👀👀The bomb has been planted 💣
Pre
Pogledajte prilog 517865
Posle
Pogledajte prilog 517868
Zločin 🤘
Proveri da nije HDMI kabl nekako loše ubačen ili nešto savijen. Možeš i u drugi port televizora, a probao bih i sa nekim drugim kablom čisto da vidiš da li je do povezivanja. Ovako na blic ne deluje mi da je do konzole.Ima li neko sličan problem? Nova konzola ps5 slim. Radi ovo vec drugi put prilikom pokretanja,a posle par sekundi problem nestane.
...
Jesi siguran da nije problem do HDMI na tvom vrhunskom tesla televizoru?Ima li neko sličan problem? Nova konzola ps5 slim. Radi ovo vec drugi put prilikom pokretanja,a posle par sekundi problem nestane.
...
100% jeMislim da je do ovog glupog tv-a.
🤣Tv je 1080p i stavrno je vrhunski xD ...
Mislim da je do ovog glupog tv-a.
Zezam se da je vrhunski xD gde može da bude vrhunski tv od 100e100% je
🤣
Glup tv ne može nikako biti vrhunski
I meni kida živce.... Zvuk nikakav, kvalitet slike onako... Mora da je do njega. Koristim HDMI koji je dosao uz konzolu.99%
Nema šanse da je do konzole. Možeš da kreneš sistemom eliminacije. Ako imaš još neki displej (monitor npr) možeš da probaš pa da vidiš da li će problem da se javlja i s njim. Ako koristiš HDMI koji je došao uz konzolu teško da i on može da stvara problem. Znači najverovatnije je TV, odnosno njegovi HDMI portovi.
Edit : sad vidim da je brend Tesla. Burazeru je jedan takav živce pokidao, na kraju ga je presekao motornom testerom na pola (ozbiljno).
U prevodu - sasvim sigurno je TV problem.
Radi radi, kačili smo neki većMeni nece da otvori....
Radi li vam? Jel uspio ko da vidi koliko je dabi i noci u 2025 proveo igrajuci🤣
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari