emaremare
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 21.09.2007
- Poena
- 1,265
Šta sve ljudi rade, touchpad prespojen izmedju dugmica na desnoj strani umesto desne pečurke. Edge je u pitanju tako da nije off
Kako si uspeo uništi toliko gamepada? Deca lome ili?Za tu negde isto vreme 6 dzojstika , u 3 revizije i def najizdrzljiviji su prvi. Sad sam im zamenio baterije vecini i zanimljivo da su prvi iako imaju identicnu bateriju kao 2. i 3. revizija po svim gabaritima i pisanijama doze drzali iako se vise igralo. A baterije su odjednom pocele brzo da se kvare nije bilo neke postepene degradacije. Davao sam vec detaljno ranije razlike i utiske....Jedino sto nisam probao je pro controler a nemam ni zelju obzirom na cenu , i po iskustvu sa XBOx elite kontrolerom jer je ispao losiji koliko je skupilji
@sonetpro_kg Nisi skapirao taj, V2 koji je neko pustio "buvu" da je video na tipa sajtu best Buya se niakad nije pojavio, jedini kontroler pored OG DS5 je DS5PRO i skoro je izasao onaj accessibility controler sto podseca na rucice starih arkadnih masina zbog cega me privlaci da ga uzmem
NIjedan nije unisten, jedan doduse sam ja unistio slucajno ali sam mu zamenio napuklu zadnju stranu, sve ostalo je problem do kvaliteta dzojstika. na samo jednom od 6 komada nije menjano nista. na ostalih 5 menjani su uvlacnom vajperi na jedom je morao da se menja ceo analog, i na jednom pecurka analoga jer je guma pocela da se odlepljuje pa je bio uzasan osecaj pod prstom. Znaci sve je propadalo ono sto je "planirano" od strane sonija da propadne. Sto se tice starosti dzojstika imam 2 OG jedan uz soni drugi kupljen odmah kao dodatni, posle kako su izlazili kupovani su crni, crveni, rozi, maskirni. Pegla se non stop na njima kao da su u igraonici doduse ja sam presao na simracing pa peglam na volanu osim kad pravim liverije ili pravim slike iz trka.Kako si uspeo uništi toliko gamepada? Deca lome ili?
Ja nikad nisam menja gamepad, npr na PS3 i dan danas rade oba, toliko stotina sati u nekim igrama dok se imalo vremena i volje. PS4 isto oba rade izlizale se one gume na pečurkama stavio onaj silikone sa Aliexpressa. PS5 doduše jako jako slabo je korišćen jer su odbili sa ne normalnim cenama pretplate i igara. Xbox Series X oba gamepad u savršeno stanju, na jednom se bogami podosta igralo.
Imam čak i stari Xbox gamepad negde star 15g što sam koristio za PC.
Jedini gamepad koji sam uništio davno pre 23g razbio ga o pod i skakao po njemu da ga dokusurim, zlatna vremena igranja ISS sa društvom 😂
Evo kod mene će sad 4 godine kako imam PS5, originalni gejmpad radi kao sat. Uzeo sam drugi nakon godinu dana i on je perfektan. Igram se samo na PS5 i imam bar 2000 sati a verovatno i više. Mislim da je deo tajne što apsolutno nikad ne igram sportske igreTakodje, jos uvek joypad-i sa ps3 ispravni, na ps5 posle 2 god ne vidim nikakve znake koriscenja. Ne znam kako vi jedete dzojstike
HDMI 2.1, 144hz, IPS, 27" 1440p, VRR je neki minimum sta monitor mora da poseduje.
Bez toga, PS5 mi je nazalost useless.
Ja imam 2000h samo u GT7 od cega 600h preko kontrolera 🤣Evo kod mene će sad 4 godine kako imam PS5, originalni gejmpad radi kao sat. Uzeo sam drugi nakon godinu dana i on je perfektan. Igram se samo na PS5 i imam bar 2000 sati a verovatno i više. Mislim da je deo tajne što apsolutno nikad ne igram sportske igre
Evo kod mene će sad 4 godine kako imam PS5, originalni gejmpad radi kao sat. Uzeo sam drugi nakon godinu dana i on je perfektan. Igram se samo na PS5 i imam bar 2000 sati a verovatno i više. Mislim da je deo tajne što apsolutno nikad ne igram sportske igre
Kad i kako brateJa imam 2000h samo u GT7 od cega 600h preko kontrolera 🤣
Hahahaha, žuljeve sam dobio od pecanja Srećom to se završilo na PS4Retko kad igram sportske igre, ali sam ubedjen da je beli kontroler dobio drift samo od pecanja u RDR 2, više sam vrteo analog nego da sam uzeo štap i stvarno otišao da pecam
Lepo nabavio konzolu cim je izasla prva revizija cb11xx gt7 imam od kad je izasao i peglalo se 🤣 sad manje preslo se vise na acc. Malo sam slagao za jedno 250h ali opet 🤣udjes u lige i onda vrtis i vrtis a vreme prolazi 🙂Kad i kako brate
Hahahaha, žuljeve sam dobio od pecanja Srećom to se završilo na PS4
Kako si počeo da popravljaš gamepad i sluške, otvorićeš uskoro Sony PS servis i krenuti u zaraduMali update ako se nekome desi za Pulse 3D ipak su ponovo pukle. Mora da se radi ojačanje kako ne bi ponovo pucalo. Radio sam po ovom uputstvu i za sada rekao bih da nema šanse da ponovo pukne. Ceo dan juče sastanci ni da krcne.
sto se kaze..dzaba su kreciliAlan Wake 2 u PS5 Pro modu dodaje raytracing i ostaje na 30 sličica po sekundi | HCL.hr
Alan Wake 2 će se dodatno proljepšati u PlayStation 5 Pro verziji zahvaljujući uvođenju raytracinga, ali je potvrđeno i kako će se zadržati na 30 sličica po sekundi.www.hcl.hr
Eh...
Naravno da može, ali mislim da su šanse ispod 1%. Mislim, pola života punim i gamepadove za PS4 na razne punjače i sada ove za PS5, pa nikad ništa.Prestali su da mi rade dzojstici za PS4. Lik iz servisa mi kaze da su pregoreli jer sam ih punio na punjac od telefona?
Sto jesam, ali vec milion puta.
Jel' to zaista moze da se desi kao sto kaze?
Koji je punjac tacno u pitanju? Bilo je problema na pocetku cini mi se sa QC2/QC3 punjacima za Samsunge one tipa S6 S7 S8 cini mi se, ta generacija, na redditu sam davno citao.Prestali su da mi rade dzojstici za PS4. Lik iz servisa mi kaze da su pregoreli jer sam ih punio na punjac od telefona?
Sto jesam, ali vec milion puta.
Jel' to zaista moze da se desi kao sto kaze?
Mi kupili taj sony stalak i punjač i teško je smeće. Toliko loše je urađeno ležište za kontrolere da stalno padaju ako se malo dodirnu a da bi se ostvario kontakt za punjenje baš moraš da pogodiš tačno u ležište ( što nam je uspevalo iz nekoliko puta).Ja sam kupio onaj PlayStation charging station i rešio tako punjenje kontrolera. Najjednostavnije mi je bilo, ne jurim usb kabl itd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari