Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Podsetili me na stare Genius zvucnike sto sam koristio godinama. 😀

20240815_100007.jpg

Umesto Bloodborne remake dobili su Temu zvučnike
Bravo Sony nikad vise neću kupiti vašu konzolu

Како решити проблем "nw-102308-4"?

To su remasteri, ima i System Shock 2, rimejk je ono što su uradili sa Demon's Souls na PS5 launchu. Meni je to skroz ok, taj remaster, gde igra u principu zadržava originalni izgled, samo je blago upeglana i malo "apskejlovana". BB i originalni Dark Souls su mi omiljene souls igre upravo zbog tog "prljavog" kolorita, ujedno i dve najhororičnije souls igre, pogotovo BB sa tim viktorijanskim settingom, vukodlacima i ostalim blood starved zverima. Svi naredni delovi su više dark fantasy nego horor.

System Shock 1 remake sa uživanjem odigrao, nisam znao za dvojku da su radili remaster.

Fan made ilustracije su 100 puta bolje nego ovaj njihov low effort poluproizvod.

Bukvalno

Ovo crvenim markerom moze da se postigne ...

Stiže polako nova revizija PS5 Slim Digital 825GB o kojoj se spekulisalo početkom meseca. Osim manjeg SSD-a, promenili su i plastiku i sad je skroz mat.

Moracu onda svoj old FAT PS5 da podignem cenu prilikom prodaje, vredi barem 100e vise nego ovo sta sada uvaljuju.
A o prisustvu disk drajva da ne pricam.

downgrade u svakom pogledu, pogotovo ovaj mat izgleda kao da je sa alija nabavljen 😀

Sviđa mi se mat izgled, kao što je debeljko bio mat. Meni je ona glossy plastika oko USB porta u koji ubadam PSVR2 izgrebana, verujem da će biti bolja situacija sa mat plastikom.

Nazad
Vrh Dno