Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Ko su ljudi koji igraju goat simulatore, još gledam na steam Overwhelmingly Positive, wtf ?

Ko su ljudi koji igraju goat simulatore, još gledam na steam Overwhelmingly Positive, wtf ?
ovo se isto pitam vec godinama :)

...sledeca scena, veceras otvaram vino i instaliram goat simulator...

Baš mi je prošlo kroz glavu da nikad u životu nisam upoznao osobu koji igra ovako nešto. Takođe i one euro truck zezalice i uopšte simulacije tog tipa.

Možda ih sramota pa čuvaju to za sebe :)

Goat simulator je za fun sa prijateljima, online ili split-screen co-op pa isprobajte :)
Eto odgovora
Ako vi i drugari stalno pretite kako će te pobeći od kuće jer su vam se svi smučili i kupiti koze i preseliti se na planinu :love:
Eto prave simulacije za vas da vidite jeste li sposobni za takav život ili samo priča u prazno 😁😁😁

Играо мој син кад је имао 10.
Али интересантно ми што увек добро оцењују игру.
Колико сам видео гејмплеј фора је откачено зезање а не конкретан циљ.

Eto odgovora
Ako vi i drugari stalno pretite kako će te pobeći od kuće jer su vam se svi smučili i kupiti koze i preseliti se na planinu :love:
Eto prave simulacije za vas da vidite jeste li sposobni za takav život ili samo priča u prazno 😁😁😁
Nije to goat simulator. Za to iskustvo upališ Stardew Valley iz prošlog meseca.;)

Igrao sam ja malo Stardew Valley, nije loš ali brzo dosadi. Goat Simulator je sprdnja, nije to simulacija čuvanja koza pobogu, pogledajte YT. :D

Moj sin koji je 8 igrao je prethodne delove sa društvom, sad vidim jedva čeka trojku.

Goat Simulator je faktički Saints Row samo sa kozom u glavnoj ulozi, tako bih opisao igru :D

Pokazao sinu od 6 ipo godina trailer, oduševljen, tako da mi je sve jasno. :) Mada, priznajem, totalno opičena igra, haos... :)

Kakva su vam long-term iskustva sa zamenjenim analozima na kontroleru? Da li se nekom vratio drift na tmr ili hall analogu?
Počeo je da vuče levi stick na gore na starom kontroleru van garancije i ne znam da li da se upuštam u zamenu analoga ili uzmem nov kontroler.

Na papiru drift na hall effect analogu nije moguc jer nema sta da driftuje sto bi se reklo. Ja sam reparirao jedan odavno i radi sve normalno..

Zamena ili provereni polovnjaci nema nikakve potrebe za novim. Imam 4 polovna i 2 kupljena nova (1 sa konzolom drugi odmah posle). Na 1 od tih novih menjan analog (driftovao) hallom i radi perfekto. Drugi od ta dva probao sam da menjam i spalio ga 🙂. Naučio svoje limite u lemljenju a to je zamena potenciometra tj dve tri kontkt tacke i dosta.

1 reklamirao u servisu zbog kocke,koja je nije bila mekana,kao da je imala neki otpor na gumici. Radi normalno,al kada je pritisnisnes nemas taj osjećaj kao da je dugme uvučeno.
I naravno i z drift, nije bilo pretjerano al R3 na fc nije reaovalo vazda.
Odbili su me,al su Kocku napravili. Tj sada je mekana.
Na drugom dzojstiku problem je sa X imam,da mi je znati kako ga rijesiti al ovaj nije u garanciji vise

Zameniš gumice, očigledno imas jak stisak i gumice troše. Imaš na aliju da naručiš i brdo klipova na yt kako se menja.

Znam menjao sam na jednom 😅 e ali se ispostavilo da je od treskanja o pod popustilo kućište i šrafčići pa je imao lufta i onda nemaju dugmići tj.gumice otpor o ploču. Sad se setih

Gledao sam na YT neku foru sa papirom,usisivačem da se izvuce. Jednom sa papirom je stvarno urodilo plodom. Eto probacu sa usivacem kada stignem

Default su plitki,neudobni,ovo je prava stvar,extra osecaj,kvaliteni

Sta radite sa tim palicama
Igram ranked bo6,maximalno ih gazim i ni milimetar drifta

Imam hallpi tmr za zamenu,ceka svoju sansu

Meni je ponovo krenuo drift na originalnom, malo tu pokušavao da rešim onim vrtenjem pečurki i kao reši se, ali se random vraća, pa sam Taushimu zavrsio rezervnim kontrolerom.

Inace imam gulikit za dva kontrolera, odavno mi stigla i maska za 30 godina i sve uredno spakovano u fijoci. Ocu oba odjednom da rešim, ali hoću da kupim neku krštenu lemilicu i sve što treba, samo nikako to da uradim.

Nazad
Vrh Dno