Igrao sam igru naravno i meni licno apsolutno nece pokvariti imerziju zenski lik. Moje licno misljenje. Aposlutno mi je nebitno da li igram kao muskarac, zena ili vanzemaljac ako je prica dobra.
I TLOU2 su mentoli napadali zbog toga sto je Eli lezbejka pa mi je opet igra vrhunska, bukvalno me ne trunku ne zanimaju te takve stvari 🙂
A uvek mozes da se pravdas kod zene i sa: "sapleo sam se i....upala mi kartica u POS terminal..."Treba mi "za pos'o".![]()
Kako si narucio iz Srbije? Ili zivis u EU5 komada poruceno!x.com
x.com
Gledaj sada kada krenu da prepisuju Space Marine 2 i Wukong recept, jer pravi pare...Prešao sam dvojku ne znajući sa ubačene Woke elemente inače je ne bi igrao
Kao predstavnik millennials generacije kategorički odbijam podržati bilo šta u vezi te bolesne agende koja uništava filmove, serije, igrice itd.
Ubisoft ide toliko dobro da su ima akcije fazon -80% i pokreta je juče interna istraga
Woke je dobar dok pravi pare kad prestane daj dobre stare mačo rokačine igrice
Nema džabe BlackRock posebnu kompaniju za nametanje misljenjaGledaj sada kada krenu da prepisuju Space Marine 2 i Wukong recept, jer pravi pare...
A Ubisoft vec krenuo da baca sa povecim popustima/snizenjima na igre i bandlove levo i desno , gle cuda u poslednjih par dana, da bi se koliko-toliko iscupali iz rupe koju su sami iskopali.
Sony takodje nastavlja da "lopata" u istom pravcu, ali verujem da ce povuci malo rucnu i preispitati sta i kako dalje. Skroz su izgubili dodir sa musterijama.
Uopste me ne bi cudilo da je to jedan od razloga zbog cega ne vidjamo ekskluzive vec duze vreme - glavonje ne znaju gde da biju dugorocno i skroz su fokusirani na short-term pohlepu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari