Da, bacih sinoc na brzaka pogled i videh neku pricu o degradaciji diska, ali s obzirom da je to bilo pre godinu i po okvirno, cenim da je do sada uveliko reseno. Imao sam vec par Samsung SSDa i zaista nisam imao problema, ali svakako je dobro znati i ovo.Nista strasno, imali neki bug/feature gde su im SSD-ovi radili u leru tj imali velike upise i smanjivali health bez znanja korisnika...
Pogadjalo je izgleda 980/990 serije ali su navodno resili kroz update fw-a... Koliko je reseno kroz update ne bih ulazio.
U principu ne bih uzimao Sammy ako nije jeftiniji od konkurencije (a nije), niti imam poverenje u njih (doduse 2x1tb Evo mi stoje u desku i sljakau bez problema za sada)
Takodje i ADATA ssd-ove bih izbega jer oni bas saraju sa revizijama (guraju losije komponente)
Ja bas tada prosle godine kada je bila vest za Samsung uzimao SSD za PS5 po drugi put, prvi je bio 1tb wd 850x, drugi od 2tb-a je bio Kingston Fury+bequiet mc1.
Iako sam mogao za slican novac da uzmem 990pro sa preinstaliranim heatsinkom
Veli prodavac greska, 156 je sa heatsinkom 😅135 Fury sa heatsink-om kod Mađara, upravo stigla poruka na KP
Interesantan bug, ne bi poateni proizvodjaci ovo namerno nikadNista strasno, imali neki bug/feature gde su im SSD-ovi radili u leru tj imali velike upise i smanjivali health bez znanja korisnika...
Pogadjalo je izgleda 980/990 serije ali su navodno resili kroz update fw-a... Koliko je reseno kroz update ne bih ulazio.
U principu ne bih uzimao Sammy ako nije jeftiniji od konkurencije (a nije), niti imam poverenje u njih (doduse 2x1tb Evo mi stoje u desku i sljakau bez problema za sada)
Takodje i ADATA ssd-ove bih izbega jer oni bas saraju sa revizijama (guraju losije komponente)
Ja bas tada prosle godine kada je bila vest za Samsung uzimao SSD za PS5 po drugi put, prvi je bio 1tb wd 850x, drugi od 2tb-a je bio Kingston Fury+bequiet mc1.
Iako sam mogao za slican novac da uzmem 990pro sa preinstaliranim heatsinkom
Moze li neko preporuci servis za dzojstike? Otisli drugaru analozi, pa ako neko moze na pm, kad vec ovde ne moze. Zahvalan unapred.
Jedina razlila koju sam primetio jeste da ne klizaju kada se prstin oznoje leti kad je baš vruće.
Pre samo četrdesetak godina su se ljudi ovde dovijali na raznorazne načine da se iz inostranstva domognu parčeta hardvera brzina od par megaherca, kovali šeme kako prošvercovati kroz carinu, putovali lično do Minhena, plaćali to hiljadama evra (prevedeno u današnju vrednost novca), a konačno prvo uključivanje mašine je bio dogadjaj koji pamtiš celog života ...Moram prvo da ga nakacim na komp da ažuriram firmware. Problem su dodatne obaveze sa strane, a onda kad imaš slobodno vreme, u fazonu si mrzi me.
Ja sa ortakom mogu da delim bas tako, samo kupljene, obojica na petici. Mozda ima neka fora ali ne znam za nju.
Može i PS+ katalog da se deli, šta više i stream iz Premium paketa može da se deli.
@Hermess tvoj nalog (nalog sa kojim je kupljena pretplata) podesite kod njega na konzoli kao primarni
Settings > users and accounts > other > console sharing and offline play > enable
On ulazi na tvoj nalog da bi skinuo igru i posle je pokreće i igra sa svog.
Ti igraš sa tvog naloga sa kojim je kupljena pretplata.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari