rAMA
Čuven
- Učlanjen(a)
- 11.02.2007
- Poena
- 825
na slim i na pro ce gta 6 raditi na 30fps, samo ce malo bolje da izgleda na pro zbog pssr, ko igra na monitoru onda ce da primeti tu razliku
na slim i na pro ce gta 6 raditi na 30fps, samo ce malo bolje da izgleda na pro zbog pssr, ko igra na monitoru onda ce da primeti tu razliku
Yep. U zvaničnim prodavnicama je zapravo nešto ispod 31k dinara, ali brzinskom pretragom na KP nadjoh PS5 digi slim za 400e, a Pro za 730e. Ja i dalje ne vidim isplativost tolike razlike. Naravno, ko sve voli da gura na Max, a ima para, onda mu ni 3 puta veća cena neće predstavljati problem.Benefite 120 VRR ima i sa obicnom peticom ako ima TV koji podržava ili monotor. Naravne ne kao PRO ali opcijanje tu i radi posao odlično. Dal je moguće da je PRO 300 eur skuplji od obične DE?
Što kaže kolega više je do kompanina, mogu oni performance da puste i na PS5 ali neće. Više je to sve marketinška patka nego što je realnost. Ne kažem da na pro 60fps RDR2 patch neće raditi bolje i lepše nego na PS5 nego da je moguć i na PS5.Mene na PS5 razocaralo kad sam pustio RDR2 i ono 30fps, reko WTF... Posle od muke morao da uzmem komp i igram u 175fps.
Nisam mogao da svarim 30 fps-a nikako. Tako i za GTA VI, ili cu uzeti Pro da me mine zelja i igram day one, ili cu da sacekam da izadje na PC.
Verujem da ce RDR2 dobiti patch kao sto se navodi za PS5 Pro, e onda ce biti milina.
Ja kad vidim npr kako na PS5 izgledaju God of War, Ghost of Tsushima i npr The Last of US remaster prvi deo, uopste ne vidim potrebu za nesto boljom grafikom, a sve to savrseno lepo radi na PS5.
Poenta je da, meni bar, ne treba bolji izgled. Takodje, cenim da sto se izgleda tice, to su takve minorne razlike, da cu jedva bilo sta primetitii u toku igre.Na PRO-u izgleda bolje
Da li je 300e doplate vredno sad kada se poredi 430 vs 730 preko KP, realno nije.
Ali ce kako se ciklus priblizava kraju igre biti sve losije i losije na obicnom PS5.
Ako je kratak budzet, onda obican. Ako se para u budzetu ima, onda pro.
Da se ubacim, rekao bih da je sve stvar ukusa i (ne)mogućnosti.Poenta je da, meni bar, ne treba bolji izgled. Takodje, cenim da sto se izgleda tice, to su takve minorne razlike, da cu jedva bilo sta primetitii u toku igre.
Da je razlika u ceni stotinjak evra, pa ajde i ok, ali 300e mi je neisplativo, da ne kazem bacanje para.
Naravno, svako radi kako mu odgovara. Neko bi dao i 1500e za 10% bolji "izgled".
Apsolutno se slazem, zato sa jedne strane i spominjem da ko hoce i moze, platice i mnogo vise od trenutne cene "jer zeli i moze mu se".Da se ubacim, rekao bih da je sve stvar ukusa i (ne)mogućnosti.
Ja svoje misljenje zasnivam na onom predstavljanju Pro verzije i grafickim prikazima sta i kako bolje izgleda i ono je realno bilo smesno. Moguce da je sada to vise napredovalo, ali osim ako iskljucivo ne igras te igre koje zaista bolje izgledaju, 300e si prakticno bacio u smece. Ok, preterujem malo, Pro verzija ce biti dugovecnija na neki nacin, ali dok ona zaista pocne da ima smisla u odnosu na obicnu peticu, ja cu najverovatnije vec preci na sesticu.Samo ću ispraviti da razlike u igrama koje su dobile dobar Pro Patch i PSSR podršku nisu minorne, ali složiću se da je razlika u ceni velika.
Slažem se, igra je odlična, obrnuo sam s užitkom i repriziraću AW1 remastered. Navodim problem sa fps, kao loš primer optimizacije, koji je možda i mogao da se izbegne, ali eto, šta je tu je.Zavisi koliko te to dotiče, prešao AW2 na debeljku i video anomalije sa senkama i svasta nesto ali mi nije uopste smetalo da uzivam u fantasticnom konceptu igre.
Kad smo kod preplaćenih stvari npr licno sam se se zaleteo i uzeo psvr2 a nije mi bio neophodan. Hitman je mnogo izvukao situaciju i jedno od najboljih gaming iskustva (psvr2 verzija) tu su i odlični NMS kao i RE4 ali nema se vremena za VR.
Ja praktikujem da s vremena na vreme restartujem konzolu. Ostalo mi od kompa, profesionalna deformacija. Inace stoji u rest modu.Meni je u rest modu i po mesec, dva nekad, ako ne i više 😄
Na kraju sam presao bukvalno sve na 100% osim riddle skupljanja, jer zaista nije realno da trazim 250 znakova pitanja po gradu ili koliko ih je bilo, ne secam se. Mislim da sam ovako usput nasao nekih 20% i rekao sebi da nema sanse da na to gubim vreme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari