Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Što znači da neće moći da igra offline ako je gost na svom nalogu ?Ili ako recimo kupi nekog gosta u sheru neće imati pristup mp opcijama na drugom gost nalogu ?
Tako je, e sad, koliko često smo offline sa konzolama u poslednjih par godina, mislim da to neće biti problem. Što se share-a tiče, za MP igre u njegovom slučaju poželjno kupovati primarne naloge.

Tako je, e sad, koliko često smo offline sa konzolama u poslednjih par godina, mislim da to neće biti problem. Što se share-a tiče, za MP igre u njegovom slučaju poželjno kupovati primarne naloge.
Imam 3 takva naloga. Turski koji ortak vise nece moci da koristi jer sa njega igram nekoliko igrica. Japanski na kome smo kupili onog Spajdermena ali posto ga vise ne igram taj moze da prebaci kod sebe na share i treci je za Cyberpunk koji sam kupio preko KP ali taj je primarni.
S
Što znači da neće moći da igra offline ako je gost na svom nalogu ?Ili ako recimo kupi nekog gosta u sheru neće imati pristup mp opcijama na drugom gost nalogu

Sta znaci da necu moci da igram offline? Doslovno - offline? Da nisam prikacen na internet?

Može onda ortak da koristi taj TR ako će da igra sa njega.
Da, nećeš moći igrati igre kad nisi nakačen na net.

Aha..odlicno tu mi je Witcher 3, kupio za 100 TL nekada...mada ga sad ima i na PS Plus.

A Offline nisam igrao nikada.

Ja kao neko ko nije upućen u sharing detalje, nakon čitanja vaših postova.
1000043293.jpg

Inace, sinoć izdvojio vreme za SSD. Bio je već na poslednjoj firmware verziji, pa sam ako ništa drugo bar malo obrisao kućište iznutra.

Ubacivanje u konzolu je bilo veoma brzo, čak mi je za otvaranje stranice trebalo 2 sekunde, a mislio sam da ću se namučiti.
1000043277.jpg

Odlučio sam da PS5 igre guram na njega, a na interni PS4, osim što ću ME: Legendary na M2 jer zauzima preko 100GB.

Hvala još jednom za sve informacije koje su pomogle da dodje do ovoga 😊

Ja gurnuo sve na njega,cini mi se oko 150-200GB drzim slobodno,
Interni stoji prazan, kapiram da cu time koliko-toliko da produzim zivotni vek konzoli... :)

Kome treba 2tb
malopre naručio preko južnog voća
Kingston FURY Renegade heatsink
17500 (kad se ukuca vaučer)

A Offline nisam igrao nikada.
U slučaju da se iz nekog razloga prekine net recimo ne može se ni jedna igra pokrenuti koja dolazi izvorno sa tog gost psn+ naloga .Može se desiti da klinci na drugoj strani/konzoli gde je Nosilac psn+ slučajno udju u nalog a da toga nisu ni svesni a gost izgubi pristup ili ga izbaci iz igre/mp partije itd. U slučajevima kada se možda konzola nosi negde gde nema pristup internetu za vikend van grada i sl. može se reći da je kao cigla jer se ne može koristiti . To je minus gosta koji ja lično nikad nisam voleo i uvek sam išao na nosioce prilikom sherova. Što naravno ne znači da navedeno utiče na tebe nego može biti potencijalna glavobolja pojedinaca koji bi imali slične primere .

Da li se jos uvek dobija onih 20 igara uz ps5?

Ne, već duže vreme ih ne daju.

Stigli budget TMR analozi. Bolje rezultate imam preko hall senzora, mada opet videcemo kako se ponasaju na samoj konzoli. Negde sam i procitao da su i povukli proizvodnju ovih prvih serija jer su imali problem sa range na Y osi.

Prilozi

• TMR 1.jpg
    TMR 1.jpg
    94.6 KB · Pregleda: 28
  • TMR2.jpg
    TMR2.jpg
    196.2 KB · Pregleda: 28
Da li moze neko da preporuci gde i kod koga na KP kupiti provereno original Dualsense Controller, a da se ne radi o kopiji?

Na koju zemlju napraviti nalog? Sta je sad popularno tj isplativo?

Gledam sad ove popuste za 30god, izgledaju dobro. Da li ih i inace imaju ili je bolje uzeti sad sve sto me interesuje odatle? Tipa GT 30$, hogwarts mortal kombat itd?

Odes na psprices.com i tamo vidis kako se krecu cene od izlaska pa do danas za svaku igru

Имаш и PS store tracker, апликација. Исто покаже све цене, обавести те када буде попуст.

Da li moze neko da preporuci gde i kod koga na KP kupiti provereno original Dualsense Controller, a da se ne radi o kopiji?

Купи копију. Или неког другог произвођача. Купиш 2 за исте паре. Исто ће да ти трају...

Кажем ово полу-озбиљно. Кад ми је затребао други и ја сам купио Сонијев из Мађарске.

Али сам толико разочаран (не)квалитетом да кад ми овај оде следећи ће бити неки ноу-нејм.

И доживљај код сервисера... Однесем да ми среди дрифт (6 месеци је трајао) и питам га да ли су ови нови контролори генерално њесра или само мој.. а он ми покаже препуну кутију (са једно 50 комада) која чека на оправку...

Kako da pokupim igru It take two koja ide uz mesečnu pretplatu, ako je vec imam instaliranu preko EA pretplate?
Stoji mi samo opcija "Purchased".

И ја имам сличан проблем са ГТА5. Хоћу да купим за 9.99 али ми не да јер је имам преко ПС Плус🤷
Пробај да деинсталираш па да онда урадиш add to library? Можда успе. Али постоји опција да ће само да имаш могућност за download јер је имаш преко ЕА.
Ако већ ниси, кликни на 3 тачке поред purchased па иди на view product. Можда се ту појави опција.

Hvala @Phoenix92
Uspeo sam preko weba, ali je baš čudan situacija. Ulogovan sam, a ne mogu da uđem na PS Plus, nego mi stoji opcija da se pretplatim. Pokušavao na više načina (negde stoji da se ulogujem, iako već jesam, da vidim koje ponude imaju za mene, a kada kliknem već sam ulogovan). Onda sam otišao u pretragu na It Takes Two i inao sam opciju da označijm besplatno igru preko PS Plus, uradio i kliknuo na Add to Library. Sada mi stoji kao na slici, iako i preko EA je uključena u igru (mada možda ovo isod znači da mogu da je kupim preko EA sa 10% popusta).
Nadam se da je sada dodata u biblioteku preko PS+ i da neće biti problema.

1733824599980.png

Pa uvek mozes da obrises igru, pa da vidis oce li ostati u library. Mada iskreno vise nisam ni siguran u te njihove statuse.

Pre par meseci drugar nije mogao da kupi igricu na popustu, sve smo pokušali, čim je istekao popust mogao je kupiti 🤣
A nije bila ni u kakvoj pretplati 🤣

Vrh Dno