Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

The PlayStation 30th Anniversary Collection will be released on November 21. There will be 12,300 units of the PlayStation 5 Pro Console – 30th Anniversary Limited Edition Bundle available for customers to purchase, with limited edition numbers etched onto the unit. The number represents the month and date of the first PlayStation console launch.

Uh bas odlican dizajn, bas budi nostalgiju...
Nadam se da ce moci da se nadju (aftermarket) coveri u tom fazonu.

Moze i sada da se odradi plejka samo nalepnica iza supljeg logotoipa. Gamepad se poruci dugme i zameni.

@psaras naruci pecurkice i samo zameni, imas kolko hoces klipova na netu. Nije tesko uopste samo strpljivo.

P.S. nema još dugmića ali verujem.da ce da osvanu kod kineza u roku od par dana.

sad se postavlja pitanje, da li će postojati disk drajv za anniversary edition 😁
Na linku iznad tvog posta pise

PlayStation 5 Digital Edition – 30th Anniversary Limited Edition Bundle
  • Includes the limited edition PS5 Digital Edition console with 1TD SSD and matching limited edition accessories – DualSense wireless controller and a Console Cover for a Disc Drive (Disc Drive sold separately).

Vidim da se nagađa da će cena za ps5 pro 30th anniversary bundle biti astronomska. Sigurno ide preko 1000$ imajući u vidu šta sve sadrži bundle, ja cenim 1300$+. Pritom, proizvode samo 12300 primeraka. Interesuje me da li će makar i mali broj biti dostupan u Srbiji, pretpostavljam da ne.

Sva sreca pa ce PS5pro biti povoljan...
Sony obrnuo igricu i odlucio da skalpira svoje kupce i korisnike...
Ako Xbox ne pokaze neke znake zivota za sledecu generaciju konzola cene ce tek biti odlicne.
Zezali smo se Switchu ali buducnost "konzolnog" gaminga je u handheld uredjajima i streamingu uz godisnje pretplate za pristup bibliotekama igara...

SONY da je pametan da izbaci neki OLED TV sa integrisanom konzolom 😊 plus strimuje sa neta i future proof nebih ga menjao 15 godina.

Na linku iznad tvog posta pise

PlayStation 5 Digital Edition – 30th Anniversary Limited Edition Bundle
  • Includes the limited edition PS5 Digital Edition console with 1TD SSD and matching limited edition accessories – DualSense wireless controller and a Console Cover for a Disc Drive (Disc Drive sold separately).
Kako sad 1TB u video predstavljanju lik rece 2TB neki ceo dr mr iz Sonija sto sam juce gledao na YT

Pomenuo je 2TB za PS5 Pro.
A da moja greska sad tek dobro procitah da je post o obicnoj 5 30thA.

Po meni dzojstik je i ok , ps5 pro mi bas ne izgleda lepo sa ovako sivim adidas znakom lepsi mi je sa crnim.

@psaras nova pecurkica nista drugo. Ja sam menjao jednu jer je sama propala , odlepila se guma sa donje strane na jednom mestu pa je bio uzasan osecaj pod prstom

Vidim da se nagađa da će cena za ps5 pro 30th anniversary bundle biti astronomska. Sigurno ide preko 1000$ imajući u vidu šta sve sadrži bundle, ja cenim 1300$+. Pritom, proizvode samo 12300 primeraka. Interesuje me da li će makar i mali broj biti dostupan u Srbiji, pretpostavljam da ne.
Uglavnom su te ograničenije serije mogle da se naručuju isključivo online direktno sa psn store-a....

Source : Tom's Guide :
  • Starting September 26 PS5 Pro 30th Anniversary Edition will be available to order exclusively on PlayStation Direct.
  • In regions where PlayStation Direct is unavailable, these will be stocked at yet-to-be-announced “participating retailer”.
  • PS5 Slim Digital Edition 30th Anniversary Edition and the standard DualSense 30th Anniversary Limited Edition will be available for pre-order on PlayStation Direct.
  • PS5 Slim will only be sold outside of PlayStation Direct from October 10.
  • PS5 Pro Bundle, DualSense Edge and PlayStation Portal will remain exclusive to PlayStation Direct in the U.S. (for now).

Ma ne opterecujte se sa tim, kod nas daj Boze da stignu po komad za svaku prodavnicu, i to ce da uzmu radnici, ili povezani preprodavci.
Ja cu samo kontroler, cisto neka ima u rezervi. :D Sve ostalo meh.

^
Neka lepo samo izbacuju remastere igara jer potpuno nove igre su (izgleda) totalno nebitne.
Baš sam pre jedno 5 meseci obrnuo Days Gone, odlična igra i izgleda fantastično, ako stvarno spremaju remaster onda šta reći više.
Umesto da najave drugi deo i nastavak priče oni će da remasterizuju prvi deo, nigde logike.

Imajući u vidu odsustvo ekskluziva koje sam praktično isključivo igrao na svojoj poslednjoj konzoli (ps3), kao i činjenicu da postoji više verzija ps5 konzole, postavlja se pitanje šta je sad najpametnije uraditi, odnosno da li ići na ps5 digital edition koja je ja mislim kod nas najjeftinija opcija, pljunuti pare za ps5 pro, ili totalno ignorisati ovu generaciju konzola.

Priznajem da su me zainteresovali sa ovom nostalgija forom sa 30th anniversary edition. Udaraju nas na nostalgiju da probude konzumerizam. Što je najgore kod mene će im i uspeti. 😂

Ako si u lovi sto ne bi uzeo pro odmah? Ako nisi digital je way to go..

Osim ako na 35th godisnjicu ne uleti neka specijalna PS6 verzija, pa ga opet pogura konzumerizam.

Nema kraja tome. Ali sve se ovo svodi samo na estetiku. Uglavnom ovo će biti raj za skalpere, retko koji kolekcionar će moći lagano da dođe do ovakvih limited serija. Pogledajte samo cene unboxed limited edition PS4 Pro konzola na eBayu.

Osim ako na 35th godisnjicu ne uleti neka specijalna PS6 verzija, pa ga opet pogura konzumerizam.
Ne vidim potrebu za ovim sarkastičnim i poluuvredljivim doskočicama stvarno.

Da se vratim na temu, da, svidela mi se nova edicija jer sam bio dete kada je izašao prvi playstation i za tu konzolu me vežu lepa sećanja iako je nisam posedovao, ali to su bila vremena čestog iznajmljivanja i odlazaka u igraonice da se igra winning eleven/pes.

Nazad
Vrh Dno