Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Ko su ljudi koji igraju goat simulatore, još gledam na steam Overwhelmingly Positive, wtf ?

Ko su ljudi koji igraju goat simulatore, još gledam na steam Overwhelmingly Positive, wtf ?
ovo se isto pitam vec godinama :)

...sledeca scena, veceras otvaram vino i instaliram goat simulator...

Baš mi je prošlo kroz glavu da nikad u životu nisam upoznao osobu koji igra ovako nešto. Takođe i one euro truck zezalice i uopšte simulacije tog tipa.

Možda ih sramota pa čuvaju to za sebe :)

Goat simulator je za fun sa prijateljima, online ili split-screen co-op pa isprobajte :)
Eto odgovora
Ako vi i drugari stalno pretite kako će te pobeći od kuće jer su vam se svi smučili i kupiti koze i preseliti se na planinu :love:
Eto prave simulacije za vas da vidite jeste li sposobni za takav život ili samo priča u prazno 😁😁😁

Играо мој син кад је имао 10.
Али интересантно ми што увек добро оцењују игру.
Колико сам видео гејмплеј фора је откачено зезање а не конкретан циљ.

Eto odgovora
Ako vi i drugari stalno pretite kako će te pobeći od kuće jer su vam se svi smučili i kupiti koze i preseliti se na planinu :love:
Eto prave simulacije za vas da vidite jeste li sposobni za takav život ili samo priča u prazno 😁😁😁
Nije to goat simulator. Za to iskustvo upališ Stardew Valley iz prošlog meseca.;)

Igrao sam ja malo Stardew Valley, nije loš ali brzo dosadi. Goat Simulator je sprdnja, nije to simulacija čuvanja koza pobogu, pogledajte YT. :D

Moj sin koji je 8 igrao je prethodne delove sa društvom, sad vidim jedva čeka trojku.

Goat Simulator je faktički Saints Row samo sa kozom u glavnoj ulozi, tako bih opisao igru :D

Pokazao sinu od 6 ipo godina trailer, oduševljen, tako da mi je sve jasno. :) Mada, priznajem, totalno opičena igra, haos... :)

Nazad
Vrh Dno