Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Da li je neko probao PS Remote Play preko A1 Vikend Net interneta?

Namestio sam sve kući na tabletu i poneo za vikend i nije htelo da se uključi.

Otvarao sam i port na ruteru, nije pomoglo.
Na netu pominju da ako je NAT Type 3 (što je pretpostavljam CGNAT) da verovatno neće raditi.

p.s. Preko kućne mreže prijavljuje NAT Type 2.

Uvek sa Amazona
Скупља достава од диска/филма. А и нема exYu титла. Ја сам купио и PS5 даљински управљач, надајући се да ћу некад гледати 4К Bluray.

Ја сам купио и PS5 даљински управљач, надајући се да ћу некад гледати 4К Bluray.

Takođe. I nisam ga upotrebio ljudski do dana današnjeg. Skinuo par serija u MKV formatu koji PS5 izgleda ne podržava, tako da sam puštao direktno preko TV-a (LGC1).

Jimmy Fallon Yes GIF by The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Najjava za Pro. Ocekuje se jos jedan State of Play za igre u toku Septembra.
Nadam se nekom mini gameplay-u nove igre - nastavka iz Sony asortimana, cisto da prezentuju snagu same konzole.

Evo pustih PS prezentaciju, jos 17 min do pocetka. Ide video sa promocijama za igre.
Upravo isao trailer za Concord :D

700e ce kod nas stvarno biti 1000 lagano. Ziveli madjari! Mada nece ni kod njih biti za 700 uskoro...

Edit: da ***, ja pretvarao 700usd u 700e, kad ono ima i cena u e ispod...

Edit2: jos i postolje ***..

Other enhancements include PS5 Pro Game Boost, which can apply to more than 8,500 backward compatible PS4 games playable on PS5 Pro. This feature may stabilize or improve the performance of supported PS4 and PS5 games. Enhanced Image Quality for PS4 games is also available to improve the resolution on select PS4 games.

The PS5 Pro console will be available this holiday at a manufacturer’s suggested retail price (MSRP) of $699.99 USD, £699.99 GBP, €799.99 EUR, and ¥119,980 JPY (includes tax). It will include a 2TB SSD, a DualSense wireless controller and a copy of Astro’s Playroom pre-installed in every PS5 Pro purchase. PS5 Pro is available as a disc-less console, with the option to purchase the currently available Disc Drive for PS5 separately.

I to je cena za digitalnu verziju...
Realna je ovo cena kada se pogledaju cene thnike uopste, telefoni, graficke karte itd.

Ciljna grupa mid/high end PC igraci kojima ni 1000 eur nije puno samo za graficku a pritom i svi ovi prezentovani PRO atributi njima najviše i golicaju maštu.

zato sto im se moze, prenaduvana cena za eu je normalno za sony, 800e za digital only konzolu je krajnje zalosno :D

800 za digitalni ps5 pro , za disk treba još 100 plus porezi i marže i ispade 1000 €,još se ja zeznu pa gleda kod gajbotrona strim da on opravdava cenu i još laže da gta 6 izlazi samo za PS5 pro .
Plus se stalak za vertikalno držanje konzole prodaje odvojeno.

Eh, postalo luksuz igrati se na konzolama.........bas je skup pro. Videce Sony kad tad da i ljudi imaju svoje limite do koje su voljni da plate. Sigurno nameravaju da PS6 bude 1000-1200$. Prodavace se manje i to ce biti smrt konzola

Kako cene idu na gore ocekivano je.
Napokon 2tb. Na papiru lepa unapredjenja.
Ako bude gta 6 radio u 4k 60 onda i vredi.
Edit: ja sam ocekivao ovu cenu za disk verziju, jeste malo vise, ali ne i mnogo. Koliko kostaju bolje graficke, onda ispada da je pro dzabe.

Eh, postalo luksuz igrati se na konzolama.........bas je skup pro. Videce Sony kad tad da i ljudi imaju svoje limite do koje su voljni da plate. Sigurno nameravaju da PS6 bude 1000-1200$. Prodavace se manje i to ce biti smrt konzola

Мислим да ћe смрт конзола доћи раније.
Колико сам читао,и то скоро, само да још мало усаврше стриминг игрица. Биће као Нетфликс.
Купиш само џојстик компатибилан са ТВ и стримујеш.

Nije niko ni tražio PRO konzolu. Traže ljudi igre, a one koštaju, i prave se sad 4/5/6 godina. Spajder-men 2 koštao tipa 300 miliona. Naredne najjače ekskluzive kad izađu već će biti PS6. Ako ovo košta više od 500 ili 600 evra gubi se smisao totalno. Za cenu ovog PRO-a može se sklopiti veoma solidan komp (što polovno što novo), a kako sad i PS ekskluzive prelaze na PC, ima sve manje i manje razloga da se uzima konzola za one koji su zahtevni.

Džojstici poskupeli, sve pretplate poskupele, prodaju i stand zasebno, Game Pass otišao gore zbog CoD-a, totalno ludilo. Za tri godine prodavaće džojstike bez dugmića pa će svako moći da bira set po želji za $19.99. €29.99 u evro zoni, razume se.

Da li će Wolverine biti na launchu? Dizajn kao da je wolverine presekao konzolu.

Nazad
Vrh Dno