Stize i nova kolekcija DualSensea i covera.
Немам ништа против жена, далеко било, нити против жена у свету гејминга, али брате, јел вам ове две личе као особе које су поштено добиле посао, а не због воук ДЕИ заразе? Што се тиче жена у самим игрицама, то ми није проблем, нпр у АЦ Синдикејт сам све време са Иви играо, врло вероватно да бих и са овом у Шедовсу више времена провео нео са црнцем. Углавном, игрице су лошије јер студији запошљавају особе као што су ове две са слике да би испунили квоту, а и сами знају да то не води ка нечему добром.Pogledajte prilog 459567
Pa malo je i moralo...
Da se razumemo, nikome ne smetaju žene kao heroji u nekoj igri, al samuraj žena ili samuraj crnac.
Pa brt
nije mi samo jasna ekonomska logika iza svega toga, nemoguce je da neko ne uradi statistiku tipa - da vidimo ko kupuje moj proizvod, kog pola, uzrasta je i sta voliJa ovo pričam godinama, sa vrhunskim igrama je verovatno kraj. Sad imaju neke kvote gde moraju da zaposle persons of colour, lgbtq itd.
Nažalost je trenutno tako, ne gleda se više samo znanje i sposobnost.
Plaćamo cenu bolesnika krajnje ekstremne levice, kroz gejming, serije, filmove...
Jedini izbor je totalni bojkot i prozivanje u slobodno vreme.
Postoje ogromni finansijski podsticaji za kompanije koje prioritizuju "DEI", od poreskih olakšica do ogromnih državnih i privatnih investicija. Izguglaj malo, iznenadićeš se.nije mi samo jasna ekonomska logika iza svega toga, nemoguce je da neko ne uradi statistiku tipa - da vidimo ko kupuje moj proizvod, kog pola, uzrasta je i sta voli
garantujem da ghost of tsushima bi statistika bila da je kupilo 90% muskaraca i da preferiraju da igraju kao muskarac
banalizujem sada, ali kao da prodajes prikljucne masine za traktor a hajlajtujes u reklamama da pri radu pustaju zeljka samardzica ili tako nesto
Samo treba istražiti investitore/deoničare i to je to + što je kolega iznad napisao. Lepo je napisala neka aktivistkinja skoro, u grubom prevodu:nije mi samo jasna ekonomska logika iza svega toga, nemoguce je da neko ne uradi statistiku tipa - da vidimo ko kupuje moj proizvod, kog pola, uzrasta je i sta voli
garantujem da ghost of tsushima bi statistika bila da je kupilo 90% muskaraca i da preferiraju da igraju kao muskarac
banalizujem sada, ali kao da prodajes prikljucne masine za traktor a hajlajtujes u reklamama da pri radu pustaju zeljka samardzica ili tako nesto
Pa sta je onda problem, koga briga onda sto je zensko ako ne kvari ni imerziju?Nije problem kad je žensko. Problem je kad je samuraj žensko. Isto kao i crnac samuraj. Za razliku od Yasuke koji nije ni bio samuraj, ženski samuraji su zapravo postojali i nisu bili retkost, ali kapiramo agendu koja se gura.
Mislim, sad je samo chit-chat, verovatno će igra da kida, SP skoro uvek raspiči. Samo eto, kad kažeš "samuraj", sigurno ti ne padne prvo na pamet ženska osoba u feudalnom Japanu, iako ih je bilo.
Te ajme molim vas, pa nismo ovde toliko mizogeni...Dizete frku sada, a gde ste na temi AC Shadows gde em zena, pitanje sta preferira, i crnac.![]()
Ne znam za tebe, ali meni svakako kvari imerziju, posebno ako si odigrao prethodnu igru...Pa sta je onda problem, koga briga onda sto je zensko ako ne kvari ni imerziju?
Rade to izmedju ostalog da bi privukli i devojicice da igraju, sto je meni skroz ok. 99% glavnih likova su muskarci u igrama, a sad kad malo razmislim, u nekim od omiljenih mojih igara glavni likovi su zapravo zene i bukv im nista ne fali.
Igrao sam igru naravno i meni licno apsolutno nece pokvariti imerziju zenski lik. Moje licno misljenje. Aposlutno mi je nebitno da li igram kao muskarac, zena ili vanzemaljac ako je prica dobra.Ne znam za tebe, ali meni svakako kvari imerziju, posebno ako si odigrao prethodnu igru...
Pritom je GoT bio prilicno hvaljen za svoj prikaz vremenskog doba sto je itekako doprinelo imerziji.
Uz to, zbog kraja u prethodnoj igri, nekako je i bilo ocekivati da ce se nastaviti saga sa Jin Sakai-jem.
Posto ne dizemo dramu toliko, sta mislis koliko bi se drame podiglo da je Horizon FW bio nastavak koji bi Alloy zamenio sa muskim protagonistom?
Raspeli bi ih na kolac a kriticari (mediji), cak i da je vanserijski naslov, bi pokopale igru sa losim ocenama...
To je cela poenta price
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari