Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Podsetili me na stare Genius zvucnike sto sam koristio godinama. :D

20240815_100007.jpg

Umesto Bloodborne remake dobili su Temu zvučnike
Bravo Sony nikad vise neću kupiti vašu konzolu

Како решити проблем "nw-102308-4"?

To su remasteri, ima i System Shock 2, rimejk je ono što su uradili sa Demon's Souls na PS5 launchu. Meni je to skroz ok, taj remaster, gde igra u principu zadržava originalni izgled, samo je blago upeglana i malo "apskejlovana". BB i originalni Dark Souls su mi omiljene souls igre upravo zbog tog "prljavog" kolorita, ujedno i dve najhororičnije souls igre, pogotovo BB sa tim viktorijanskim settingom, vukodlacima i ostalim blood starved zverima. Svi naredni delovi su više dark fantasy nego horor.

System Shock 1 remake sa uživanjem odigrao, nisam znao za dvojku da su radili remaster.

Ovo crvenim markerom moze da se postigne ...

Stiže polako nova revizija PS5 Slim Digital 825GB o kojoj se spekulisalo početkom meseca. Osim manjeg SSD-a, promenili su i plastiku i sad je skroz mat.

Moracu onda svoj old FAT PS5 da podignem cenu prilikom prodaje, vredi barem 100e vise nego ovo sta sada uvaljuju.
A o prisustvu disk drajva da ne pricam.

Sviđa mi se mat izgled, kao što je debeljko bio mat. Meni je ona glossy plastika oko USB porta u koji ubadam PSVR2 izgrebana, verujem da će biti bolja situacija sa mat plastikom.

Nazad
Vrh Dno