PanonskiNS
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.11.2009
- Poena
- 415
Kupio danas nvme kućište da formatiram sony nvme od 1 tb. Kad međutim playstation 5 SSD izgleda pokvaren i ne prepoznaje se nikako na laptopu. Ubilo ga 5 nestanaka struje zbog radova.
Mogu da odgovorim samo kao neko ko je bio u istoj dilemi pre par meseci kada sam počeo da se raspitujem i istražujem.Da li je ok da kupim ps4 u 2025 ili ništa ispod ps5 ne bi trebalo? Igralo bi se na vox 4k 43 inca televizoru uglavnom vožnje i fudbal... I još poneka zanimljiva igra. Koja su ograničenja u odnosu na ps5 i kolika je razlika?
Nema potrebe da uzimas nov, bukvalno ce te kostati isto ko polovan malo koriscen PS5 - kao sto i sam kazes, ima ih svuda.Hvala, a da li ima negde da se kupi nov 4 i koliko košta? Za 5 znam, ima svuda
pa pravo da ti kažem nema svuda. ok po radnjama ima po 60.000 din što je preskupo, a na KP trenutno niko nema koga sam zvao. Svi kažu za dve nedelje da proverim opet. Ne znam šta se dešava, zašto tolika nestašica na KP. Čisto da imaš na umu.Za 5 znam, ima svuda
Nema ga više nigde novog, nažalost. Nov PS4 Slim je bio oko 27k tamo u oktobru, kada su prodate poslednje količine.Hvala, a da li ima negde da se kupi nov 4 i koliko košta?
Iskreno, kupi mu portal onda. Ja bih se smorio zestoko da dobijem ps4, nit da ga prodam nit da ga koristimHoću da kupim za poklon, ne kupujem meni. Zato bih nov. A mnogo mi da dam 500 evra za ps 5. Svaki savet je dobrodošao 😃 Kupujem drugu, nije detetu 😁
Šta je portal? Nikad nije igrao ps i igrao bi samo fudbal i možda neku vožnju... Krajnje nezahtevan korisnik. Dal negde preko ima 4 i posto je sad najjeftinija petica?Iskreno, kupi mu portal onda. Ja bih se smorio zestoko da dobijem ps4, nit da ga prodam nit da ga koristim
Jedino ako je neko ko nikad nije ni igrao nista pa mu je svejedno
Ako je drug gejmer znacice mu pre 340-350e PS5 polovan nego PS4 nov, nece zameriti sigurno.Hoću da kupim za poklon, ne kupujem meni. Zato bih nov. A mnogo mi da dam 500 evra za ps 5. Svaki savet je dobrodošao 😃 Kupujem drugu, nije detetu 😁
Možda je glupo ali ako je tako uzmi mu onda xbox series s. Jeftina je konzola a opet je iz aktuelne generacije a ne prastari ps4
Au nije valjda ps 4 izašao pre 10 godina? Ja sam mislio tipa 2018-2020. Nije gejmer, igra jedino fudbal i ponešto još, ali fudbal i vožnje su glavne.
Kako i na xbox i na PS može da se igra Fifa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari